Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα, παρήγγειλα ένα Drive της Lite-On και θέλω να μου πείτε αν είναι καλό... Τα μόνα που γνωρίζω είναι η ταχύτητα 24x που είναι η εγγραφής για DVD μιας και μου το δώσανε σε καλύτερη τιμή λόγο έκλειψης ενός άλλου και μου τα είπανε μέσω τηλεφώνου και δεν ρώτησα αλλά.

Δημοσ.

Μάλλον RW θα είναι... Με ενδιαφέρει να κρατήσει και να βγάλει τα λεφτά του όχι τόσο επιδόσεις, όντως σε αυτό όλα ίδια είναι πλέον.

Και το 24x δεν είναι για RW για DVD-R είναι.

Δημοσ.

Απο παλια ηξερα οτι Lite On = Sony. Δεν ξερω αν εχει αλλαξει αυτο. Γενικα δεν εχουν την καλυτερη φημη, αλλα το καλο ειναι οτι βρισκεις firmwares patchαρισμενα για να παιζουν ολα τα regions κλπ...

Καλα, σημερα θα μου πεις, τα regions δεν εχουν σημασια αφου βλεπεις την ταινια με vlc για παραδειγμα ή αλλους players που δεν τους ενδιαφερει το region...

Δημοσ.

Μάλλον RW θα είναι... Με ενδιαφέρει να κρατήσει και να βγάλει τα λεφτά του όχι τόσο επιδόσεις, όντως σε αυτό όλα ίδια είναι πλέον.

Και το 24x δεν είναι για RW για DVD-R είναι.

Ποιά λεφτά του? Τα 15 ευρώ? Αυτά 10 φορές να δουλέψει, τα έβγαλε.

Δημοσ.

22€ παρακαλώ και το πήρα γιατί όπως έμαθα υπάρχει έλλειψη σε LightScribe στην Ελλάδα και βαριόμουν να ψάχνω τώρα τα κανονικά έτσι όταν μου είπε ο υπάλληλος σας δίνουμε αυτό σε καλύτερη τιμή του λέω και εγώ φέρτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...