Προς το περιεχόμενο

Piledriver preview

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδη έχω διαβασει 200 benchmarks και συμπερασμα δεν εβγαλα... έχω εναν 1090Τ στα 4Ghz Clockarismeno  , αξίζει να βάλω ενα 50αρι παραπανω να παω στον 8350??? Είχε κανενας εδω μέσα εμπειρία και με τους 2?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εννοείς το 2013? ΔΛΔ σε 10 μέρες? :)

ΟΚ, πλάκα κάνω. Προφανώς εννοείς με Steamroller? Κι αν ΝΑΙ, αυτοί δεν πήγαν για 2014? Η ξέρεις κάτι για καλή πτώση τιμών με το νέο έτος?

βασικα αυτοι ερχονται το  Q3 toy 2014. Του χρονου θα υπαρξει 10% αυξηση  και βεβαια στανταρ -20 Ε  oi 83XX τον μαρτη απριλη με τους haswell.

Λες να πάνε τόσο πίσω ε? Τους υπολόγιζα για Q1. Πρέπει να ξαναγυρίζω σε ΑΜD... Δεν την παλεύω εδώ που είμαι... Έχει αρχίσει να με πιάνει στερητικό σύνδρομο :)

Έχω αρχίσει να σκέφτομαι σοβαρά να κάνω τράμπα με κάποιον τον 3570k μου (μαζί με ΜΒ φυσικά) με κάποιον 8350 και μια σοβαρή ΜΒ...

• Like 2

Λες να πάνε τόσο πίσω ε? Τους υπολόγιζα για Q1. Πρέπει να ξαναγυρίζω σε ΑΜD... Δεν την παλεύω εδώ που είμαι... Έχει αρχίσει να με πιάνει στερητικό σύνδρομο :)

Έχω αρχίσει να σκέφτομαι σοβαρά να κάνω τράμπα με κάποιον τον 3570k μου (μαζί με ΜΒ φυσικά) με κάποιον 8350 και μια σοβαρή ΜΒ...

Εγώ έχω πάθει άλλο , τελευταία αρχίζει και μπαίνουν amd συστήματα στο κεφάλι μου για future wannabe builds...Θέλει να μας τρελάνει η Amd Αυτό λέω :P

Το σίγουρο είναι ότι η ανταλλαγή που θέλετε θα γίνει σε λίγότερο από ένα δευτερόλεπτο μόλις βάλετε την αγγελία...

Κάποιο θύμα του marketing θα τσιμπήσει και θα ανταλλάξει την μελοντική τεχνολογία που έχει στα χέρια του με τα overpriced, overated σετάκια σας.

• Like 1

Το σίγουρο είναι ότι η ανταλλαγή που θέλετε θα γίνει σε λίγότερο από ένα δευτερόλεπτο μόλις βάλετε την αγγελία...

Κάποιο θύμα του marketing θα τσιμπήσει και θα ανταλλάξει την μελοντική τεχνολογία που έχει στα χέρια του με τα overpriced, overated σετάκια σας.

Μόλις τσέκαρα το sig σου. 24gb? You pushing it , but i like it. Ram is never enough !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...