AmigoT Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Καλημέρα σε όλους...!!! Είμαι μόλις 18 ετών και ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα αυτοκίνητο... προτιμώ να πάρω ένα που είναι ήδη φτιαγμένο από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη του... ξέρετε αν υπάρχει κάποια μάντρα...η κάποιο κατάστημα μεταχειρισμένων που να πουλάει τέτοια αυτοκίνητα...???(και να μην έχει και τόσο πολύ τσιμπημένες τιμές) σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη αν έχω ανεβάσει σε λάθος μέρος το θέμα...!!!
Haldol Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Οι μάντρες δύσκολα θα δεχτούν πειραγμένα αυτοκίνητα. Ψάξε από ιδιώτη, κλασσικά, μέσα από το γνωστό site.
athlios Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Καλημέρα σε όλους...!!! Είμαι μόλις 18 ετών και ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα αυτοκίνητο... προτιμώ να πάρω ένα που είναι ήδη φτιαγμένο από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη του... ξέρετε αν υπάρχει κάποια μάντρα...η κάποιο κατάστημα μεταχειρισμένων που να πουλάει τέτοια αυτοκίνητα...???(και να μην έχει και τόσο πολύ τσιμπημένες τιμές) σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη αν έχω ανεβάσει σε λάθος μέρος το θέμα...!!! "Φτιαγμενο" τι εννοουμε? Προσδιορισε λιγο τι ακριβως θελεις γιατι βελτιωμενο ειναι και αυτο αλλά και αυτό.
AmigoT Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Οταν λεω φτιαγμενο εννοω ενα προσητο για ενα πρωτο αυτοκινητο που θα ειναι και μεταχειρισμενο...δηλ εχω δει πολλα Celica,Supra,coupe...κ.α τα οποια ας πουμε ειναι σε μια λογικη τιμη...πανω κατω 5.500...οι καιροι που ζουμε δεν προσφερουν την ανεση γα το 2ρο που μου εδωσες...(το οποιο "τα σπαει...")
deesnider Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 οι καιροι που ζουμε δεν προσφερουν την ανεση γα το 2ρο που μου εδωσες... Εννοείς ότι πριν από τους καιρούς που ζούμε, θα το «χτύπαγες» ρε θηρίο;... ...78 χιλιάρικα;;; :o
AmigoT Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 χαχαχα..."και καλα" που να τα βρω...αλλα και μια στις 1000 να ειχα πιθανοτητα τοτε...τωρα ουτε αυτη υπαρχει...
NT1G Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Τα φτιαγμένα δεν θα είναι πιο ζημιαρικα και θα πίνουν πιο πολύ;
AmigoT Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Ναι αλλα ειναι μεν πιο ωραια εξωτερικα και εχουν καλυτερες αποδωσεις...βασικα ειναι πιο εφετζιδικο...ενα Honda Civic Type R θα ηταν πολυ καλο με ενα μικρο πιραγμα πανω του...κανενα Mugen body kit κανενα γεμισμα στο σαλονι...ελπιζω να καταλαβατε τι ακριβως ψαχνω...
imr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Ψαξε στο car.gr θα βρεις τα παντα. Θες εξωτερικο "φτιαξιμο"¨η μηχανικα?
kage Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 αν εχεις οικονομιο προβλημα τοτε σιγουρα δεν παιρνεις φτιαγμενο.εκτος και αν εχεις μηχανικο φιλο. να θυμασαι οτι αυτα τα αυτοκινητα καινε οσο μια Porsche,slk 350,ktl γιατι ειναι παλιας γενιας....
AmigoT Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Ψαχνω κυριως εξωτερικο φτιαξιμο αλλα και αν ειναι και λιγο πειραγμενο απο μεσα δεν θα με πειραζε...τι μαρκα λετε οτι θα ηταν καλυτερη για το πρωτο αυτοκινητο καποιου...???
panos2171 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Κοινώς καγκουρεμένο. Πρέπει να είσαι θησαυρός για όλους αυτούς που τα έχουν βιάσει μιας και είσαι ο μόνος που θέλεις κάτι τέτοιο. Πάντα λέμε πως αγοράζουμε όσο πιο μαμά αυτοκίνητο γίνεται για να κάνουμε όσο γίνεται πιο ασφαλή αγορά. Τα φτιαγμένα συνήθως είναι κακοδουλεμένα.
AmigoT Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Γιατι αποκλυεις ενα ομορφα δουλεμενο αυτοκινητο...με τις εγυησης κατασκευαστη σε καθε τι φορεμενο πανω του...δηλ ενα πιο χαμηλομενο body kit κανει ενα αυτοκινητο καγκουρεμενο η λειγοτερο π.χ ασφαλες...???σε χανω νομιζω...
imr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Γιατι αποκλυεις ενα ομορφα δουλεμενο αυτοκινητο...με τις εγυησης κατασκευαστη σε καθε τι φορεμενο πανω του...δηλ ενα πιο χαμηλομενο body kit κανει ενα αυτοκινητο καγκουρεμενο η λειγοτερο π.χ ασφαλες...???σε χανω νομιζω... Αν εχει κανει μηχανικες μετατροπες πρεπει : 1) να μην της εχει κανει ο μαστρομητσος. 2) να μην του εχει πιει το αιμα, που για να το σκαλιζεις τοσο πολυ θα του το πινεις λιγο. Με σωστο ψαξιμο μπορεις να βγεις σωστα φτιαγμενο και αν του ειχε συμπεριφερθει σωστα ο ιδιοκτητης μπορει να ειναι καλη επιλογη. Anyway το θεμα σου ειναι οι εξωτερικες μετατροπες. Αυτα δεν επηρεαζουν πουθενα την λειτουργια του αυτοκινητου. Το τεραστιο προβλημα με εξωτερικες καγκουρομετατροπες ειναι η παντελης ελειψη αισθητικης.
AmigoT Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 εμ ναι...δεν ειναι ολα ομορφα εξωτερικα...αλλα ειναι πολλα που πραγματικα ειναι πολυ εντυπωσιακα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα