Προς το περιεχόμενο

Tunned Cars

AmigoT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• AmigoT

AmigoT 18 αναρτήσεις

• NickTG

NickTG 6 αναρτήσεις

• imr

imr 5 αναρτήσεις

• NT1G

NT1G 5 αναρτήσεις

και κατι bmw x5 εκει παιζουνε 12-17κ ευρω.. αιντε παρε ενα βρε..

Καμία σχέση βέβαια το κόστος του ενός με το άλλο.

Η Elise το μόνο που θέλει είναι μια μικτή. Κόστος συντήρησης, τέλη και κατανάλωση είναι χαμηλά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν είναι φτιαγμένο εξωτερικά άλλο πράγμα για να πουλάει μούρι και να τον κάνουν σκόνι στα φανάρια οι ταξιτζίδες...

Μηχανικά αν θέλει να είναι σωστά φτιαγμένο (και μιλάω ως κάτοχος τέτοιου αυτοκινήτου) θα πρέπει να υπολογίσει πόσα χιλ βγάζει με πόσα λίτρα βενζίνη....για να μην απογοητευτεί μετά....:shifty: και αυτό το λέω γιατί είναι το ΠΡΩΤΟ του αυτοκίνητο!!!

Εγώ έχω ένα Xsara Φίλτρο Πρόγραμμα Εξάτμιση Εκκεντροφόρους και Αναρτήσεις ΑΛΛΑ...κύριο θέμα έχω πολύ καλό φίλο που έχει δικό του συνεργείο...όχι γνωστό...ΦΙΛΟ...που μια φορά το 2μηνο Στάνταρ θα έχω βλάβη...όχι απο κακοτεχνείες αλλά απο φθορές ...και δεύτερον...ΦΥΣΙΚΑ!!! έχω ένα Opel Corsa τις μητέρας μου για να μπορώ να κυκλοφορώ ΓΕΝΙΚΑ!!!...αν πας να αγοράσεις φτιαγμένο αμάξι και ειδικά το πρώτο σου που θα θέλεις να βγαίνεις με αυτό μέχρι και για να πας στο περίπτερο πρόσεξε μην το μετανιώσεις...πλέον αν με ρωτήσεις πόσο τις % χρησιμοποιώ τα 2 αυτοκίνητα είναι 90% το Corsa και 10% το Xsara.

Πάνε οι φίλοι μου χαλκιδική με 20-25 ευρώ και εγώ θέλω 50ρικο στεγνά...

Επίσης η παν χαζη φήμη μην το φτιάξει ο μαστρομήτσος και οι βλακείες αυτές είναι απο άτομα που στη ζωή τους πήγαιναν μέχρι και για νερό στους υαλοκαθαριστήρες στην αντιπρωσοπεία....υπάρχουν μια χαρά μηχανικοί που ξέρουν μια χαρά τι δουλειά τους ...αρκεί να τους βρεις!!!

Προσιτη ειναι...αφου μεταχειρισμενο εχει 15.000 εεε μεχρι 17.000...!!!

17 χιλιάρικα στα 18 σου τα θεωρείς προσιτή τιμή???

Οκ στα 25 σου εύχομαι και μία ferrari (και ας είναι και από δεύτερο χέρι)...

Καμία σχέση βέβαια το κόστος του ενός με το άλλο.

Η Elise το μόνο που θέλει είναι μια μικτή. Κόστος συντήρησης, τέλη και κατανάλωση είναι χαμηλά.

Το ακριβώς αντίστροφο.

Αν σου βγάλει η elise ένα πρόβλημα για πες μου : που θα βρεις συνεργείο και όχι εξουσιοδοτημένο που θα σε γδάρει, πόσο παράπανω έχουν τα ανταλλακτικά της από της bmw και αν υπάρχουν replica ανταλλακτικά που είναι σαφώς φθηνότερα (για κάποιον που θέλει να μειώσει το κόστος)????

Επίσης σε ένα τρακάρισμα για το Χ5 θα βρεις και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αν χρειαστεί, για το Elise όχι.

Αυτός είναι και ο λόγος που Χ5 βλέπεις παντού, Lotus όμως όχι rolleyes.gif

Δεν το ειχα σκεφτει ποτε ετσι...απλα ηθελα κατι ετσι πιο σπορ...κατι πιο εφετζιδικο αν το θελετε...:P μαλλον θα κοιταξω κατι σε Hyundai Coupe...

Και δουλευω εδω και 5 χρονια σε οποια δουλεια εβρισκα μετα το σχολειο για να τα διασφαλισω για τωρα γιατι οι γονεις μου δεν ειχαν αλλα ουτε και εχουν την οικανοτητα να με βοηθησουν σε αυτο το ζητημα...:/

Ναι...τα εχω κοιταξει ολα...αν και εχω ενα θεμα με την καταναλωση...δεν καταλαβαινω ακριβως αυτο το 7.3 στα 100κμ αν ειναι πολυ...δηλ με ενα 50αρι βενζινη και μετρια χρηση...με βγαζει για ενα 3-4ημερο...???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...