Προς το περιεχόμενο

Piledriver preview

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο i7-3970x αφηνει αδιαφορο το 99% των απλων χρηστων. :-)

Η αγορα δεν κινειται γυρω απο το gaming ουτε απο το x86 εδω και καποιο καιρο.

Ολοι προσπαθουν να πανε ή εχουν παει σε soc designs.Οι APU προοριζονται σταδιακα σχεδον για τα παντα.Η AMD εκτος της αδειας για x86 και του δυνατου τμηματος γραφικων εχει και συνεργασια με την ARM και μπορει να συνδοιασει πολλα στα προιοντα της.Απλα δεν εχει τους απαιτουμενους πορους για R&D και marketing για να κανει μπαμ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να αναφερω οτι το 2013 ΞΕΚΙΝΑΕΙ το εργοστασιο στη ΝΥ Fab8 για τα 28nm. Διπλασια παραγωγη APUs λεμε.

Ουσιαστικα του χρονου ερχονται τα ωραια απο AMD με τον kaveri kabini.

34t9uth.jpg

• Like 1

Ο i7-3970x αφηνει αδιαφορο το 99% των απλων χρηστων. :-)

Η αγορα δεν κινειται γυρω απο το gaming ουτε απο το x86 εδω και καποιο καιρο.

Ολοι προσπαθουν να πανε ή εχουν παει σε soc designs.Οι APU προοριζονται σταδιακα σχεδον για τα παντα.Η AMD εκτος της αδειας για x86 και του δυνατου τμηματος γραφικων εχει και συνεργασια με την ARM και μπορει να συνδοιασει πολλα στα προιοντα της.Απλα δεν εχει τους απαιτουμενους πορους για R&D και marketing για να κανει μπαμ.

I was joking i said that :P

Καλό ακούγεται πάντως. Γιατί έτσι όπως πάει σε λίγο δεν θα άντεχε άλλο η amd. Πολλές απολύσεις...

Εγώ αντίθετα με τον rounsmith διαφωνώ καθέτως, πως δεν υπάρχει.... "μέλλον" στο AM3+ socket.

Συγκρίνουμε 2 διαφορετικά πράγματα... APU's και Desktop Cpu's απευθύνονται σε διαφορετικές ανάγκες, και εν δυνάμει αποτελούν ξεχωριστή "αγορά"...

Το AM3+ έχει μέλλον ακόμα, τουλάχιστον από ότι διαβάζουμε επίσημα από την AMD. Θεός φυλάξει αν δεν έχει... και επικεντρωθεί μόνο σε APU's και παρατήσει τα non apu's socket/cpu's... Την κάτσαμε την βάρκα πατριώτη....

Εμένα πχ δεν με ενδιαφέρει μια apu για κανέναν λόγο... Θέλω ξεχωριστό σκέτο "βαρβάτο" cpu, και gpu κάρτα της επιλογής μου, ανάλογα με την αγοραστική μου ικανότητα και τις προσωπικές ανάγκες/προτιμήσεις μου.

Πιθανώς ανα τον κόσμο θα υπάρχουν και άλλοι που σκέφτονται έτσι...

Ρε Dave, με τα λεφτά που έχετε στο συγκρότημα θα μπορούσατε να αγοράσετε την AMD. Ο Bruce μια χαρά θα έκανε για διευθυντής.

Έτσι θα είχε περισσότερες ελπίδες :-D

Τους είπε ο αντιπρόσωπος ότι θα έρθουν στο τέλος της βδομάδας γιαυτό δεν βάζουν ακριβή ημερομηνία.

Αλλά τους 8350 ούτε ο αντιπρόσωπος τους περιμένει με την πρώτη παρτίδα. Ίσως αν κάνει ανεξάρτητη εισαγωγή κανένας...

Τους είπε ο αντιπρόσωπος ότι θα έρθουν στο τέλος της βδομάδας γιαυτό δεν βάζουν ακριβή ημερομηνία.

Αλλά τους 8350 ούτε ο αντιπρόσωπος τους περιμένει με την πρώτη παρτίδα. Ίσως αν κάνει ανεξάρτητη εισαγωγή κανένας...

τωρα εχουν τον 8320.

τον 8350 τον εβγαλαν.

μια που το ειδα και μια που εξαφανίστηκε απ την λιστα. με την πρώτη ευκαιρία τον εχω κανει παραγγελιά.

Εχει διαθεσιμα 2 δις ο Dave??? :-D

Ο Dave μόνος του ίσως όχι. Οι Iron Maiden συνολικά σίγουρα. 100 συναυλίες έδωσαν πέρσι. Μιλάμε για στάδια των 100.000. Το "The Final Frontier " επίσης ήταν ο πιο επιτυχημένος εμπορικά δίσκος τους.

Ή δεν είναι ο Dave Murray αυτός ο DaveMurray; :whistle:

Το χω σημειωσει ηδη καποιες φορες στο νημα για το clock for clock ( http://www.insomnia....90#entry5039783 ) αλλα δεν με απασχολει,δεν θα εκανα underclock. :-D Ουτε συγκρινω με κατι που δεν υπαρχει πλεον.

αυτο το εγραψα κυριως για να αποτρεψω οσους εχουν phenom II απο τα καλα κομματια οπως εγω 955.965.960Τ να κανουν αναβαθμιση σε κατι τετοιο

δεν εχει κανενα νοημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...