Προς το περιεχόμενο

Piledriver preview

Προτεινόμενες αναρτήσεις

http://prntscr.com/ruyn0

Αυτη την φορα στρεσσαρα ενα 3 λεπτο με το stabitility του overdrive.

Δεν ξέρω τι να υποθέσω αύριο θα αλλάξω λογικά πάστα με αυτα που βλεπω.

61C ! είναι και όχι 50c !

Είναι υψηλή θερμοκρασία για corsair A50 πάντως !

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

oκκ αυριο θα γινει αλλαγη. Παντως οσο και να ψαξω νετ ακρη δεν βγαζω. ας κανω εγω την αλλαγη αυριο για ψυχολογικους λογους και βλεπουμε.

Aiwaa, να σε ρωτήσω κάτι. Έχω κι εγώ την ίδια ψύκτρα, αλλά μου φαίνεται ότι η δική μου δουλεύει συνέχεια στο max. Το κάνει και η δική σου, ή όταν idlάρεις ηρεμεί? 

Αυτό που με παραξένεψε είναι ότι συνδέεται με 3-pin στη mobo, άρα δεν το κόβω να έχει fan control. Οπότε λογικά δουλεύουμε max. Όχι ότι με ενοχλεί, απλά από περιέργια ρωτάω. Thanks για την απάντηση! 

Ναι το έχω βάλει. Αλλά μεταξύ μας δεν κάνει και τίποτα. Όταν είμαι σε idle την ακούω την ψύκτρα βασικά (όταν δηλαδή έχει και θεωριτικά πεσμένες στροφές). Όταν είμαι σε load το μόνο που ακούω θα είναι πιστόλια, σπαθιά, γκολ ή οτιδήποτε άλλο με βάση το εκάστοτε παιχνίδι.. :ph34r:

Ε ναι σίγουρα. Και για να μπω -επιτέλους- in topic, για Α50 σε stock κι εμένα μου φαίνονται τσιμπημένες οι θερμοκρασίες που ανέβασες.. Οπότε περιμένουμε την αλλαγή πάστας.. 

Παω τώρα να πάρω arctic silver 5. Σε κανα μιαμισαωρο θα εχετε νεα.

Aκυρο αυριο :P Ελπιζω να αντέξει τα τεμπ :P

η καλύτερη πάστα !!!! 

κιτα να καθαριζεις καλα τον FX μαζι με την ψηκτρα που εχεις. παιζει μεγαλο ρολο !!!!! 

και μην περιμένεις αποτελέσματα με την μια !!! θελει τον χρονο της η παστα μεχρι να στροσει καλα και να μπει στους πορους σε cpu-fan για να δουλεψει σωστα !!! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...