Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν νομίζω οτι αξίζει τον κόπο.

Στα ίδια (περίπου) χρήματα αγοράζεις τον 8350 με καλύτερα χαρακτηριστικά (4.00ghz 4,2ghz boost).

Δημοσ.

Δεν νομίζω οτι αξίζει τον κόπο.

Στα ίδια (περίπου) χρήματα αγοράζεις τον 8350 με καλύτερα χαρακτηριστικά (4.00ghz 4,2ghz boost).

είναι ο ίδιος επεξεργαστής απλά downclocked.αν έχει 120€ μια χαρά συμφέρει.κάνοντας overclock(αν πέσεις σε καλό κομμάτι)μπορείς να έχεις ίδιες επιδόσεις με fx 9590(ίδιος επεξεργαστής επίσης) ;)

Δημοσ.

Μπορείς να μου πεις που τον εχει 120€ ?

υπόθεση έκανα.από τη στιγμή που ο 8320 έχει 145€ αν ο 8300 έχει κόστος κοντά στα 120€ τότε συμφέρει......αλλά τώρα παρατήρησα ότι λέει 190$ :shock: οπότε έχεις απόλυτο δίκιο.

παίρνεις έναν 8320 και του κάνεις downclock στα 3.3ghz και είσαι μια χαρά :-)

Δημοσ.

Δεν είναι το ίδιο.Άλλα vcore θα έχει ο 8300 στις ίδιες συχνότητες και αν σε ενδιαφέρει το OC αλλάζει το πράγμα.

Δεν θα έρθει προς το παρόν Ελλάδα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι το ίδιο.Άλλα vcore θα έχει ο 8300 στις ίδιες συχνότητες και αν σε ενδιαφέρει το OC αλλάζει το πράγμα.

ναι δεν είναι το ίδιο...(για άλλη μια φορά) άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς :D

το vcore δηλαδή δεν κατεβαίνει από το bios;εννοείται ότι με το downclocking θα κατεβάσεις και το vcore ;)

προς adakh και giouko

κάτι για πρόβατα,βοσκοτόπια και αρμέγματα που λέγατε αν βγάζατε τις παρωπίδες θα τα είχατε προσέξει ;) :lol:

Δημοσ.

Και άλλες θερμοκρασίες.

Πάρτο αλλιώς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...