ahristos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Τους έστειλα mail και τους είπα ότι αν δεν βγάλουν 8πύρηνο Steamroller ή Excavator δεν θα αλλάξω τον Phenom μου. Ελπίζω να φοβηθούν 7
John-lamia Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Τους έστειλα mail και τους είπα ότι αν δεν βγάλουν 8πύρηνο Steamroller ή Excavator δεν θα αλλάξω τον Phenom μου. Ελπίζω να φοβηθούν και πολύ καλά ΈΚΑΝΕΣ! και σίγουρα θέλω να πιστεύω ότι δεν θα είσαι ο μόνος που έκανε κάτι σχετικό... Τους έστειλα mail και τους είπα ότι αν δεν βγάλουν 8πύρηνο Steamroller ή Excavator δεν θα αλλάξω τον Phenom μου. Ελπίζω να φοβηθούν και πολύ καλά ΈΚΑΝΕΣ! και σίγουρα θέλω να πιστεύω ότι δεν θα είσαι ο μόνος που έκανε κάτι σχετικό...
STORM1978 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 239 ευρω ο 9370 και 326 ο 9590 ! http://www.you.gr/proionta/ypologistes-anavathmisi-perifereiaka/exartimata-desktop-pc-anavathmisis/epexergastes?skumanufacturerid=928&page=2
John-lamia Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 AMD FX 8350 280 W στα 5000 MHZ στο cpu-z λεει 5400mhz.......τεσπα πως τον κρυώνεις εκει που τον εχεις και ποσο ρευμα του έδωσες ?
AiWaaa Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Πρέπει να ανεβάσω και εγω τα δικα μου. Νομίζω το δειχνει 5.4 επειδη το έκανε μέσω win
Αστροβασίλης Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Ειναι αλλη εικονα αυτη.Xigmatek aegir.
Millennium Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 http://promotions.newegg.com/combo/13-4917/index.html?icid=214099 2
John-lamia Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 εμεις που τους εχουμε παρει ποιο πριν και τους εχουμε παρει μαλιστα ποιο ακριβά δικαιούμαστε τίποτα ?
John-lamia Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 καίγομαι πρωι πρωι.http://postimg.org/image/5p6x0chmb/full/
John-lamia Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Γιατί τόσο ψηλά ? Τι ακριβώς κάνεις ? γιατι κανω επεξεργασια βιντεο ( ConvertXToDVD ) και γιατι ισως εχω μικρο κουτι. λογικα θελω ποιο μεγαλο κουτι. δεν τον δουλευω o/c, οπως ειναι απ την AMD τον εχω. τα παντα στο bios ειναι στοκ. μήπως τρώει πολύ ρεύμα ? το cpu core φτανει τα 1,45v λαθος !!! μολις ειδα στο aida64 οτι του δινει μεχρι 1,5v !!!!! ειναι παρα πολυ !!! θα μπω στο bios να το βαλω εγω, μεχρι ποσο να δωσω ?
AiWaaa Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Ειναι πολύ και πιθανότατα το turbo κάνει την ζημιά. Εγω παίζω στα 4.2 με ελαφρό oc και 1.3 vcore. Στα 1.5 είμαι stable στα 5 ghz. Το turbo μάλλον σου ανεβάζει τα ρεύματα τόσο πολύ δοκίμασε να το κλείσεις να δεις αν οντως ειναι αυτο και ειτε βαλτου καρφωτα ρευμα ειτε κλείστο και κανε ενα μικρο oc στα 4.2
John-lamia Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Ειναι πολύ και πιθανότατα το turbo κάνει την ζημιά. Εγω παίζω στα 4.2 με ελαφρό oc και 1.3 vcore. Στα 1.5 είμαι stable στα 5 ghz. Το turbo μάλλον σου ανεβάζει τα ρεύματα τόσο πολύ δοκίμασε να το κλείσεις να δεις αν οντως ειναι αυτο και ειτε βαλτου καρφωτα ρευμα ειτε κλείστο και κανε ενα μικρο oc στα 4.2 δεν δουλεύει το τουρμπο. δεν το εχω κλειστό. απλά δουλεύουν όλα τα cores 93-100%.... ωσ γνωστόν όταν δουλεύει στο τέρμα δεν δουλεύει το τούρμπο. αμα δεισ την εικόνα που έδωσα παραπάνω θα καταλάβεις. δεν θερμοκρασίες στο Aida64 και δεσ και το gadget τέρμα πάνω γωνία δεξιά στην επιφάνεια εργασιασ μου. παντωσ βλέπω ότι αρκετές φορεσ χωρισ λόγο μου δίνει 1,50v...! Τους έστειλα mail και τους είπα ότι αν δεν βγάλουν 8πύρηνο Steamroller ή Excavator δεν θα αλλάξω τον Phenom μου. Ελπίζω να φοβηθούν τουσ υπενθυμίσεις ότι η ιντελ είναι είναι ήδη στα 22nm και ότι κάτι πρέπει να κάνουν για αυτό ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα