Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Kαι εγω πλεον δηλωνω ευτυχης κατοχος του επεξεργαστη. Μολις τον εβαλα και δεν τον εχω τεσταρει αρκετα, οι θερμοκρασιες του παντως δειχνουν πολυ καλες (λιγο πιο πανω απο αυτη του δωματιου) και οπως λενε και τα παιδια εχει μπολικο νευρο! χεχε

Αντιπετωπισα και ενα προβληματακι με τις μνημες, δεν bootαρουν στα 1600mhz αλλα μονο στα 1333mhz, λογικα πρεπει να θεμα το τελευταιου bios που περασα, ελπιζω η Gigabyte να το φτιαξει.

και γω τον εχω μερικες μερες και μπορω να πω οτι πεταει με συγκριζη τον 1055Τ που ειχα πριν.

και απο θερμοκρασιες πολυ ποιο δροσερος, και απο αμεση απόκριση σε εφαρμογές.

οσο αναφορα τις μνημες εχω και γω το ιδιο προβλημα. ειναι καθαρα θεμα bios. λογικα θα βγει καποια στιγμη καινουριο bios. σιγουρα οσοι ειχα μνημες 1866 και πανω θα εφαγαν τρελη ξενερα με gigabyte+83xx.

το fsb του επεξεργαστη ειναι 2600. να πας στο bios και να το βαλεις στο auto, εμενα μου το ειχε στο Χ11 και ητ;αν κομενο, μολις το εβαλα στο auto πιγε 2600!!!!

Δημοσ.

Παιδιά, ο John Lamia, εννοεί το Hypertransport frequency, όχι το northbridge frequency... :)

HT 3.0 = 2,6GHz x 2 = 5,2GHz (5200 MT)----> δεν έχω δει ακόμα το ΗΤ 3.1 που διαφημίζουν αλλά anyway... To ΗΤ 3.1 είναι 3.2GHz x 2 = 6,4Ghz (6400MT)

Mε το HT frequency μπερδεύονται οι περισσότεροι και το αποκαλούν.... "fsb"..... Μόνο που το fsb δεν υπάρχει εδώ και αρκετά χρόνια... Στους amd τουλάχιστον έχει εκλείψει με τον τελευταίο athlon xp και την κυκλοφορία του πρώτου athlon64 (k8 architecture)

(μόνο και μόνο που ακούω fsb ανατριχιάζω, γυρνάω σε παλιότερες εποχές :P)

Δημοσ.

Χμ, έχω την εντύπωση για το HT μπερδεύεται ο περισσότερος κόσμος... Χμ.... θα κάνω λάθος τότε, λάθος εντύπωση....

http://www.google.gr/search?aq=f&oq=hypertransport+fsb&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=hypertransport+fsb

Anyway, δεν θα τα χαλάσουμε εκεί :P

Δημοσ.

Πες εντυπωσεις στο Vegas οταν μπορεσεις John.

δεν το εχω δουλεψει ακομα, τρεχω για αγροτικες δουλειες.

σημερα-αυριο θα ασχολιθω και με αυτο.

θα φτιαξω ενα πακετακι καλο απο 1055τ vs 8350 και θα το βαλω στο θεμα.

παιδια sorry για το μπερδεμα που σας εφερα. για το Hypertransport frequency ηθελα να πω.

• Like 1
Δημοσ.

ξερει κανεις ποια ειναι ασφαλης ταση για 24/7 για τον FX8350;

To λεω μιας και θελω να τον ανεβασω λιγακι..

@Johnlamia: Τελικα μου δουλεψαν οι μνημες, επρεπε να βαλω χειροκινητα τα ρολογια στις μνημες :)

Δημοσ.

ξερει κανεις ποια ειναι ασφαλης ταση για 24/7 για τον FX8350;

To λεω μιας και θελω να τον ανεβασω λιγακι..

@Johnlamia: Τελικα μου δουλεψαν οι μνημες, επρεπε να βαλω χειροκινητα τα ρολογια στις μνημες :)

σε εμενα γ@μι47τε και δεν μπενει !

τι εκανες ακριβώς ?

γιατι εγω τις βαζω αλλα μετα τρώω reset bios.

Δημοσ.

τι μητρικη εχεις και τι μνημες?

παιζεις μονο με πολαπαλασιαστη και οι μνημες καλο ειναι να μεινουν 1600 9-9-9-24!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...