Jimie Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Παιδιά καλημέρα, παρήγγειλα ένα Drive της Lite-On και θέλω να μου πείτε αν είναι καλό... Τα μόνα που γνωρίζω είναι η ταχύτητα 24x που είναι η εγγραφής για DVD μιας και μου το δώσανε σε καλύτερη τιμή λόγο έκλειψης ενός άλλου και μου τα είπανε μέσω τηλεφώνου και δεν ρώτησα αλλά.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Εννοείες DVD-RW φαντάζομαι. Μην κολλάς, όλα ίδια είναι πλεον.
Jimie Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μάλλον RW θα είναι... Με ενδιαφέρει να κρατήσει και να βγάλει τα λεφτά του όχι τόσο επιδόσεις, όντως σε αυτό όλα ίδια είναι πλέον. Και το 24x δεν είναι για RW για DVD-R είναι.
corrupted Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Απο παλια ηξερα οτι Lite On = Sony. Δεν ξερω αν εχει αλλαξει αυτο. Γενικα δεν εχουν την καλυτερη φημη, αλλα το καλο ειναι οτι βρισκεις firmwares patchαρισμενα για να παιζουν ολα τα regions κλπ... Καλα, σημερα θα μου πεις, τα regions δεν εχουν σημασια αφου βλεπεις την ταινια με vlc για παραδειγμα ή αλλους players που δεν τους ενδιαφερει το region...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μάλλον RW θα είναι... Με ενδιαφέρει να κρατήσει και να βγάλει τα λεφτά του όχι τόσο επιδόσεις, όντως σε αυτό όλα ίδια είναι πλέον. Και το 24x δεν είναι για RW για DVD-R είναι. Ποιά λεφτά του? Τα 15 ευρώ? Αυτά 10 φορές να δουλέψει, τα έβγαλε.
Jimie Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 22€ παρακαλώ και το πήρα γιατί όπως έμαθα υπάρχει έλλειψη σε LightScribe στην Ελλάδα και βαριόμουν να ψάχνω τώρα τα κανονικά έτσι όταν μου είπε ο υπάλληλος σας δίνουμε αυτό σε καλύτερη τιμή του λέω και εγώ φέρτο.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Lightscribe my ass... Υπάρχει σε αφθονία το γνωστό samsung με lightscribe με 15 ευρώ.
washcloud Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Nα σιγουρέψεις πάντως ότι έχει εγγύηση 2 χρόνων (αν έχει ενός, Ο,ΤΙ μάρκα και να είναι, δεν λέει).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα