Chief90 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 http://www.skroutz.gr/s/346366/Asus-SaberTooth-990FX.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 αυτη σκεφτομουν θα πάω πρώτα σε αγορα του 8320 και μετα της Mobo. thanx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αστροβασίλης Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 http://www.hwbox.gr/reviews/17615-gigabyte-990fxa-ud5-review-pure-power-your-amd-fx-cpu-fx-4100-vs-a8-3870k-13.html#content_start Overclocking & Vdroop Testing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DaveMurray Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Αστροβασίλης.... Το κάνεις εξεπίτηδες....; H δεν διαβάζεις τα προηγούμενα μηνύματα; Δεν μιλάμε για την rev1.1 η οποία είναι άφαντη και δεν μπορείς να την βρεις ελλάδα, αλλά και γενικά στο εξωτερικό πολύ εύκολα... Η rev1.1 είναι αυτή που "τεστάρεται" στο άρθρο, όχι η rev1.0. Μέχρι και εγώ είχα κάνει λάθος, και τους τα έψαλα άδικα εκεί, μιας και δεν πίστευα πως υπάρχει άλλο revision... Για κάντε μια γύρα τέλος πάντων, να δείτε στην gigabyte και στην σειρά με amd chipsets 890/990 πόσα revisions έχει βγάλει για την κάθε μητρική, και το τι ισχύει με τους κατόχους των προηγούμενων revision.... Τέλος, όσον αφορά την Rev1.1 της UD5 δεν υπάρχει στην ελλάδα, όλα τα κομμάτια που πωλούνται είναι rev1.0, στο εξωτερικό δε, δύσκολα θα βρείς για αγορά την Rev1.1. Eδώ στο Site της η gigabyte δεν αναφέρει το νέο revision της UD5, ούτε έβγαλε άλλο revision για UEFI BIOS όπως έκανε με τις υπόλοιπες 9χ0 μητρικές.... Με ερωτήσεις προς το support τους το παραδέχονται πως υπάρχει νεότερο revision, αλλά δεν ξέρουν και οι ίδιοι ποιος την πωλεί η πως μπορεί να βρεθεί από κάποιον ενδιαφερόμενο... Επομένως... sorry άκυρο link πέταξες... Την επόμενη φορά, διάβασε προσεκτικότερα.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Το νημα δεν ειναι για την gigabyte αλλα ενημερωτικο για οτι chip εχει piledriver core. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pabou13 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Την άλλη φορά, θα προτιμήσω ASUS, η την θυγατρική της, την Asrock... Μπορεί μερικές φορές, θυμάμαι η asus να έτρωγε κολλήματα με τα bios (θυμάμαι στις παλιές am2/am2+ μητρικές, πχ m3n78-vm), αλλά πλέον και αυτά τα πρόβληματα θα έχουν εκλείψει... Ναι θα πληρώσω το πρώτο... "όνομα", αλλά τουλάχιστον θα έχω σεβασμό, δεν θα με θεωρεί η κάθε gigabyte και msi για πρόβατο και γίδι... Λιγο offtopic αλλα θα το πω, η Αsrock δεν ειναι θυγατρικη της Asus, εναι κατω απο τον ιδιο ομιλο αλλα ειναι αυτονομες εταιριες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 amd fx 8350, ενημέρωση. μεχρι στιγμης εχω δει μονο turbo boost σε ενα core στα 4,2. με full load σε 2, 3, 4, κ.α δεν εχω δει να περναει τα 4. η ο επεξεργαστης τα ξινει κατα την διάρκεια της επεξεργασιας που κανει, η ειναι θεμα bios. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Τα 4,2 για έναν core είναι, σε όλους μαζί φτάνει τα 4,1 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Λιγο offtopic αλλα θα το πω, η Αsrock δεν ειναι θυγατρικη της Asus, εναι κατω απο τον ιδιο ομιλο αλλα ειναι αυτονομες εταιριες! Σωστα αν και βγαινουν ποτε-ποτε φημες εξαγορας της απο την Asus.Off-topic κεγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dadfever Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 καλησπερα ,εδω και καποιες μερες ειμαι κατοχος του περιφημου vishera!Τα μονα σχολια που εχω να πω ειναι οτι σκοτωνει για τα λεφτα του!Πριν ειχα fx8150 καμια σχεση!Ανεβασε τα fps στο WOT ...10frame πανω.Ολα τρεχουν πιο γρηγορα ειναι νευρικος επεξεργαστης!Ολα τα πιο πανω με stock ρολογια....μητρικη gigabyte 990fx -ud5!Αυτα τα λιγα προς το παρον!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Καλως τον στη παρεα WOT ειναι το world of tanks να φανταστω η κανα αλλο?? Περιμενουμε περισσοτερες εντυπωσεις και απο αλλα οταν μπορεσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dadfever Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 καλημερα ,καλως σας βρηκα, ναι αυτο ειναι!Προς το παρον δεν ασχολουμαι με καποιο αλλο για να πω κατι αλλο!Παντως και τα win7 φορτωνουν πιο γρηγορα παρολο που εχω ssd!Ο επεξεργαστης εχει νευρο χωρις oc!!!!Πιστευω οτι ελειπε απο τον 8150 το εχει ο 8350! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 καλημερα ,καλως σας βρηκα, ναι αυτο ειναι!Προς το παρον δεν ασχολουμαι με καποιο αλλο για να πω κατι αλλο!Παντως και τα win7 φορτωνουν πιο γρηγορα παρολο που εχω ssd!Ο επεξεργαστης εχει νευρο χωρις oc!!!!Πιστευω οτι ελειπε απο τον 8150 το εχει ο 8350! Ευχαριστα νεα... Ελπιζω να βελτιωθουν ακομα περισσοτερο τα πραγματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pabou13 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Kαι εγω πλεον δηλωνω ευτυχης κατοχος του επεξεργαστη. Μολις τον εβαλα και δεν τον εχω τεσταρει αρκετα, οι θερμοκρασιες του παντως δειχνουν πολυ καλες (λιγο πιο πανω απο αυτη του δωματιου) και οπως λενε και τα παιδια εχει μπολικο νευρο! χεχε Αντιπετωπισα και ενα προβληματακι με τις μνημες, δεν bootαρουν στα 1600mhz αλλα μονο στα 1333mhz, λογικα πρεπει να θεμα το τελευταιου bios που περασα, ελπιζω η Gigabyte να το φτιαξει. Οριστε και ενα screenshot: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αστροβασίλης Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Ρε παιδια μου αρεσει ΠΑΡΑ πολυ το CB 11.5. Εσεις που εχετε FX μηπως και τυχον εχετε το cinema 4D R13 να το τρεχατε με 4 και 8 cores την render scene του cinebench να μου λεγατε τι βγαζει στην νεα εκδοση με νεους compilers; Ενας PH II στα 3.7GHZ θελει 1.30''. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα