Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ειναι επισημες τιμες.Ουτε ξερουμε τις επιδοσεις τους επακριβως.Υποθεσεις κανουμε και "υπολογισμους".

Σε περιπου ενα μηνα θα ξερουμε.

Δημοσ.

οσο και να τους περιμενω πως κ πως....αν εχουν τετοιες τιμες το εχουν χασει το παιχνιδι απεναντι στην ιντελ...

Δημοσ.

οσο και να τους περιμενω πως κ πως....αν εχουν τετοιες τιμες το εχουν χασει το παιχνιδι απεναντι στην ιντελ...

αυτες ειναι υποτιθέμενες τιμες. αν δεν τους δουμε σε "ραφι" δεν ξερουμε τιποτα ακομα!!

αυτο εχει να κανει ακομα με τα specs αυτων και τις επιδωσεις τους!

παντως αν η τιμη ειναι 250€+ για τον 8350 απλα ειναι μια κακια εικονα για την amd μονο και μονο στο λανσάρισμα του επεξεργαστή αυτου, αλλα μονο αν ισχυουν ολα αυτα που εχουν διαρευσει για αυτον μεχρι τωρα ( 8350).

λογικο ειναι να πεσει μετα απο μερες, το θεμα ειναι ομως οτι η πρωτη εικομα μετραει σε κατι και ποσο μ'αλλον την τιμη.

Δημοσ.

Και ο ιδιος ισχυριζεται οτι περναει τον 2600 σε rendering.Μαιστα.

αυτο ειναι πολυ καλο. αν και ισχυρισμος διχνει περισσότερο σαν καλο επιχείρημα έστω και με αναληθή specs μέχρι στιγμής συμφωνα με τις επιδωσεις του 8150.

Δημοσ.

Μήπως είναι λίγο τσιμπημένη η τιμή τους? Και μικρή διαφορά τα cpu 83χχ

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Μήπως είναι λίγο τσιμπημένη η τιμή τους? Και μικρή διαφορά τα cpu 83χχ

Εξαρτάται... Άμα είσαι αισιόδοξος μπορείς να σκεφτείς ότι ξεπερνάνε τους αντίστοιχους Intel σε αυτήν την κατηγορία τιμής, και γιαυτό τιμολογήθηκαν τόσο :-D (εγώ δεν είμαι από τους αισιόδοξους σε αυτό το θέμα :fear: ).

Ο Phenom X3 720 που πήρα πριν 3 χρόνια (και έγινε X4 στα 3400MHz) δε νομίζω να ξεπερνιέται από τον FX 4300 στην ίδια κατηγορία τιμής.

Θα περιμένω την επόμενη γενιά.

Στο κάτω-κάτω έχω μετατρέψει όλες τις συναυλίες που είχα σε DVD και Blu-ray (πάνω από 300) με αυτόν τον Phenom σε mkv x264 οπότε, αν και είναι πολύ καλοί σε αυτό το θέμα οι καινούριοι FX δεν με δελεάζουν.

Δημοσ.

εγω το βλεπω διαφορετικα του στυλ οτι αν ειναι να δωσεις 230-260 ευρω για fx γιατι να μην πας σε ιντελ ?μονο για να πειραματιζεσαι με overclock setups... εχω προβληματιστει ιδιαιτερως να σου πω την αληθεια...θεωρειται δεδομενο οτι θα παω σε εναν απο την σειρα fx old+new αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι ορθη κινηση....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...