Millennium Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Μην κανετε το thread amd vs intel μονο γιατι θα μπουκαρει mod.
Millennium Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Testing Memory Speeds on AMD's A10-5800K Trinity APU 1
NT1G Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Καλά τα CB scores στα 5-5,5-6GHz αλλά για 24/7 ποια είναι η μέγιστη συχνότητα που αντέχει; 4,5 πχ ;
Millennium Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Καλά τα CB scores στα 5-5,5-6GHz αλλά για 24/7 ποια είναι η μέγιστη συχνότητα που αντέχει; 4,5 πχ ; Παραπανω.Αναλογως και το κομματι και τη ψυξη.
NT1G Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Προφανώς για 24/7 χρήση και όχι μόνο benches, μέχρι υδρόψυξη πάει το θέμα. Μπορεί να δουλέψει σταθερά ήσυχα αξιόπιστα κτλ πχ στα 5GHz; Αυτό είναι το θέμα, τα benches στα 6GHz με ΛΝ2 κτλ εμένα δεν μου λένε τίποτα.
Millennium Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 4.6-4.9 για 24/7 αναλογως το κομματι,τη ψυξη και αν το κατεχεις το oc. Με νερο ειναι νομιζω αυτο που βλεπεις πιο πανω.Με LN2 πας 6-7 γιγα.Το ρεκορ ειναι 8.3.
John-lamia Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 καλά! δεν πιστεύω να μιλάτε σοβαρά τώρα με αυτέσ τισ μητρικες που διαβάζω!? δεν υπάρχει λογοσ αγορας επεξεργαστή ο οποίος έχει μια 200αρα και να δουλέψει με μητρική των 50 και 60 ευρώ! αυτέσ οι μητρικεσ είναι μόνο για εφαρμογές γραφείου! ούτε καν για HD Ταινίες! τέτοιες μ@λ@κιεσ κάνουν μόνο τα μαγαζιά με έτοιμες συνθέσεις και είναι ο μεγαλύτερος λογοσ που τουσ κραζουμε! αμα δουλέψω εγώ τέτοια μητρική με τον 8350 καμία βδομάδα με βαριά παιχνίδια και επεξεργασία βίντεο θα πάρω όλους τουσ πυκνότεσ στα χέρια!
Millennium Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Μη φοβασαι για τις μητρικες.Οι μεγαλες εταιριες (Gigabyte-ASUS) δεν δινουν υποστηριξη στις μητρικες με λιγα power phase συνηθως για FX8xxx.
John-lamia Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Μη φοβασαι για τις μητρικες.Οι μεγαλες εταιριες (Gigabyte-ASUS) δεν δινουν υποστηριξη στις μητρικες με λιγα power phase συνηθως για FX8xxx. απ οτι εχω δει, ναι ετσι ειναι. αλλα και να τους επερναν θα μετρουσαν ωρες ζωης. πχ τον βλεπεις πως τον δουλευω ??? αμα τον επερνε mobo με 30€ και 50€ και τον δουλευα ετσι η mobo αυτη θα γινόταν φρυγανιά και οι πυκνωτές τις θα έσκαγαν σαν παπαρδέλες!!!!
adtakhs Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 καλά! δεν πιστεύω να μιλάτε σοβαρά τώρα με αυτέσ τισ μητρικες που διαβάζω!? δεν υπάρχει λογοσ αγορας επεξεργαστή ο οποίος έχει μια 200αρα και να δουλέψει με μητρική των 50 και 60 ευρώ! αυτέσ οι μητρικεσ είναι μόνο για εφαρμογές γραφείου! ούτε καν για HD Ταινίες! τέτοιες μ@λ@κιεσ κάνουν μόνο τα μαγαζιά με έτοιμες συνθέσεις και είναι ο μεγαλύτερος λογοσ που τουσ κραζουμε! αμα δουλέψω εγώ τέτοια μητρική με τον 8350 καμία βδομάδα με βαριά παιχνίδια και επεξεργασία βίντεο θα πάρω όλους τουσ πυκνότεσ στα χέρια! Σε ποιες μητρικές αναφέρεσαι ? Κοίταξε είναι ανάλογα το μοντέλο μητρικής που θα πάρεις ! Είναι άλλες που θα σκάσουν πολύ γρήγορα γιατί έχουν πρόβλημα στα VRMs και άλλες που και να κλοκάρεις στο θεό δεν θα πάθουν τίποτα ! Αν πάρεις καμιά MSI 970 G46 ναι θα σκάσει ! Αν πάρεις καμιά 870 EXTREME 3, όχι δεν θα σκάσει ούτε με overclock ! To θέμα δεν είναι στους πυκνωτές αλλά στα vrms που φοράνε ! Εδώ και πάρα πολύ καιρό έχω στήσει έναν FX 8120 στην EXTRMEME 3 και παίζει στα 4,5Ghz σταθερά 24/7 !
Orgios Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Και η δικη μου συνεισφορα στο thread Ειδικα με το heaven και την 7970 δεν επαιξα καθολου, η κάρτα έχει room για oc! 3
adtakhs Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Με ποια μητρική ? και τι ψύξη + θερμοκρασίες ? Να αναφέρετε και τα παραπάνω βρε παιδιά να ξέρουμε τι γίνεται ακριβώς !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα