Προς το περιεχόμενο

Piledriver preview

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ειναι αναλογα στο καταστημα πχ απο γερμανια τον βρισκεις στα 178 € εδω παλι ειναι στα 220€ σιγα σιγα θα ομαλοποιηθουν οι τιμες τουλαχιστον στο εξωτερικο γτ εδω ειμαστε χιλιετιες πισω :-(

ναι αλλα οι τιμες ειναι σε δολλαρια οχι σε ευρω στο passmark οποτε ειναι σωστο :P

195$ επισημη τιμη εχει.Δεν συγκρινουμε ποσο τον βρισκει κανεις γιατι αυτα αλλαζουν συμφωνα με το καταστημα,τη διαθεσιμοτητα,και τη περιοδο.

32cd20ee_image.jpeg

α τωρα το ειδα αυτο. καλα και γιατι το εχουν στα 219.99? τους κλεβουν?

θα περιμενα το newegg να εχει το RSP

Prices below are subject to change without notice. This listing reflects pricing for direct AMD customers in 1000-unit tray quantities, except when designated as PIB quantities.

http://www.amd.com/us/products/pricing/Pages/desktop-amdfx.aspx

195$ ειναι η τιμη σε ποσοτητα των 1000 οχι η τιμη καταστηματος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

γιατί καθόμαστε και σκαμε για μαγαζιά εξωτερικού?

εδώ καλά καλά δεν είναι "άμεσα διαθέσιμο" στα ελληνικα μαγαζιά.

εγώ περιμένω τον 8350 και ακόμα τίποτα για άμεση αγορά.

Farcry ελπιζω να καταλαβες τελικα το λαθος της λιστας.Δε γινεται να χει τιμη 219 (ενω εχει 195) στον 8350 εκει και στον 8120πχ να χει την επισημη των 139,και να τους συγκρινει στο performance per $. :-)

Παντα η τιμη η επισημη ανα 1000 παραγγελιας παει στους επεξεργαστες ανεξαρτητως εταιριας.

Καλημερα παιδια!!!! Λοιπον μπορει να εχει ειδει αναφερθει αλλα θα το ξαναρωτησω. Οι fx-4300 γνωριζετε ποτε θα βγουν στην ελλινικη αγορα?

φιλε ειναι θεμα ημερων η ακομα και ωρων για να τους δουμε σε καποιο ηλεκτρονικό κατάστημα. προσωπικά περιμένω τον 8350.

φιλε ειναι θεμα ημερων η ακομα και ωρων για να τους δουμε σε καποιο ηλεκτρονικό κατάστημα. προσωπικά περιμένω τον 8350.

Οκ!! χαιρομαι για αυτο γιατι κατα τα μεσα του νοεμβρη λεω και εγω να κανω αναβαθμηση σε επεξεργαστη και μιτρικη και ο fx 4300 μου φαινεται πολυ καλος και σε καλη τιμη(ελπιζω...)

Πραγματικα ομως..Θα αξιζε να αναβαθμησει κανεις απο αυτη τη χρονικη περιοδο και υστερα σε phenome x4 II 965 και οχι στον fx-4300 η κατι αλλο? Γιατι πολυ καλος ο phenome δεν λεω αλλα σιγα σιγα δεν τελειωνουν τα ψωμια του???

Οκ!! χαιρομαι για αυτο γιατι κατα τα μεσα του νοεμβρη λεω και εγω να κανω αναβαθμηση σε επεξεργαστη και μιτρικη και ο fx 4300 μου φαινεται πολυ καλος και σε καλη τιμη(ελπιζω...)

Πραγματικα ομως..Θα αξιζε να αναβαθμησει κανεις απο αυτη τη χρονικη περιοδο και υστερα σε phenome x4 II 965 και οχι στον fx-4300 η κατι αλλο? Γιατι πολυ καλος ο phenome δεν λεω αλλα σιγα σιγα δεν τελειωνουν τα ψωμια του???

Τι ενοεις,με το,τελειωνουν τα ψωμια του?

Τον εχεις και δεν σου ¨φτανει¨,πια?

Εγω που τον εχω και που οπως βλεπεις και στην υπογραφη μου,εχω και τον Q6600,ζητημα να εχω παρει το 20% των δυνατοτητων και των δυο επεξεργαστων και ας ειναι,ειδικα ο Q,¨παλιοι¨.Δεν θα μπω στο τρυπακι των μετρησεων...

Με βλεπω να κραταω για πολλαααα ακομα χρονια...

Το θεμα ειναι,ποιες ειναι οι απαιτησεις σου...

Τι ενοεις,με το,τελειωνουν τα ψωμια του?

Τον εχεις και δεν σου ¨φτανει¨,πια?

Εγω που τον εχω και που οπως βλεπεις και στην υπογραφη μου,εχω και τον Q6600,ζητημα να εχω παρει το 20% των δυνατοτητων και των δυο επεξεργαστων και ας ειναι,ειδικα ο Q,¨παλιοι¨.Δεν θα μπω στο τρυπακι των μετρησεων...

Με βλεπω να κραταω για πολλαααα ακομα χρονια...

Το θεμα ειναι,ποιες ειναι οι απαιτησεις σου...

Τελειωνουν τα ψωμια του με την εννοια οτι βλεπουμε να βγαινουν επεξεργαστες που σε σχεδων ιδια τιμη ειναι λιγο καλυτεροι απο αυτον ή ισοι. Το ξερω οτι με αυτο που ειπα τωρα λεω πως ακομη ο phe ειναι ενα τερας αλλα οπως και να το κανουμε οταν ο δικο σου επεξεργαστης θα κρατησει για 3 χρονια ακομη (ενδεικτικα μιλαω) ο fx θα μου κρατησει ολα τα χρονια συνολικα που θα εχεις εσυ τον phe(αποψη μου παντα).

Οι απαιτησεις που εχω δεν ειναι extreme. ειμαι ενας χρηστης λιγο πιο πανω απο το κανονικο σε σχεση με τους αλλους, οποτε ενας απο τους δυο επεξεργαστες μου κανουν ανετα πιστευω χρησιμοποιοντας και μια hd 7850

Κοιτα να δεις.Ολα μετριουνται βαση του χρηματος που διαθετουμε.

Εχουμε πολλα φραγκα (που τα θυμηθικα τωρα?),περνουμε το καλυτερο και δε πα να παιζουμε μονο πασιετζα των windows.

Απο τη στιγμη που το οικονομικο,μας φρεναρει,τοτε μπαινουν και αλλοι παραγοντες στο παιχνιδι.

Πρεπει να τα βαλουμε κατω και να δουμε τι διαθετουμε,τι χρειαζομαστε και τι καλυτερο, με future proof, μπορουμε να παρουμε.

Εγω προσωπικα,δεν βλεπω καποια τρελη διαφορα μεταξυ του 4300 και του 965.Αν μαλιστα στο οικονομικο κοματι,ο 965 ειναι στα 90ευρα... και λογικα θα πεσει και αλλο...

Κοιτα να δεις.Ολα μετριουνται βαση του χρηματος που διαθετουμε.

Εχουμε πολλα φραγκα (που τα θυμηθικα τωρα?),περνουμε το καλυτερο και δε πα να παιζουμε μονο πασιετζα των windows.

Απο τη στιγμη που το οικονομικο,μας φρεναρει,τοτε μπαινουν και αλλοι παραγοντες στο παιχνιδι.

Πρεπει να τα βαλουμε κατω και να δουμε τι διαθετουμε,τι χρειαζομαστε και τι καλυτερο, με future proof, μπορουμε να παρουμε.

Εγω προσωπικα,δεν βλεπω καποια τρελη διαφορα μεταξυ του 4300 και του 965.Αν μαλιστα στο οικονομικο κοματι,ο 965 ειναι στα 90ευρα... και λογικα θα πεσει και αλλο...

Πολυ ωραια τα λες!!!!! Οποτε αν καποιος σου ελεγε οτι ειναι αναμεσα σε αυτους τους δυο επεξεργαστες τις θα του προτεινες?? Με βαση ομως την τεχνολογια του καθε επεξεργαστη , τα χρηματα (που ενταξει δεν ειναι τρελη διαφορα) και το ποσο θα τον κρατησεις σε βαθος χρονου.

Το ρωταω αυτο οχι μονο για συγκριση αλλα και για βοηθεια δικης μου επιλογης.

Με βαση της αναγκες σου,που απ`οτι καταλαβα,ειναι σχεδον ιδιες με τις δικες μου,θα επερνα τον φθηνοτερο (965).

Ο 4300,ειναι στα 3,8Ghz και ο 965 στα 3,4Ghz.H διαφορα τους στις επιδοσεις ειναι σχεδον ιδια και δεν ξερω αν φτανοντας τον 965 στα 3,8,μπορει να τον ξεπερασει.

Θα εδινα ομως βαση,στην αγορα της μητρικης,ωστε να εχω την δυνατοτητα της αναβαθμισης μελοντικα,σε πραγματικα ισχυροτερο επεξεργαστη (απο τους 4300 ή 965),που θα ειχα την επιθυμια να βαλω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...