AiWaaa Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 εγω που έχω amd955 3.9 oc 8 gb ram kai 6850 να κάτσω στα αυγά μου ναμην κάνω upgrade ? H να ρίξω ταλεφτά σε μία πιο καλή gpu ? Mεχρι ποια αντέχει ο Phenomakos μου ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 επειδή λέει new piledriver core ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fastarsolid Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Ρε παιδια στο visionstudio νομιζω πως οι piledriver εχουν φτασει απλα δεν το εχουν βγαλει στο σιτε ακομη, γιατι εκανα ενα σετακι( θελω να πειτε γνωμη) θελω απλα καλες αποδωσεις οχι κατι extreme και να παιζω games αρκετα ικανοποιητικα και ειδα οτι εκει υπαρχουν!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 εγω που έχω amd955 3.9 oc 8 gb ram kai 6850 να κάτσω στα αυγά μου ναμην κάνω upgrade ? H να ρίξω ταλεφτά σε μία πιο καλή gpu ? Mεχρι ποια αντέχει ο Phenomakos μου ? Αν εισαι ικανοποιημενος γιατι να αλλαξεις??Το πιο λογικο ειναι να αλλαξεις καρτα αν ζοριζεται. @fastarsolid αν περιμενεις να ρθουν σε περισσοτερα καταστηματα θα βρεις καλυτερες τιμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Απο cpu δεν έω θέμα κομπλέ είμαι. Απο την gpu οχι και πολύ. Με 200 ευρώ για 1920x1080 monitor x2 τι καλύτερο παίρνω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 7850/660.Με παραπανω πας στη πολυ καλυτερη 7870. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 FX-6300 και Crysis 2: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 με το στοκ κουλερακι ? οι θερμοκρασιες ειναι μια χαρα βλεπω........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DaveMurray Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Μillienum, τουλάχιστον στους Vishera, έφτιαξαν το bug με την θερμοκρασία...; Στους bulldozer zambezi 4χχχ και 6χχχχ (δεν ξέρω για 8χχχ) υπήρχε bug στους sensors για την θερμοκρασία, και στα cores, όπως γενικά στην cpu, έδειχνε θερμοκρασίες άλλα των άλλων (πολλές φορές, και χαμηλότερα από ότι η θερμοκρασία περιβάλλοντος/δωματίου ----> εξωγήινο φαινόμενο δλδ χαχα --- πχ τα cores του 6100 μου είναι 2 βαθμούς κελσίου, χαοαοαχοαχ ) Είχε ακουστεί πως λόγω του lasercut των πυρηνών/modules, οι sensors δεν λειτουργούσαν όπως θα έπρεπε.... Με τους vishera οι θερμοκρασίες εμφανίζονται σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 όχι. AMD Temp Information and Guide We've had a few great threads recently where members contacted AMD and asked what temps they should be looking at, what the max temp was on, and what programs should be used and why. But this information is still scattered and not well defined in one place. It also doesn't quite explain when you should be looking at certain temps. Well I've made it my mission to insure that people are reading the right temps and have been trying my best to give all the information each time I respond without sounding like a broken record. So I decided to write this information thread and little guide to help you out there. What is "Core Temp" ? "Core Temp" is what AMD refers to as "TCTL" and is a non-physical temperature on an arbitrary scale measured in degrees. It does not represent an actual physical temperature like die or case temperature. What is "CPU Temp" ? "CPU Temp" is read by a sensor in the socket of the motherboard. It is a physical temperature and therefore will be effected by ambient temps inside the case. Why should I use "Core Temp" and when? AMD designed this equation to accurately read peak (45C+) and load temps. It has an equational offset to determine said temps which equalizes at 45C. Since it's designed for peak temps and is a non-physical temperature it cannot read idle temps or account for ambient temps correctly. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DaveMurray Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Θέλει πολύ γιουχάρισμα τελικά.... :X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Με ποιο προγραμμα κοιτουσες θερμοκρασιες και ποια ενδειξη ακριβως DaveMurray?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DaveMurray Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Mε όλα τα προγράμματα, ΜΕ ΟΛΑ όμως γίνεται αυτό στους zambezi. Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο... (έχω χρησιμοποιήσει όλα τα "γνωστά"...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Θέλει πολύ γιουχάρισμα τελικά.... :X μπα!!! το αντίθετο !!!! κατα για αυτην ειναι και υπερ για εμας. αμα χαλασει καμια cpu εντος εγγύησης θα αλλαχτεί τζαμπα. μονο η amd χανει απο αυτο, κανενας αλλος..... τουλάχιστον απ τους καταναλωτές!!!! αμα εχει γυρίσει κάποιος επεξεργαστή amd fx σε κατάστημα λογο προβλήματος ας μας πει...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Mε όλα τα προγράμματα, ΜΕ ΟΛΑ όμως γίνεται αυτό στους zambezi. Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο... (έχω χρησιμοποιήσει όλα τα "γνωστά"...) Δεν γινεται με ολους.Καμμια σχεση.Συνηθως οι core temp του Overdrive ειναι οι πιο αξιοπιστες. μπα!!! το αντίθετο !!!! κατα για αυτην ειναι και υπερ για εμας. αμα χαλασει καμια cpu εντος εγγύησης θα αλλαχτεί τζαμπα. μονο η amd χανει απο αυτο, κανενας αλλος..... τουλάχιστον απ τους καταναλωτές!!!! αμα εχει γυρίσει κάποιος επεξεργαστή amd fx σε κατάστημα λογο προβλήματος ας μας πει...... Δεν χαλανε ετσι ευκολα οι επεξεργαστες.Εχουν "προστασιες", οτι reading και αν εχεις αν ζεσταθουν υπερβολικα η θα throttlaroun η θα κλεισουν.Μονο αν γινουν υπερβολες με vcore η κατι αντιστοιχο μπορει να του κανουν ζημια. Αντεχει πολυ περισσοτερο ο επεξεργαστης απο μια μητρικη χαμηλης ποιοτητας γενικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα