John-lamia Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Η καταναλωση δεν με απασχολει αφου δε μιλαμε για φορητες συσκευες. δεν τον βλεπω να εχει μεγαλη κατανάλωση πάντως...... απ την αποψη οτι σε full load ειναι αρκετα δροσερός σε ενα τεστ στο ss santra μου εβγαλε σε ενα τεστ 95watt για τον 8350 και 125watt για τον 1055Τ. σε τελική φάση δηλαδή ο 8350 καίει λιγότερο απο έναν Χ6 ? και δεν ενωω οτι επιδι θα τελειωσει ποιο γρήγορα αρά θα καταναλώσει λιγότερο. πχ 1 ωρα gaming, ο 8350 θα καψει λιγοτερα watt ? Σε light threaded καταστασεις χανει μονο και αυτο παλι απο ακριβοτερο επεξεργαστη.Με τον 3770Κ (που ειναι και φετινος) ειναι ανταγωνιστικός και τον κερδιζει και σε καποιες εφαρμογες και αυτα με 100+ευρω διαφορα στη τιμη. σε light threaded φασεις τα παει περίφημα, εξαλλου αυτες δεν θελουν τοσο μεγαλη επεξεργαστική ισχύ ! ασχετα βεβαια με την δυναμη της intel σε core vs core. το θεμα ειναι οτι ο μεγαλύτερος λογος αναβάθμισης ειναι τα παιχνιδια, εκει η intel διαπρέπει !!!! διαπρέπει βεβαια στα "χθεσιμα" παιχνιδια που οι μηχανες γραφικων ειναι περιορισμένες σε 2 η 4 cores. τωρα, οταν βλεπω το τεστ στο far cry 2 που δεν βλεπει ολα τα cores και ενας intel τα παει καλυτερα εκει, αυτο δεν μου λεει τιποτα, οταν βγηκε αυτο το παιχνιδι το παιξαμε μια χαρα με core2duo/quard και athlon-phenom x2 η x4, και μια 9800 η 4800 καρτα γραφικων. οσο αναφορα τα σημερινα, πχ skyrim, δεν φταιει η amd που δεν τα παει καλα, αλλα οι προγραμματιστές που δεν εφταξαν multicore την μηχανη του παιχνιδου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Eιναι πιο power efficient o vishera απο thuban.Στα παιχνιδια σιγα μη καταλαβεις διαφορες ωπου υπαρχουν εκτος και αν εχεις βιονικο ματι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=oqG3r0JbVTI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chief90 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Άλλαξα μητρική . οι διαφορές φαίνονται vs Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2012 από Chief90 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Εαν φορτωσει φετος κιολας η εικονα σε μενα,θα τη δω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 ειμαι ετοιμος να πάω σε 8350. απο την οκταμπιτ μπορώ να τον πάρω και αν σε τι τιμή βγαίνει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 ειμαι ετοιμος να πάω σε 8350. απο την οκταμπιτ μπορώ να τον πάρω και αν σε τι τιμή βγαίνει ? https://www.skroutz.gr/s/2524848/AMD-FX-8350-Box.html?from=autocomplete&keyphrase=amd+fx+8350 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 μια χαρα νατε να ερθει πρωτοχρονια να τον παρω. αξιζει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 μια χαρα νατε να ερθει πρωτοχρονια να τον παρω. αξιζει ? Αν πας σε amd είναι η πιο δυνατή υλοποίηση. Προσωπικά τον θεωρώ καλύτερο από i5. Σαν επεξεργαστής βέβαια αδικείται από τις εφαρμογές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 εχω phenom 955. και εχω στην ακρη κατι λεφτα και λεω να τα επενδυσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Τι δουλειές κάνεις και δεν σου φτάνει ο 955; Επίσης επένδυση ≠ αγορά επεξεργαστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 εχω phenom 955. και εχω στην ακρη κατι λεφτα και λεω να τα επενδυσω βασικα κιτα να δεις αν τον υποστηρίζει η μητρικη σου. τι κανεις με τον υπολογιστη και λες να κανεις αλλαγη επεξεργαστη ? αν δεν κανεις ουσιοδες δουλειες η δεν παιζεις παιχνιδια συχνά τοτε κατσε οπως εισαι. μια χαρα ειναι ο 955. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 αρκετο matlab λογω σχολης με περιπλοκες εξισωσεις και συστηματα και τον βλέπω να αργεί λιγάκι πράγμα το οποίο με βγάζει απο το προγραμμα μου και με καθυστερει. Τον υποστηρίζει η μητρική μου. Παιχνίδια δεν πολυπαίζω μονο Lol. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Αν το matlab έιναι το κύριο που σε ενδιαφέρει είτε μένεις όπως έχεις είτε πας σε i5, i7. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 προς ιντελ μερια αδυνατον. πολλα τα λεφτα. δεν θα δψ διαφορα δηλαδη με τον 8350 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα