Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ανεβάσω ένα αρχείο Mp4 απο το youtube για να έχουμε ένα σημείο αναφοράς .Το ίδιο αρχείο μπορούμε να το έχουμε για το 7zip και το winrar. Για πρόγραμμα μετατροπής video προτείνω το handbrake που ειναι free και μπορούν να έχουν πρόσβαση όλοι. Πες τε καμία ιδέα για το τι άλλο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε!

άντε ντε !!! δώσε μας το βιντεακι να το κάνουμε πειραματόζωο !!!!

το handbrake το εχω βαλει και περιμενει το αρχειο που θα μας δωσεις !

Α! να μας πεις και τις ρυθμίσεις για να τις έχουμε σαν στανταρ, να μην βαλει οτι νανε ο καθενας μας !

να ειναι μεγαλο το βιντεακι, μην ειναι καμια 20ΜΒ, γιατι εκει δεν θα δουμε μεγαλες διαφορες σε χρονους! αλλη ψιχολογια εχεις οταν βλεπεις sec αλλη min.

Δημοσ.

Ενας που να εχει τον 3770 ή τον 2600Κ και να τρεξει το αρχειο cpu.4d του φακελου του cinebench ;

Ενας PH II στα 3.7GHZ βγαζει 1.29''.

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?276245-AMD-quot-Piledriver-quot-refresh-of-Zambezi-info-speculations-test-fans&p=5139993&viewfull=1#post5139993

• Like 1
Δημοσ.

Μια και το ψάχνετε να δώσω και εγώ τα δικά μου για το σύστημα μου amd fx 8350 / mobo ASRock 990FX Extreme4 / memory HyperX Predator 8GB DDR3-2400MHz Dual Kit / ssd samsung 830 128gb / vga asus DirectCu II 6970 προσωπικά η ταχύτητα του δίσκου με έχει προβληματίσει το σύστημα είναι αρκετά δροσερό με μια corsair H80 πάνω από 50 δεν έχω δει όσο και αν το έχω ζορίσει δείτε και εσείς, λειτουργικό έχω windows 8 pro 64 bit

αυτά από εμένα εδώ φαίνεται το λινκ της φωτογραφίας καλύτερα www.screencast.com/t/8gr5OZeaW60

aida64extreem.txt

post-83970-0-76763000-1353794212_thumb.jpg

• Like 2
Δημοσ.

aida64, μια χαρα ειναι, εχει αρκετα τεστακια.

να ρωτήσω κατι ρε παιδιά!!!

βλεπω σε διαφορα site με review 8350 και κανω και γω τα ιδια σχεδον τεστ και βγαζω πολυ καλυτερα αποτελεσματα !!!

πχ εδω http://benchmarkrevi...=1&limitstart=3

ο 8350 βγαζει στο τεστ του aida64 το cpu queen 35303 σκορ, και σε εμενα 36130 !!!

τον τεσταρουν με μνημες στα 1600 9-9-9-24, εκει δουλευουν και οι δικες μου !!!!

στο τεστ photoworxx διχνουν οτι τους βγαζει σκορ 45076, ενω στον δικο μου βγαζει 49744 !!!αρκετα μεγαλη διαφορα !!!

μιπως τον θαβουν λιγο ?

(και για νας σας προλαβω οσο αναφορα την εκδωση του aida, το εκανα με την V2.00.1700 αλλα και με την καινουρια 2.70.2200 και εχω ακριβώς τα ιδια σκορ !!! )

Τώρα ανεβάζω το αρχείο . Μπορείτε να το κατεβάσετε και απο το youtube στην έκδοση 1080p(μεγεθος 259.71 mb)

link --->http://www.youtube.com/watch?v=PtZ4uvaeK68

post-133420-0-58008200-1353801321_thumb.png

Δημοσ.

Τι πήγε λάθος και βγήκε πηδηχτό το βίντεο;

Ήταν Interlaced και μπήκαν λάθος τα πεδία, ή ήταν 25p και το Youtube το έκανε 29.97;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

άντε ντε !!! δώσε μας το βιντεακι να το κάνουμε πειραματόζωο !!!!

το handbrake το εχω βαλει και περιμενει το αρχειο που θα μας δωσεις !

Α! να μας πεις και τις ρυθμίσεις για να τις έχουμε σαν στανταρ, να μην βαλει οτι νανε ο καθενας μας !

να ειναι μεγαλο το βιντεακι, μην ειναι καμια 20ΜΒ, γιατι εκει δεν θα δουμε μεγαλες διαφορες σε χρονους! αλλη ψιχολογια εχεις οταν βλεπεις sec αλλη min.

