Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτο το εγραψα κυριως για να αποτρεψω οσους εχουν phenom II απο τα καλα κομματια οπως εγω 955.965.960Τ να κανουν αναβαθμιση σε κατι τετοιο

δεν εχει κανενα νοημα.

Αδερφε δεν εχει προτεινει κανεις κατι τετοιο εδω νομιζω.

Ο Dave μόνος του ίσως όχι. Οι Iron Maiden συνολικά σίγουρα. 100 συναυλίες έδωσαν πέρσι. Μιλάμε για στάδια των 100.000. Το "The Final Frontier " επίσης ήταν ο πιο επιτυχημένος εμπορικά δίσκος τους.

Ή δεν είναι ο Dave Murray αυτός ο DaveMurray; :whistle:

Θεωρητικη χαζοσυζητηση :P Αλλα και παλι,εχουν οι Maiden 2-3 δις ρευστο? :-D

Δημοσ.

Αδερφε δεν εχει προτεινει κανεις κατι τετοιο εδω νομιζω.

καπου ειχα δει εναν που ηθελε να ανταλλαξει εναν Phenom X6 με amd fx η το αναποδο.

Δημοσ.

Ναι.Αναλογως το μοντελο.Αν εχει κανεις μικροτερο x6 ειδικα και χρησιμοποιει βαριες εφαρμογες με SIMD τον συμφερει να παει σε 83xx.Και σε καποιες εφαρμογες ενας 6300 ειναι ισος/καλυτερος απο 1100Τ πχ.

Δημοσ.

Θεωρητικη χαζοσυζητηση :P Αλλα και παλι,εχουν οι Maiden 2-3 δις ρευστο? :-D

Εσύ τι λες...; Το αποκλείεις; Αχ αχ, ξέρεις πόσα λεφτά, έχουμε εγώ, ο steve, ο andrian, o bruce, o janick και ο Nicko; Να φάνε και τα τετρασέγγονα μας !!!

Πλάκα πλάκα, τα έχουν 2 δις συνολικά η μπάντα, μην σου πω και.... κατά πολλά περισσότερα... Αν παρακολουθείς διεθνείς τύπο θα δεις :P :P

-----

Eγω εμμένω και δεν αλλάζω.... Θα παραμείνω με .... το "αναθεμά με" zambezi και θα πάω σε SteamRoller αν αξίζει.... Αλλιώς.... Intel με το ζόρι, δεν μπορώ να στηρίζω άλλο εταιρεία που την πληρώνω και δεν μου προσφέρει ΤΙΠΟΤΑ.... Θέλω επιδόσεις, και θέλω.... ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ (καλές/λογικές τιμές δλδ και στα 2 "στρατόπεδα", καινοτομία και γοργές εξελίξεις). Μόνη της τρώει το κεφαλάκι της η AMD, και στο τέλος εμείς θα πληρώσουμε τα σπασμένα με έλλειψη ανταγωνισμού...

Δημοσ.

4300/6300 OC:

FX-6300-FX-4300-3.jpg

FX-6300-FX-4300-1.jpg

Με Thermalright TRUE Black.

8350 OC Validation απο τον Flank3r:

h2PDR.png

Ρε παιδια επιδει έχω χάσει τα αυγα και τα πασχάλια. Τελεικα αυτος ο 4300 που συγκρινεις εχεις την ονομασια vishera η piledriver???

Και αν ειναι ο vishera ποτε θα βγει ο piledriver????

Μα δεν μπορω αλλο ολα σχεδον την ειδα κωδικη ονομασια εχουν και εχω μπερδευτει τελειος!!!!!

Δημοσ.

piledriver είναι η αρχιτεκτονική, vishera ο κωδικός ας πούμε των επεξεργαστών, όπως πρίν είχαμε bulldozer αρχιτεκτονική και zambezi το όνομα.

Δημοσ.

piledriver είναι η αρχιτεκτονική, vishera ο κωδικός ας πούμε των επεξεργαστών, όπως πρίν είχαμε bulldozer αρχιτεκτονική και zambezi το όνομα.

Α μαλιστα!!! Σε ευχαριστω πολυ!!! Να ρωτησω και κατι αλλο... Οι 4300 βγηκανε στην αγορα η ακομη? Γιατι ειπαν οτι θα βγουν μεχρι το τελος.

Δημοσ.

Επισημα PD V2.0 το 2013.

amd2013rdmp_dh_2_fx57.jpg

Τα ελεγε ο OBR.

Οπως και τα ελεγε και η AMD.

Toν φλεβαρη ειπε PD 2.0 AM3+ . Το λεω υπαρχει 10h και 20h γενια PD. Απλως δεν το εχω ψαξει πολυ.

http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=2&hl=el&rurl=tr...

ΑΠλως τοτε ελεγε και 28nm και kaveri APU.

Δεν ειναι κατι αλλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...