Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

axaxaxaxa!!! δλδ ρε νινο τι να κανουμε ? να περιμενουμε η να παμε να αγορασουμε... ? τι πιστευεις εσυ ?εγω διαβαζοντας αυτο τον καιρο δεν κοβω και τον λαιμο μου οτι αξιζει η αναμονη...

Δημοσ.

Τι να σου πω ρε φιλαράκι μου... Εγώ θα ήθελα να δω επίσημα reviews για να δω και κατανάλωση αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ απ' ότι έχω διαβάσει σε αυτόν τον τομέα δεν κάναν κάτι. Μένει να επαλειφθεί...

Δημοσ.

Αν και λίγο ακαταλαβίστικο αυτό που έχεις γράψει, τα tests έχουν γίνει stock. Και stock έχουν το ίδιο Turbo-mode (4.2) οπότε το 10-15% που δείχνουν τα tests είναι αληθινό (αν αποδειχθούν πάντα αληθή αυτά που έχουν διαρρεύσει)

Δημοσ.

- Καταρχάς ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ αυτό το extremeTECH??? Να κάμω κι εγώ ένα Blog και να λέω ότι μου κατέβει. Να βάλω και 10 φίλους (40 είχε αυτός) να κάνουν Like και να έχω κάποιους να κάνουν copy-paste τις μαμακιες μου :)

- Δεύτερον την ημερομηνία του blog την είδες. 23-Φεβ. No comments μόνο και μόνο από αυτό για το πόσο φερέγγυο είναι B). Εδώ ακόμα περιμένουμε τα επίσημα στοιχεία, αυτός ο τυχάρπαστος από τον ΦΕΒ ξέρει την νέα αρχιτεκτονική τους και τις τεχνικές τους...

-Τρίτον, ΔΛΔ εσύ κατάλαβες τι λέει αυτό το άρθρο? :confused: Με τα 5 πραγματάκια που έχω σπουδάσει και γνωρίζω και φροντίζω να μαθαίνω, πάντως δεν κατάλαβα... :cry:

Καταρχας 4.2 πανε σπανια πολυ σπανια.

Αυτό πάλι πως το έβγαλες και από που? Under load είναι μόνιμα εκεί θα σου πω εγώ... :X

Δημοσ.

προσωπικά ενδιαφέρομαι για τον 8350.

θελω να αλλάξω τον 1055Τ γιατί ας πούμε οτι μου ειναι βαρετός.

αν και ειναι πολυ καλη στιγμη να τον δώσω και να πάρω εναν 8150 στην τιμη που εχει τωρα, αλλα σε μερικές μέρες θα έχουμε τον 8350.

εσεις τι λετε ? 8150 η 8350 ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@John-lamia Πιστευεις θα σου πει κανενας τον 8150; Ολοι θα πουν 8350 8320.

@ninos30 φιλε φαινεται οτι δεν ασχολεισαι με την AMD. Αυτο συζητειται στα φαρουμ του εξωτερικου εξι μηνες. Εχουν γραφτει απιθανα πραγματα και θα επρεπε πριν απαντησεις να ψαξεις. ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΕΚΕΙ ( cyclos) με το clocκ mesh ειναι και ενας ΕΛΛΗΝΑΣ( ιδρυτης ).

Εφοσον λες οτι ξερεις αρχιτεκτονικη υπολογιστων επρεπε με τη πρωτη να το πιασεις.

http://www.bit-tech.net/news/hardware/2012/02/21/amd-packs-cyclos-piledriver/1

https://www.google.c...x-a&channel=rcs

Δευτερον εκεινη η ετaiρια απο τοτε ειπε οτι ο PD θα εχει 4GHZ και σωστα ειπε. Μαλιστα την αρχιτεκτονικη του PD την ξερουμε και την εχω αναφερει εγω ο ιδιος σε αυτο το νημα απο τον Απριλη . ( εγω το εφτιαξα το νημα )

Το RCM εχει μια συχνοτητα συντονισμου ( καπου 3.3GHZ ) . Αποδυκνυεται οτι στα 4GHZ περιπου καπου 10% βοηθαει την καταναλωση.

Αν θες και αλλη ελληνικη βιβλιογραφια εδω http://forum.oktabit...ledriver-thread

Οταν θα ειναι στα 4.2GHZ παιζει με το 3.9GHZ. Οπως και στο ALL cores turbo παιζει μεταξυ 3.6 3.9GHZ.

To θεμα ειναι γιατι ο OBR εβαλε APM στο auto .

Επεξ/σία από Αστροβασίλης
  • Super Moderators
Δημοσ.

- Καταρχάς ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ αυτό το extremeTECH??? Να κάμω κι εγώ ένα Blog και να λέω ότι μου κατέβει. Να βάλω και 10 φίλους (40 είχε αυτός) να κάνουν Like και να έχω κάποιους να κάνουν copy-paste τις μαμακιες μου :)

μια χαρά site είναι, υπάρχει εδώ και αρκετά χρόνια :-)

Δημοσ.

Αυτό που με ανησυχεί με το συντονιζόμενο πλέγμα διανομής ρολογιού, είναι το πως θα αντιδράει όταν υπεροδηγείς τον επεξεργαστή. Η κατανάλωση θα βγαίνει εκτός ελέγχου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...