Λοιπον το link του αρχείου ειναι

https://rapidshare.c....mp4|272326|0|0

ρυθμίσεις handbreak

snap20121126201914001.png

Επεξ/σία από ColdFusion
Δημοσ.

coldFunsion, το handbrake βγαζει κανα αρχειο ΤΧΤ η κατι σχετικό για να δουμε ποση ωρα κανει, η μονο με prtscn και ανεβασμα με photo ?

εμενα παντος μου το εκανε 13 λεπτα και 50κατι δευτερολεπτα.

Δημοσ.

coldFunsion, το handbrake βγαζει κανα αρχειο ΤΧΤ η κατι σχετικό για να δουμε ποση ωρα κανει, η μονο με prtscn και ανεβασμα με photo ?

εμενα παντος μου το εκανε 13 λεπτα και 50κατι δευτερολεπτα.

ανοίγεις το handbrake και πας activity window ---->open log directory------>last_scan_log.txt

Δημοσ.

το αρχειο που εβαλα ειναι απ το handbrake που εκανε encoding το βιντεο Beautiful Nature Scenery (1080p Hd).

περιμενω την γνωμη σας.

να μας πει καποιος που εχει επεξεργαστη visiera τις διαφορες σε γενικο θεμα με την εγκατασταση των patchs στα windows 7 απ την microsoft.

εγω δεν τα εχω περασει, αλλα το σκευτομαι, θα δω καμια ουσιαστική διαφορά η τυπωτά απολύτως ???

insomnia.txt

Δημοσ.

το αρχειο που εβαλα ειναι απ το handbrake που εκανε encoding το βιντεο Beautiful Nature Scenery (1080p Hd).

περιμενω την γνωμη σας.

Σαν τι γνώμη δηλαδή; Η μετατροπή με τον x264 είναι η εφαρμογή που διαπρέπει αυτός ο επεξεργαστής. Είναι εκεί στην κορυφή μαζί με τον I7-3770K.

Το μόνο κακό είναι ότι καταναλώνει περισσότερο για να τα καταφέρει.

Α ναι, άμα είχαμε 8 πυρήνες stars (Phenom) σε αυτή τη συχνότητα θα τους έσβηναν όλους :-D

Ο δικός μου 4πύρηνος Phenom στα 3.25 GHz με DDR2 έπιασε 9.175940 fps σε αυτή τη σκηνή, σε σχέση με τα δικά σου 17.841587 fps.

Δημοσ.

Σαν τι γνώμη δηλαδή; Η μετατροπή με τον x264 είναι η εφαρμογή που διαπρέπει αυτός ο επεξεργαστής. Είναι εκεί στην κορυφή μαζί με τον I7-3770K.

Το μόνο κακό είναι ότι καταναλώνει περισσότερο για να τα καταφέρει.

Α ναι, άμα είχαμε 8 πυρήνες stars (Phenom) σε αυτή τη συχνότητα θα τους έσβηναν όλους :-D

Ο δικός μου 4πύρηνος Phenom στα 3.25 GHz με DDR2 έπιασε 9.175940 fps σε αυτή τη σκηνή, σε σχέση με τα δικά σου 17.841587 fps.

αν ειχαν οι phenom, Instruction Set x86, x86-64, MMX, SSE, SSE2, SSE3, SSSE3, SSE4.1, SSE4.2, SSE4A, XOP, AES, AVX, FMA, FMA4, και τους εβγαζαν 8cores δεν θα περναμε και καινουριους επεξεργαστες.

και γενικα αμα η γιαγια μου ειχε @@ θα την ελεγα παππου!

ετσι ελεγα και γω οταν ειχα τον intel Q9550. αμα ηταν Χ6 η Χ8 οι phenom δεν θα έπιαναν μια μπροστά του.

Δημοσ.

Τι die size θα χαν οι K10 ομως με τι scaling και τι συχνοτητες θα πιαναν και με τι καταναλωση?Ενας thuban x6 εχει μεγαλυτερο die απο τους FX x8...Η bd αρχιτεκτονικη εχει και συγχρονα στοιχεια μεσα της και δεν εννοω τις SIMD εντολες μονο.

• Like 1
Δημοσ.

Ξέρω, σαν αστείο το είπα.

Αφού αποφάσισαν ότι η αρχιτεκτονική "stars" δεν πάει παραπέρα κάτι θα ήξεραν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...