Προς το περιεχόμενο

Piledriver preview

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν μου γεμίζει το μάτι στα μετροπρογράμματα, αν και λίγη σημασία έχει κάτι τέτοιο.... Τι να σου πω ρε Αστροβασίλη, έχουμε και έναν i7 2600k στο σπίτι, και σε real world, σε καθημερινή χρήση, είναι η ημέρα και η νύχτα με τον zambezi... Περισσότερη αποκρισιμότητα και σβελτάδα βλέπω στην καταραμένη την intel-α, έναν άλλο "αέρα", παρά στον δικό μου....

Δεν μου γεμίζει το μάτι, και δεν ξέρω....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πέταξα πατάτα ε; Ε έχουμε και ένα ξέμπαρκο intel σύστημα στο σπίτι, σε αντιδιαστολή με τον κυκεώνα των amd συστημάτων που έχουμε (lol, ο κάθε ένας έχει 2 pc στο δωμάτιο του)

Τώρα το είδα:

Μεγια τα 666 μηνύματα! Χαχαχαχα :P

8eee7ea6_fxcomp1.png

Οποιος ενδιαφερεται για FX-8320 box Ελληνικης αντιπροσωπειας υπαρχουν καποια κομματια στα 169 ευρω. Στειλτε πμ. :-D :-D

153,49+ 15€ μεταφορικάhttp://www.getgoods.de/hardware-software-und-zubehoer/pc-komponenten/cpu/amd/648601/amd-fx-serie-fx-8320-8x3.50ghz-am3-box-vishera?sPartner=preissuchmaschine.de&utm_sou&mlid=1428.64.369824.8e64d3c5f0e0bc5cd6510fdee0588b23...0.1353353975.1.1355945975&gclid=

Δεν μπορώ να το κρίνω. Αν πρέπει οπωσδήποτε να μαντέψω την επίδραση των φίλτρων που δεν έβαλες, μάλλον κακό το βρίσκω. Τρέξε με τα settings που σου είπα για να υπάρχει σύγκριση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...