Προς το περιεχόμενο

Piledriver preview

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Full load είσαι ? :S Με τι τον ψύχεις ? Nα κάνω και μια ερώτηση το LLC χρειάζεται ? Θέλω να χαμηλώσω λίγο το vcore μου τι πρέπει να κάνω ? Mobo 990xa ud3 giga

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

achilles_g_ Δες σε load τι έχεις.

Η ψύκτρα που χρησιμοποιώ είναι η xigmatek aegir. Θερμοαγώγιμη έχω την arctic cooling mx-4. Σε full load (100%, 8 cores) στα 10 λεπτα (η ψύκτρα γυρίζει αυτόματα με τη θερμοκρασία, την έχω ρυθμίσει να γυρίζει από 1000 στροφές στους 30 βαθμούς εώς 2000 στους 70, όπως θα δείτε δεν γυρίζει στο full). Επίσης να αναφέρω ότι μπροστά στο κουτί έχω έναν μόνο ανεμιστήρα που γυρίζει σταθερά (όπως και αυτός πίσω) σε μισές στροφές στο ύψος των σκληρών δίσκων. Περιμένω ακόμη έναν για να τον τοποθετήσω χαμηλά για να βελτιώσω και άλλο το air flow,

fullload.png

οταν στρεσαρεις, τους ανεμηστηρες που εχεις μπρος-πισω καντους disable απο το προγραμμα της asus,

να γυριζουν σε full στροφες. βοηθαει παρα πολυ και κραταει την θερμοκρασια χαμηλοτερα.

αντε αυριο ερχεται και ο δικος μου 8350.

• Like 1

οταν στρεσαρεις, τους ανεμηστηρες που εχεις μπρος-πισω καντους disable απο το προγραμμα της asus,

να γυριζουν σε full στροφες. βοηθαει παρα πολυ και κραταει την θερμοκρασια χαμηλοτερα.

αυτα είναι! γέμισε ο τόποσ επεξεργαστές amd fx ! και μάλιστα 8350 !

βασικα περισσότερο περίμενα να

πουλάνε οι 6300 παρά οι 8350!

σε ποια μητρική και με ποιες μνήμες θα τον δουλέψεις τον 8350?

Αφού λέει από κάτω ASUS SABERTOOTH ... :-D

Γεμισε το φόρουμ με FX .... 

Πριν λίγο καιρό που είχα μπει δεν υπήρχε άνθρωπος με AMD εδώ μέσα ..... χαχαχαχαχα

Αν έλεγες την λέξη AMD ήταν σαν να έλεγες κομουνισμός, χιτλερισμός ένα πράμα ! Λες και ήταν συνώνυμες ... το είχαν καταντήσει κάποιοι ........χαχααχ 

• Like 1

Αφού λέει από κάτω ASUS SABERTOOTH ... :-D

Γεμισε το φόρουμ με FX .... 

Πριν λίγο καιρό που είχα μπει δεν υπήρχε άνθρωπος με AMD εδώ μέσα ..... χαχαχαχαχα

Αν έλεγες την λέξη AMD ήταν σαν να έλεγες κομουνισμός, χιτλερισμός ένα πράμα ! Λες και ήταν συνώνυμες ... το είχαν καταντήσει κάποιοι ........χαχααχ 

εν΄ταξη το δικο μου συστημα ειναι ενος ετους, αλλα θα τολμησω να πω οτι οι πιο πολλοι μολις διαβασουν  τις απτές αποδειξεις και τους λογους που πρεπει (οχι αναγκαστηκα) να παρουν amd, απο εσενα και καμια 10αρια ακομη ατομα, αρχιζουν την μεταστροφη.

εεεεε.....   αποσυρθυκε παλι και ο area-deino και νομιζω οτι απο εδω και περα στο forum θα μπορουν να εγγραφουν μονο οσοι εχουν ταυτοτητα AMD.  :-)

ασχετο.... με τον @adpanos καμια συγγενεια;  :P

Oι ανεμιστήρες (ένας πίσω, δύο πάνω) που έχει ενσωματωμένους το κουτί (antec p280) δεν κουμπώνουν στην μητρική. Παίρνουν ρεύμα από το τροφοδοτικό και ο καθένας ξεχωριστά έχει δικό του κουμπάκι low-high για τις στροφές. Ο ανεμιστήρας που έβαλκα μπροστά, πάλι της antec, κουμπώνει στη μητρική αλλά έχει και αυτός κουμπακι και τον έχω και αυτόν στο low.

εν΄ταξη το δικο μου συστημα ειναι ενος ετους, αλλα θα τολμησω να πω οτι οι πιο πολλοι μολις διαβασουν  τις απτές αποδειξεις και τους λογους που πρεπει (οχι αναγκαστηκα) να παρουν amd, απο εσενα και καμια 10αρια ακομη ατομα, αρχιζουν την μεταστροφη.

εεεεε.....   αποσυρθυκε παλι και ο area-deino και νομιζω οτι απο εδω και περα στο forum θα μπορουν να εγγραφουν μονο οσοι εχουν ταυτοτητα AMD.  :-)

ασχετο.... με τον @adpanos καμια συγγενεια;  :P

Οχι όλοι πρέπει να γράφουν ! Δεν ξέρω αν έχεις δει αλλά εδώ και μια εβδομάδα πρέπει να έχω προτείνει και 10 intel συστήματα ... 

Να γυρίσει πίσω, μου κάνει κακό η απουσία ... χαχαχα 

Βασικά όλοι πρέπει να γράφουν . Το ότι έχω ένα Α σκεπτικό στο στήσιμο ενός συστήματος δεν πάει να πει πως έχω πάντα δίκιο... 

Πρώτα ξαδέρφια ... και με τον panos82 ... :-)

Να γυρίσει πίσω, μου κάνει κακό η απουσία ... χαχαχα 

Βασικά όλοι πρέπει να γράφουν . Το ότι έχω ένα Α σκεπτικό στο στήσιμο ενός συστήματος δεν πάει να πει πως έχω πάντα δίκιο... 

ετσι ακριβως. πρεπει να ακούγονται ολες οι γνωμες.

περαν του οτι απο μια αντιπαραθεση μαθαίνουμε και 2-3 πραγματακια, το βασικο ειναι οτι βγαινουν 

ασφαλεστερα συμπερασματα.

sorry και τελος το off topic

Oι ανεμιστήρες (ένας πίσω, δύο πάνω) που έχει ενσωματωμένους το κουτί (antec p280) δεν κουμπώνουν στην μητρική. Παίρνουν ρεύμα από το τροφοδοτικό και ο καθένας ξεχωριστά έχει δικό του κουμπάκι low-high για τις στροφές. Ο ανεμιστήρας που έβαλκα μπροστά, πάλι της antec, κουμπώνει στη μητρική αλλά έχει και αυτός κουμπακι και τον έχω και αυτόν στο low.

θα σου ελεγα να τους συνδεσεις στην μητρικη με ανταπτορα molex to 3 pin για να εχεις τον πληρη

ελεγχο μεσο της μητρικης,αλλα αφου σε βολευει η υπαρχουσα συνδεση, αστους ετσι.

σημασια εχει να μην ανεβαζεις θερμοκρασιες μεσα στο κουτι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...