Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δες τη σύνθεση που σου έκανα παραπάνω. Αν θες να κάνεις o/c δεν πέφτεις από αυτήν, μάλλον ανεβαίνεις.... Κάτσε και μάζεψε 30 ευρώ και μην κάνεις ματζιριές που θα τις σκυλομετανιώσεις μετά. Άσχετα με το τι έχεις ακούσει ή διαβάσει, το o/c το πληρώνεις, δεν είναι τζάμπα.

Δημοσ.

Δεν ειναι ετσι φιλε Dino.Αν η μητρικη γραφει στα specs της οτι υποστηριζει συγκεκριμενα cpu η καρτες γραφικων,τις υποστηριζει.Εχω φτιαξει μηχανηματα και intel και amd based με ισχυρες καρτες γραφικων και μητρικες των 50 ευρω και δουλεψαν και συνεχιζουν να δουλευουν μια χαρα.Απλα δεν κανουν για overclocking ουτε για αστειο.Αυτο ειναι ολο.

Ε για oc χρειαζεσαι καποια στανταρ στα parts.

Αστροβασιλη δεν δημιουργησαν τις APU για να ανταγωνιστουν τους ι3.

• Like 2
Δημοσ.

ενας φχ 6300 και μια 7950 με 970 προ3 και οκ στα 4,5γη ζ πως φενετα ιτοτε?

καταρχην!!! απ την στιγμη που θες να κανεις o/c περνεις υποχρεωτικά και αλλη ψυκτρα!!! οποτε +30€!!!

για να κανεις και καλο o/c θες και καλη μητρικη να εχει καλες επιλογες στο bios αλλα και καλες μνήμες γιατι αυτες παιζουν καταλυτικό ρολό στο o/c !!!!

αν αναλογιστείς τα παραπάνω και δεις ποσα χρήματα θες για να κανεις κατι τετοιο σε εναν 6300 πας κατευθείαν σε 8320 χωρίς σκέψη!

( αν και ειμαι της αποψης οτι με την αγορα ενος amd επεξεργαστη θα πρεπει να παρουμε και ενα καλο κουλερακι για αυτον γιατι το εργοστασιακο κανει πολυ φασαρια!!! ειναι τρομακτικο! απ τις στροφες που φερνει σε προβλιματιζει οτι ο υπολογιστης κανει καποια διεργασια η οτι εχεις πολυ μεγαλη θερμοκρασια για καποιο λογο! )

παντος μου αρεσει που συνδυάζεις την 7950 με εναν 6300...( να υποθέσω και μνήμες 2χ4 στα 1600 με 40€ το πολυ) πανω σε ενα απλο και τυπικό 970 και θες να κανεις και Ο/C !!!!

με την καμια !!!!

Δημοσ.

καταρχην!!! απ την στιγμη που θες να κανεις o/c περνεις υποχρεωτικά και αλλη ψυκτρα!!! οποτε +30€!!!

για να κανεις και καλο o/c θες και καλη μητρικη να εχει καλες επιλογες στο bios αλλα και καλες μνήμες γιατι αυτες παιζουν καταλυτικό ρολό στο o/c !!!!

αν αναλογιστείς τα παραπάνω και δεις ποσα χρήματα θες για να κανεις κατι τετοιο σε εναν 6300 πας κατευθείαν σε 8320 χωρίς σκέψη!

( αν και ειμαι της αποψης οτι με την αγορα ενος amd επεξεργαστη θα πρεπει να παρουμε και ενα καλο κουλερακι για αυτον γιατι το εργοστασιακο κανει πολυ φασαρια!!! ειναι τρομακτικο! απ τις στροφες που φερνει σε προβλιματιζει οτι ο υπολογιστης κανει καποια διεργασια η οτι εχεις πολυ μεγαλη θερμοκρασια για καποιο λογο! )

παντος μου αρεσει που συνδυάζεις την 7950 με εναν 6300...( να υποθέσω και μνήμες 2χ4 στα 1600 με 40€ το πολυ) πανω σε ενα απλο και τυπικό 970 και θες να κανεις και Ο/C !!!!

με την καμια !!!!

οκ τοτε θα ακουσω την συμβουλη σου..ενας ι5 3450 με 7950 και ενα 530 βατ θερμαλτακε τροφοδοτικο με αυτη τη μητρικη ειναι οκ? http://www.visionstudio.gr/prodsmallinfo.asp?id=31841 ..οβερκλοκ στην καρτα γραφικω νθα μπορω να κανω με αυτη τη μητρικη?

Δημοσ.

o i5 3450 ειναι αρκετα καλος για παιχνιδια, προσεχε ομως γιατι δεν ειναι για o/c !!! αν θες κατι τετοιο σε επεξεργαστη intel θα πρεπει αυτος να εχει το ''Κ'' στο τελος του ονοματος του!!!!

για την μητρικη ? ΟΧΙ ( μερα που ειναι κ'ολας)

δες αυτη http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=31264&cat=3&sub=369&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined

οσο αναφορα το o/c στην 7950 δεν στον προτείνω καθολου !!! ειναι αρκετα δυνατη καρτα ! αν την βαλεις θα παθεις πλακα!!!!

Δημοσ.
Γενικοτερα καλο ειναι να ειναι οι μητρικη πανω απο 80 Ε.

ανάλογα για τον θέλουμε τον υπολογιστή.

οι πρώτες αναβαθμίσεις που έκανα ήταν με μητρικεσ asrock και τσιπσετ VIA λόγο του νεαρού τησ ηλικίας και κατά συνέπεια χαμηλού οικονομικού.(50-60€ το πολύ.) αλλά δεν είχα πότε πρόβλημα. έτρεχαν τα πάντα μια χαρά. αλλά τα παιχνίδια τότε δεν ήθελαν πολλά πράγματα. τι να θέλουν σε 800*600 και 1024*768?

ασε που ο καιροσ για αναβάθμιση ήταν για πολλά χρόνια.

και σε γενικό σύνολο ήσουν μια χαρά με ένα 300άρι τροφοδοτικο.

σήμερα με ένα τέτοια ανταλλακτικά δεν φτιάχνεις υπολογιστή ούτε για ίντερνετ.

Δημοσ.

millenium αυτο ειναι το αγαπημένο μου πρόγραμμα !

αλλα γιατι στην ιδια συχνότητα έχουν 50 λεπτα διαφορα ?

λογικα εχει γινει o/c σε fsb και οχι μονο σε πολλαπλασιαστή, ετσι δεν ειναι ?

γιατι ο 8320 και ο8350 εχουν ιδια χαρακτηριστικά !!!

παντός ειναι αρκετα γρήγοροι!!!!!! να υποθεσω οτι ειναι blue ray to MP4......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...