Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ θέλω να δω τους kaveri/kabini. Πιστεύω ότι θα πλησιάσουν αν όχι περάσουν τους Q6600 με όμως τρελή κάρτα ενσωματωμένη.(Μάλλον αυτό θα είναι και το σύστημα της δουλειάς το καινούριο :P)

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εχουμε κανενα τεστ με τον 8350 και μνημες απο 1333 εως 2133 ?

να δουμε πως τα παει στην αξιοποίηση συχνότητας, και τι γενικά συμφέρει !!!

αξιζει καποιος να δωσει κανα 30€αρικο παραπάνω για 2χ4 ddr3 1866 απ το να παρει 2χ4 ddr 1600 αν εχει κάποιος απ τους καινούριους AMD FX ?

απ οτι εχω δει ομως μεχρι τωρα οι ddr3 1600 ειναι η καλύτερη επιλογη! καλύτερα καποιος να παρει 2Χ8 gb ram ddr3 1600 παρα κατι σε 1866. με τους vishera ομως τι γινεται σε αυτο το θεμα με τις μνημες ?

Δημοσ.
Παιρνεις 1866 διοτι του χρονου θα ερθει πχ PD 2.0 και το 2014 SR. Ε νομιζω κατι θα θελουν απο μνημη του χρονου ή τουλαχιστον το 2014.

αυτοί θα έχουν DDR4! αν όχι ο πρωτοσ ο δεύτερος σίγουρα.

όσο αναφορά για μένα, περιμένω τον 8350. και εχω 2Χ4 DDR3@1600. αξίζει να βάλω κάτι σε 1866 και άνω ?

Δημοσ.

Από ότι διάβασα σε ένα article ο καλύτερος richland που θα βγει(και θα μπαίνει πάνω σε fm2 motherboard) θα έχει igpu καλύτερη από την 7750

και θα έχει increase 15-20% core to core από τον σημερινό A10-5800k.

Δηλαδή ουσιαστικά βλέπω την amd να ποντάρει τα πάντα σε apu για να χτυπήσει το Gaming market της Intel.(ειδικά σε low budget συστήματα).

(Όπως είναι και η κρίση σήμερα , με 500 ευρώ θα φτιάχνεις σύστημα του χρόνου που θα παίζει τα περισσότερα παιχνίδια αξιοπρεπώς).

Δημοσ.

Βασικα με 2133 ΜΗΖ μνημες θα ειναι μια 7750 και με ΟC -10% απο 7770.

Επειδη καπως το εψαξα το θεμα AMD και κατα ποσο λεει αυτη η εταιρια πλεον,

Λοιπον εχουμε και λεμε

2013 BDver3 ( οπως το λεει ο GCC ) = PD 2.0 στα 32nm .

2014 SR στα 20nm FDSOI.

APUs Αν ερθει o TR 2.0 στα 32nm SOI, και το kaveri με PD 2.0 στα 28nm BULK ( αλλα απο της TSMC )

Επισης θεωρω :

"

η AMD κοιταει τα APUs και τους Opteron .

Το θεμα ειναι οτι Opteron βγαινει καθε χρονο.

το 2011 ιντελ εβγαλε SB XEON και η AMD BD opteron.

το 2012 η ιντελ SB XEON και η AMD PD opteron

το 2013 η ιντελ IB XEON και η AMD "New PD " ( BDver3 κατα GCC ) opteron ( λιγα παραπανω δινει ο ΙΒ , λιγα παραπανω ο PD 2.0 )

το 2014 η ιντελ Haswell XEON και η AMD SR opteron. ( 15% θα δινει παραπανω ο HSWL , 15% και ο SR )

Οι FX ειναι ο πυρηνας opteron σε AM3+ ( με μια μικρη επενδυση λοιπον ) . FX βγαινουν οταν βγαίνει opteron.

"

I've known what is going on with Kaveri since late July. Things were a bit in flux then, but have settled down now. I will write it up soonish.

-Charlie

Steamroller is likely, Excavator is being re-evaluated last time I checked.

-Charlie

Δημοσ.

Αγαπητε rounsmith οπως εχουμε ξαναπει η amd με τις apu δεν στοχευει στο gaming (ασχετως πως θα εξελιχθουν τα πραγματα),αλλα σε ultra portable συσκευες,καθως και customized SoC για ευρεια εφαρμογη,και διευρυνση γενικα των προιοντων της στις νεες αγορες που χουν αναδυθει εκμεταλλευομενη τα καλα χαρτια της.Η αγορα τα τελευταια χρονια οπως ειπαμε κινειται εκτος x86 και η amd προσπαθει να εχει τις δικες της προτασεις.

Το οτι οι apu (θα) χρησιμοποιουνται για budget gaming και θα υπαρχουν στη νεα γενια κονσολων,και αν εξελιχθουν εν τελη ως αντικαταστατες ενος καλου all around desktop ειναι κατι πολυ θετικο για τους χρηστες και για την εταιρια αλλα δεν ειναι ο μονος στοχος της πιστευω φιλε μου.

Δημοσ.

Βασικα με τα APUs θελει HSA

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜD HSA. Μαζι με αυτο ερχεται και το gaming που λετε και οι κονσολες και τα notebooks.

Μετα θελει embedded τσιπακια και SoCs για tablets ( to 2013 θα υπαρξουν Brazos 2.0 kai και kabini ) και μεταα opteron - FX.

Δημοσ.

Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύουν οι φήμες από OBR κυρίως η από άλλες πηγές που λένε για steamroller το '14... Επίσημο κάτι δεν είναι από την ίδια την AMD, οπότε προσωπικά, δεν το δένω σχοινί γαϊτάνι πως έτσι θα είναι τα πράγματα.

Προσωπικά, επιλέγω να αγνοήσω τις φήμες, ειδικά δε από OBR, όλοι γνωρίζουμε πόσο δεν "πάει" την... AMD...

Μέχρι στιγμής, steamroller το 2013, εκτός και αν μου διεφεύγει κάτι, η δεν έχω εντοπίσει σχετική είδηση στο internet, που να είναι επίσημη. Αν ναι ζητώ συγνώμη :) Αν όχι, 2013.... Όχι 2014...

Δημοσ.

Βασικα με τα APUs θελει HSA

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜD HSA. Μαζι με αυτο ερχεται και το gaming που λετε και οι κονσολες και τα notebooks.

Μετα θελει embedded τσιπακια και SoCs για tablets ( to 2013 θα υπαρξουν Brazos 2.0 kai και kabini ) και μεταα opteron - FX.

HSA θελουν γιατι τους συμφερει :P αλλα και γιατι υπαρχει επεξεργαστικη δυναμη στις gpu που δεν αξιοποιειται.Το πως θα τα παει το ετερογενες ειναι κατι που περιμενω να δω με ενδιαφερον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...