Millennium Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Άστα αυτά και ανέβασε τον 8350 στην gigabyte. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αστροβασίλης Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 παιδια το καινουριο 3Dmark τους εθαψε για τα καλα τους FX !!!!! δεν ξερω ποσοι το τρεξατε απο σας που έχετε FX cpu, αλλα εγω απ οτι ειδα οι ιντελ το πανε ''κορνα'' το καινουριο 3dmark. icc compiler οπως και SiSoftware Sandra sysmark κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 παιδια το καινουριο 3Dmark τους εθαψε για τα καλα τους FX !!!!! δεν ξερω ποσοι το τρεξατε απο σας που έχετε FX cpu, αλλα εγω απ οτι ειδα οι ιντελ το πανε ''κορνα'' το καινουριο 3dmark. Στα τάρταρα τους ρίχνει ... icc compiler οπως και SiSoftware Sandra sysmark κτλ Αυτό δεν το γράφει κάπου μέσα .... Ξέρεις εσύ κανένα από τα νέα ενημερωμένα benchάκια να υποστηρίζουν AMD ? Μόνο σε linux πρέπει να κοιτάμε πλέον για να δούμε τι διαφορές παίζουν ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 ας μου πει κάποιος οτι το επίσημο πρόγραμμα της amd κάνει λάθος στις θερμοκρασίες !!!!! http://postimage.org/image/mcl3h0jyn/full/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δοκίμασε άλλη έκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δοκίμασε άλλη έκδοση. τωρα την κατεβασα...δεν εχω πολυ καιρο....!!! ορίστε και τα ταπεινα μου αποτελέσματα του 3dMark http://www.3dmark.com/fs/40646 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 ας μου πει κάποιος οτι το επίσημο πρόγραμμα της amd κάνει λάθος στις θερμοκρασίες !!!!! Στο λέω εγώ Ποτέ δεν μου έδειξε σωστές θερμοκρασίες στον Phenom. Και να φανταστείς το AMD OverDrive βγήκε μαζί με το 780 chipset και αυτό ακριβώς είχα. Δοκίμασα όλες τις εκδόσεις μέχρι την 4.0.4 και δεν έγινε τίποτα. Μετά βαρέθηκα. Ούτε τις σωστές τάσεις έδειχνε, κι αυτές που έδειχνε σωστά έπρεπε να μαντέψω που αντιστοιχούν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Ναι να χέτε υπόψην σας όμως οτι το πρόγραμμα είναι για καμμιά εκατοστί διαφορετικούς επεξεργαστές και διαφορετικών αρχιτεκτονικών πλέον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αστροβασίλης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Στα τάρταρα τους ρίχνει ... Αυτό δεν το γράφει κάπου μέσα .... Ξέρεις εσύ κανένα από τα νέα ενημερωμένα benchάκια να υποστηρίζουν AMD ? Μόνο σε linux πρέπει να κοιτάμε πλέον για να δούμε τι διαφορές παίζουν ! ασ τα τι να λεμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Στο λέω εγώ Ποτέ δεν μου έδειξε σωστές θερμοκρασίες στον Phenom. Και να φανταστείς το AMD OverDrive βγήκε μαζί με το 780 chipset και αυτό ακριβώς είχα. Δοκίμασα όλες τις εκδόσεις μέχρι την 4.0.4 και δεν έγινε τίποτα. Μετά βαρέθηκα. Ούτε τις σωστές τάσεις έδειχνε, κι αυτές που έδειχνε σωστά έπρεπε να μαντέψω που αντιστοιχούν. και να φανταστεις οτι δεν τον εχω κανει o/c και ουτε τον δουλευω με εργοστασιακη ψηκτρα. ( φοράει coolermaster TX3 ) παντος το πρόγραμμα overdrive γραφει οτι να νε, ενταξι είπαμε ειναι τζαμπε, αλλα οχι και ετσι, τουλάχιστον ξερουν σε ποιους απευθύνονται για αυτο το πρόγραμμα, γιατι αν το καλοσκευτουμε με τοσα που δινει ο καθενας σε mobo-cpu και σίγουρα και gpu ενα καλο πρόγραμμα για το σύστημα του το αξίζει, και ας ειναι και τζαμπε !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αστροβασίλης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?284959-I-have-returned-to-AMD!!!!&p=5169163&viewfull=1#post5169163 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Ναι να χέτε υπόψην σας όμως οτι το πρόγραμμα είναι για καμμιά εκατοστί διαφορετικούς επεξεργαστές και διαφορετικών αρχιτεκτονικών πλέον. ναι !!! οπως το AIDA64, το gpu-z, cpu-z, ΗWmonitor..... αυτα γιατι δεν πέφτουν τοσο εξω ????? http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?284959-I-have-returned-to-AMD!!!!&p=5169163&viewfull=1#post5169163 ε ρε λόξες που εχει ο κόσμος !!!!!!!!! πειρε και την τοπ την mobo, να τον βαλει σε τροχιά, μην τυχον και φαει ξενερα που δωσε τον αΙ7!!! ( ωραία μαντινάδα βγαίνει ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 ε ρε λόξες που εχει ο κόσμος !!!!!!!!! πειρε και την τοπ την mobo, να τον βαλει σε τροχιά, μην τυχον και φαει ξενερα που δωσε τον αΙ7!!! ( ωραία μαντινάδα βγαίνει ) Μπα δεν θα απογοητευτεί. Αφού ο λόγος που άλλαξε ήταν getting bored with Intel stuff at the moment Καινούριο παιχνίδι ήθελε ο άνθρωπος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 ναι !!! οπως το AIDA64, το gpu-z, cpu-z, ΗWmonitor..... αυτα γιατι δεν πέφτουν τοσο εξω ????? Κάποιες φορές και αυτά έχουν λάθος ενδείξεις,και σε ιντελ.Αλλά δε φταίνε τα προγράμματα αλλά οι εταιρίες περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) ας μου πει κάποιος οτι το επίσημο πρόγραμμα της amd κάνει λάθος στις θερμοκρασίες !!!!! http://postimage.org/image/mcl3h0jyn/full/ Το AOD λέει σωστά τις θερμοκρασίες πλέον !!!! Κοίταξε ποιον σένσορα δείχνει από τους δυο βάση του Hw/ monitor που δείχνει θερμοκασία και από τους δυο ! Σε πυρήνα και το HM-monitor -10C βγάζει ! Αλλά αυτό που σε ενδιαφέρει είναι ο κεντρικό σένσορας (SOCKET) ! Ναι έχεις 65C !!! Και σε Load ! Και εδώ screen και από AIDA 64 το οποίο όμως κάνει λάθος ! Αν παρατηρήσεις την 990FXA-UD7 την αναγνωρίζει σαν 890GPA-UD3 ..... Το AIDA δείχνει και τους δυο αισθητήρες (cpu & cores) , δείχνει σωστές τιμές σε ότι αφορά τους πυρήνες (τσέκαρε τιμές με HW/ MONITOR) αλλά δείχνει ΛΑΘΟΣ τον κεντρικό αισθητήρα (αυτόν με τον οποίο αντιλαμβάνεται το τι θερμοκρασία έχει το cpu η μητρική = bios) Σε εσένα ας πούμε δείχνει εντελώς λάθος τον κεντρικό, σε εμένα τον δείχνει υψηλότερα απ`όσο είναι πραγματικά ! Παρατήρησε και τις στροφές του ανεμιστήρα στις 130? στροφές ! Σε IDLE οι ανεμιστρήρες του cpu cooler μου σταματάνε εντελώς για 2-3 λεπτά και ξεκινούν για 10sec με ταχύτητα από 100-350rpm και ξανασταματάνε μετά ! Παλαιότερες εκδόσεις του AOD δείχνουν την θερμοκρασία των πυρήνων. Δεν ξέρω βέβαια αν είναι και θέμα bios της εκάστοτε μητρικής το τι από τα δυο θα δείξει το AOD ! Να και τι δείχνει το coretemp ! Δεν δείχνει θερμοκρασία κεντρικού σένσορα αλλά του εσωτερικού που πάντα βγάζει -10C ! To coretemp δεν έβγαζε μέχρι πριν λίγο καιρό σωστά αποτελέσματα ... Έδειχνε σε IDLE 89C και σε LOAD 35C .... Τώρα όμως βγάζει σωστές τιμές αλλά ΔΕΝ δείχνει αυτό που μας ενδιαφέρει .... Και μια ερώτηση ! Ξέρει κανείς πως ρυθμίζουμε το Tj max στο coretemp ??? Για να βλέπεις σωστές θερμοκρασίες στο εκάστοτε πρόγραμμα πρέπει το Tj max να είναι ρυθμισμένο στην σωστή τιμή ! (αυτή που αναφέρει η AMD) Ξέρει κανείς αν η MAX θερμοκρασία που λέει η AMD για τους FX αντιστοιχεί στον κεντρικό σένσορα ή στους πυρήνες ? Απ`όσο ξέρω μέχρι τώρα μάλλον για τους πυρήνες μιλάει και όχι για τον σένσορα του socket ! We also need to know what the CPU "core" temps are instead of the CPU socket temp. Most temp monitoring programs only give the socket temp which they refer to as the CPU temp. Core temps are the most important. HWMOnitor will display both, as well as max, min and current temps for both. Ο μύθος που κάποιοι εδώ μέσα αναμασούν πάντως όπου και αν βρεθούν , περί χαλασμένου σένσορα στους AMD καταρρίπτεται πανηγυρικά νομίζω... Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2013 από adtakhs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα