Millennium Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Οκ μου φαίνονται στο core temp.Βάλε μια καλή πάστα και με σωστό airflow θα είσαι εντάξει. Το ibt stressarei πολύ κιόλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 αυριο περιμένω την πάστα εχω και καλο airflow. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650114 Αυτην περιμένω αυριο. Να αλλάξω δηλαδης ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 http://prntscr.com/ruyn0 Αυτη την φορα στρεσσαρα ενα 3 λεπτο με το stabitility του overdrive. Δεν ξέρω τι να υποθέσω αύριο θα αλλάξω λογικά πάστα με αυτα που βλεπω. 61C ! είναι και όχι 50c ! Είναι υψηλή θερμοκρασία για corsair A50 πάντως ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 oκκ αυριο θα γινει αλλαγη. Παντως οσο και να ψαξω νετ ακρη δεν βγαζω. ας κανω εγω την αλλαγη αυριο για ψυχολογικους λογους και βλεπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Βάλε καμμιά arctic silver 5 ή arctic mx,βεβαιώσου οτι πατάει καλά η ψύκτρα και επέστρεψε βλέποντας και με το hwmonitor. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Αυριο θα γινει η αλλαγη η ψυκτρα παταει καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GP7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Aiwaa, να σε ρωτήσω κάτι. Έχω κι εγώ την ίδια ψύκτρα, αλλά μου φαίνεται ότι η δική μου δουλεύει συνέχεια στο max. Το κάνει και η δική σου, ή όταν idlάρεις ηρεμεί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Νομιζω συνεχεια στο full. Δεν ειμαι σιγουρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GP7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Αυτό που με παραξένεψε είναι ότι συνδέεται με 3-pin στη mobo, άρα δεν το κόβω να έχει fan control. Οπότε λογικά δουλεύουμε max. Όχι ότι με ενοχλεί, απλά από περιέργια ρωτάω. Thanks για την απάντηση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Τιποτα boy. Και εγω αυτο θυμαμαι είχε στο κουτάκι και μια βλακειούλα για να ριχνει τις στροφες στις 1600 το έχεις βάλει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GP7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Ναι το έχω βάλει. Αλλά μεταξύ μας δεν κάνει και τίποτα. Όταν είμαι σε idle την ακούω την ψύκτρα βασικά (όταν δηλαδή έχει και θεωριτικά πεσμένες στροφές). Όταν είμαι σε load το μόνο που ακούω θα είναι πιστόλια, σπαθιά, γκολ ή οτιδήποτε άλλο με βάση το εκάστοτε παιχνίδι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 χαχαχχα ε δεν πειραζει την δουλεια τις να κανει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GP7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Ε ναι σίγουρα. Και για να μπω -επιτέλους- in topic, για Α50 σε stock κι εμένα μου φαίνονται τσιμπημένες οι θερμοκρασίες που ανέβασες.. Οπότε περιμένουμε την αλλαγή πάστας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Παω τώρα να πάρω arctic silver 5. Σε κανα μιαμισαωρο θα εχετε νεα. Aκυρο αυριο Ελπιζω να αντέξει τα τεμπ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Παω τώρα να πάρω arctic silver 5. Σε κανα μιαμισαωρο θα εχετε νεα. Aκυρο αυριο Ελπιζω να αντέξει τα τεμπ η καλύτερη πάστα !!!! κιτα να καθαριζεις καλα τον FX μαζι με την ψηκτρα που εχεις. παιζει μεγαλο ρολο !!!!! και μην περιμένεις αποτελέσματα με την μια !!! θελει τον χρονο της η παστα μεχρι να στροσει καλα και να μπει στους πορους σε cpu-fan για να δουλεψει σωστα !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα