Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ορίστε !! το αποτελεσμα απ το maxwell render

post-129248-0-23300200-1354926165_thumb.png

αμα θελετε να δειτε πως τα πανε και αλλοι επεξεργαστές δείτε εδώ:

http://www.maxwellrender.com/index.php/benchwell/id/1070

εγω είμαι στην θέση 475.

ο πρωτος στο πινακα καταταξης, στο maxwell render

1 AMD Opteron tm Processor 6282 SE 3m23s 1379.22 64 3.1 GB 2.7.0.0 Linux 64 3daltm

εκανε 3 λεπτα και 23δευτ. με opteron 64 cores !!!! που τον βρήκε ο τυχερός άραγε !!!?????

Δημοσ.

Τι θα πει που τον βρήκε; Σε κάθε γωνία υπάρχουν :P

Ορίστε, μπορείς να ξεκινήσεις από δω: Supermicro H8QGi+-F

Βάλε και 1TB μνήμη για κάθε ενδεχόμενο κι είσαι έτοιμος.

Δημοσ.

παντος απ οτι ειδα σε τετοιες δουλειες ο 8350 πεταει !!!!

βλεπω 3770 2700 2600 ποιο κατω απο τον δικο μου.

μερικοι που τους εχουν o/c δεν κερδιζουν και πολλα..... αμα κανω o/c τον 8350 θα τα παει παρα πολυ καλυτερα !!!!!

Δημοσ.

Σε μη intel optimized proggies ο 8350 εχει ισαξιες και καλυτερες επιδοσεις και κοστιζει και 100 ευρω λιγοτερο.Αλλα ετσι δουλευει η βιομηχανια με δολο και δωροδοκια ανεκαθεν. Λετε η Intel να αφηνει τα πραγματα στην ''τυχη''? Η εξαγορα και το λαδωμα δεν ειναι μονο Ελληνικο φαινομενο,εχω συγγενεις βιομηχανους και ξερω.Ειναι καθημερινη ρουτινα σας πληροφορω και με Ελληνες και με ξενους συνεργατες.Μονο οι αφελεις δεν τα ξερουν αυτα και τα trolls που εχουν ψυχωση και χρειαζονται επειγοντως γιατρο και τα οποια εθελοτυφλουν. :devil:

Εδω καταδικαστηκε η Intel και πληρωσε 2 δις στην AMD για ''unethical practices'' πριν λιγο καιρο οπως ολοι ξερουμε.Απλα την επιασαν ,λετε να αλλαξε και να εγινε καλο παιδι?Ξεχναει η που***α το γα***ι? :P

• Like 4
Δημοσ.

Το cinema 4D ειναι καρα ιντελ και ο render επισης. Το εχουν παραδεκτει. Κατι με το memory mapping και τον thread builder κατι τετοιο θυμαμαι. Και φανταζομαι στανταρ ICC compiler.

Καλα τα παει ο 8350 το θεμαι ειναι ο 2600 ειναι στα 3.4GHZ kai o αλλος στα 4GHZ.

Δημοσ.

Καλα τα παει ο 8350 το θεμαι ειναι ο 2600 ειναι στα 3.4GHZ kai o αλλος στα 4GHZ.

δεν παιζει καθόλου σημασία αυτο. αφου δεν εχουν την ιδια αρχιτεκτονική κατασκευής.

αλλο το μεγεθος και ο τροπος λειτουργίας ενος core στον 8350 και αλλο στον 3770 η 2600.

θυμήσου την εποχή που ειχαμε Ρ4 στα 3ghz ο οποίος έτρωγε τάπα απο athon στα 1,8ghz.

μπορει να ειναι 2 πραγμματα που κανουν την ιδια δουλεια αλλα με τελειως διαφορετικο τροπο.

ακριβώς το ίδιο εχουμε και στις καρτες γραφικων. η AMD εχει περισσοτέρους SPs απο την NV σε μια συγκεκριμένη κατηγορία καρτών. αυτο δεν εχει καμια σημασία ομως γιατι η μια με την αλλη εχει μεγάλη διαφορά στον τροπο λειτουργίας, ειναι σαν να συγκρίνουμε πορτοκαλιά με πατάτες και να ασχολούμαστε γιατι το ενα ειναι καφε και το αλλο πορτοκαλί.

εγω που εχω τον 8350, αξιζει να κανω μετάβαση σε 8αρια η να αφήσω τα 7αρια?

θα δω κατι το ουσιώδες σε θεμα επιδόσεων ?

Δημοσ.

Αντικειμενικα?? Που ειναι καλυτερος "αντικειμενικα"?

οτι ειναι 2ετιας, καιει λιγότερο, και οι διαφορές στον 8350 ειναι μικρες.

για να πω οτι ο 8350 ειναι καλύτερος θα έπρεπε μετα απο τοσο καιρο να ειναι 20%+ απ τον 2600Κ.

http://www.anandtech.com/bench/Product/697?vs=287

η απλά μετα απο τοσο καιρό ο 8350 να ειναι ιδιος με τον 3770Κ.

εγω παντος δεν εχω κανένα παράπονο απ τον 8350, πετάει σε οτι και αν κανω ακομα και σε παιχνίδια ειδα διαφορές απ τον 1055Τ που είχα πριν.

Δημοσ.

Η καταναλωση δεν με απασχολει αφου δε μιλαμε για φορητες συσκευες.Σε light threaded καταστασεις χανει μονο και αυτο παλι απο ακριβοτερο επεξεργαστη.Με τον 3770Κ (που ειναι και φετινος) ειναι ανταγωνιστικος και τον κερδιζει και σε καποιες εφαρμογες και αυτα με 100+ευρω διαφορα στη τιμη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...