Προς το περιεχόμενο

Piledriver preview

Προτεινόμενες αναρτήσεις

millienum, σορρυ, αλλά δεν ισχύει αυτό που λες... Κάνε μια γύρα στα review sites, και ψάξε: zambezi, temp, idle temp και θα δεις τι λαγούς θα βγάλεις...

Αυτό έλειψε, να λέω ότι θέλω, χωρίς το έχω πάθει σε όλα τα προγράμματα, και χωρίς να το έχω ψάξει για να βρώ τι συμβαίνει...

Δεν μιλώ για piledriver/vishera. Μιλώ για Bulldozer/zambezi.

Και σε ρώτησα αν για τους νέους vishera εξακολουθεί το πρόβλημα με τις θερμοκρασίες. Από ότι φαίνεται εξακολουθεί, ύστερα το διάβασμα του post του NT1G.

Αυτό ήθελα, τέλος πάντων :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Για zambezi μιλουσα και δεν χρειαζεται να κοιταξω sites γιατι εχουν γνωστοι μου και μπορω να δω ο ιδιος.Δεν υπαρχει "προβλημα" με τις θερμοκρασιες αλλα με τον σενσορα και το τι δειχνουν προγραμματα.

Βασικα εχουν αλλο σενσορα οι ιντελ αλλον οι AMD.

Παντως απο θερμοκρασιες ειναι αρκετα καλος και με OC μαλιστα ο BD. Σε τοσα review ειχαν αεροψυχτρα για το OC.

Καλημερες!!! Παιδια ο ph II x4 θα αξηζε περισσοτερο σε σχεση με αυτον http://www.visionstu...&step=undefined απο θεμα τεχνολογια και στο ποσο κερδιζω σε ενα pc στην ταχυτητα του?

Διαβασα απο σχολια του πλαισιου οτι ειναι αρκετα οικανοποιητικος.

αν έχεις τον Phenom μείνε στον Phenom.

Δεν εχω. Για αυτο ρωταω. Αν παρω τον ph θα κερδισω η θα χασω σε σχεση με τον 4100. Δεν εχω μεγαλο buget για αυτο κοιταζω σε αυτους εκει.

Από τον συγκεκριμένο είναι καλύτερος ο phenom.

Πραγματικα για τον ph εισαι ενας τρελος υποστιριχτης του :P Δεν θα προτεινεις τπτ αλλο εκτος απο αυτον xD

Αν ήθελα ένα μπάτζετ all around μηχάνημα, μόνο trinity. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις για διαφορετικούς λόγους εκτιμώ ότι η intel έχει καλύτερες προτάσεις. Οι trinity όμως παίζουν μόνοι τους.

• Like 1

Αν ήθελα ένα μπάτζετ all around μηχάνημα, μόνο trinity. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις για διαφορετικούς λόγους εκτιμώ ότι η intel έχει καλύτερες προτάσεις. Οι trinity όμως παίζουν μόνοι τους.

Συμφωνώ και επαυξάνω. Οι trinity είναι οι καλύτεροι Vfm επεξεργαστές για χαμηλά συστήματα με λίγο υψηλές απαιτήσεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...