Millennium Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 αυτο το εγραψα κυριως για να αποτρεψω οσους εχουν phenom II απο τα καλα κομματια οπως εγω 955.965.960Τ να κανουν αναβαθμιση σε κατι τετοιο δεν εχει κανενα νοημα. Αδερφε δεν εχει προτεινει κανεις κατι τετοιο εδω νομιζω. Ο Dave μόνος του ίσως όχι. Οι Iron Maiden συνολικά σίγουρα. 100 συναυλίες έδωσαν πέρσι. Μιλάμε για στάδια των 100.000. Το "The Final Frontier " επίσης ήταν ο πιο επιτυχημένος εμπορικά δίσκος τους. Ή δεν είναι ο Dave Murray αυτός ο DaveMurray; Θεωρητικη χαζοσυζητηση Αλλα και παλι,εχουν οι Maiden 2-3 δις ρευστο?
Ntinaras Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Αδερφε δεν εχει προτεινει κανεις κατι τετοιο εδω νομιζω. καπου ειχα δει εναν που ηθελε να ανταλλαξει εναν Phenom X6 με amd fx η το αναποδο.
Millennium Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Ναι.Αναλογως το μοντελο.Αν εχει κανεις μικροτερο x6 ειδικα και χρησιμοποιει βαριες εφαρμογες με SIMD τον συμφερει να παει σε 83xx.Και σε καποιες εφαρμογες ενας 6300 ειναι ισος/καλυτερος απο 1100Τ πχ.
DaveMurray Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Θεωρητικη χαζοσυζητηση Αλλα και παλι,εχουν οι Maiden 2-3 δις ρευστο? Εσύ τι λες...; Το αποκλείεις; Αχ αχ, ξέρεις πόσα λεφτά, έχουμε εγώ, ο steve, ο andrian, o bruce, o janick και ο Nicko; Να φάνε και τα τετρασέγγονα μας !!! Πλάκα πλάκα, τα έχουν 2 δις συνολικά η μπάντα, μην σου πω και.... κατά πολλά περισσότερα... Αν παρακολουθείς διεθνείς τύπο θα δεις :P ----- Eγω εμμένω και δεν αλλάζω.... Θα παραμείνω με .... το "αναθεμά με" zambezi και θα πάω σε SteamRoller αν αξίζει.... Αλλιώς.... Intel με το ζόρι, δεν μπορώ να στηρίζω άλλο εταιρεία που την πληρώνω και δεν μου προσφέρει ΤΙΠΟΤΑ.... Θέλω επιδόσεις, και θέλω.... ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ (καλές/λογικές τιμές δλδ και στα 2 "στρατόπεδα", καινοτομία και γοργές εξελίξεις). Μόνη της τρώει το κεφαλάκι της η AMD, και στο τέλος εμείς θα πληρώσουμε τα σπασμένα με έλλειψη ανταγωνισμού...
Millennium Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δεν εχουν τοση περιουσια αλλα δε θελω να σου χαλασω τη ζαχαρενια :P
Millennium Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 4300/6300 OC: Με Thermalright TRUE Black. 8350 OC Validation απο τον Flank3r:
fastarsolid Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 4300/6300 OC: Με Thermalright TRUE Black. 8350 OC Validation απο τον Flank3r: Ρε παιδια επιδει έχω χάσει τα αυγα και τα πασχάλια. Τελεικα αυτος ο 4300 που συγκρινεις εχεις την ονομασια vishera η piledriver??? Και αν ειναι ο vishera ποτε θα βγει ο piledriver???? Μα δεν μπορω αλλο ολα σχεδον την ειδα κωδικη ονομασια εχουν και εχω μπερδευτει τελειος!!!!!
NT1G Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 piledriver είναι η αρχιτεκτονική, vishera ο κωδικός ας πούμε των επεξεργαστών, όπως πρίν είχαμε bulldozer αρχιτεκτονική και zambezi το όνομα.
fastarsolid Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 piledriver είναι η αρχιτεκτονική, vishera ο κωδικός ας πούμε των επεξεργαστών, όπως πρίν είχαμε bulldozer αρχιτεκτονική και zambezi το όνομα. Α μαλιστα!!! Σε ευχαριστω πολυ!!! Να ρωτησω και κατι αλλο... Οι 4300 βγηκανε στην αγορα η ακομη? Γιατι ειπαν οτι θα βγουν μεχρι το τελος.
Αστροβασίλης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Καπου 130 Ε θα κανει.... Καλυτερα 6300.
kaban22 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Φίλος παράγγειλε τον fx 8350 από εδώ://www.getgoods.de/hardware-software-und-zubehoer/pc-komponenten/cpu?p=1 μεταφορικά μου είπε για 16 ευρω.
SokinLyg Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Μπορεί κάποιος να ερμηνεύσει το παρακάτω Site: benchmark αφού οι piledriver υποτίθεται ότι είναι αδύναμοι στο gaming;
Αστροβασίλης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Even a dual-core CPU with Hyper-Threading (the Core i3) sustains performance similar to Intel's much more expensive Core i7-3960X. Αρα ειναι δυνηματικο. Ωραιο. http://www.computerbase.de/artikel/prozessoren/2012/test-amd-fx-8350-vishera/46/
Αστροβασίλης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Επισημα PD V2.0 το 2013. Τα ελεγε ο OBR. Οπως και τα ελεγε και η AMD. Toν φλεβαρη ειπε PD 2.0 AM3+ . Το λεω υπαρχει 10h και 20h γενια PD. Απλως δεν το εχω ψαξει πολυ. http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=2&hl=el&rurl=tr... ΑΠλως τοτε ελεγε και 28nm και kaveri APU. Δεν ειναι κατι αλλο.
Millennium Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Μενει το am3+ στο παιχνιδι για desktop με pd ver2 δηλαδη. Στις APU πανε μαλλον για 8000igpu με pd ver2 cores και HSA.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα