Προς το περιεχόμενο

Galaxy sII Vs Galaxy Nexus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως σας συνεπαιρνει η απόκτησή τους! :P

Έχω χρησιμοποιήσει τις αναφερόμενες συσκευές και πραγματική εντύπωση μου έκανε το Galaxy Nexus.

Κυρίως για την ταχύτητα και την ανάλυση οθόνης.

Από το Galaxy S(παραπλησιο του Desire) δεν θα πήγαινα με τίποτα στο Galaxy S II.

Στο ΙΙΙ ναι.

ΟΚ υποκειμενικό είναι το θέμα αλλά δεν θεωρώ σοβαρή αναβάθμιση το να πάω σε μια συσκευή με ίδια ανάλυση οθόνης η οποία απλά έχει διπύρηνο επεξεργαστή.

Sent from Galaxy S using Vf HSPA plus Insomnia v2

Θα αναφερθώ μόνο σε 2 πράγματα που κάνουν το desire "μαρτύριο": ελεύθερη RAM, διαθέσιμη on-board χωρητικότητα αποθήκευσης. Όποιος έχει εγκαταστήσει πάνω από 10-15 σοβαρές εφαρμογές συν κανά καλό παιχνίδι έχει ένα desire "γονατισμένο" και πολύ αργό.

Δημοσ.

αχ ρε γαμωτο, αυτο το θεμα με την ελλειψη ραδιοφωνου σε πολλα κινητα πραγματικα με σκαει... ειμαι τυπος που ακουει την ημερα 8 ωρες ραδιο τουλαχιστον, δε θα μπορουσα να ζησω με κινητο χωρις fm. Καλα χρυσα τα Nexus αλλα αυτοι οι τυπαδες που τα φτιαχνανε (οπως και αλλα τυπου atrix) δεν σκεφτηκαν οτι υπαρχουν και υποαναπτυκτες χωρες οπως το Ελλαδισταν, οπου δε μπορουμε να υποστηριξουμε ιντερνετικο ραδιοφωνακι κτλ κτλ, και να βαλουν ενα ρημαδι λογισμικο??

πικρα.. :cry:

Μαζί σου..

Κι εγώ γι'αυτόν τον λόγο πήγα τελικά στο S2 και όχι στο Nexus (αν και είχα βρει και το Nexus μεταχειρισμένο στα 300 γιούρο). Μπορεί να μην ακούω 8 ώρες τη μέρα ράδιο (στο κινητό εννοώ), αλλά πολλές φορές έξω βάζω ράδιο για να περνάει η ώρα. Και δεν έχουμε Wi-Fi hot spot σε κάθε γωνία, ούτε έχουμε όλοι πακέτα 1,5GB τον μήνα για να βασιζόμαστε στο webradio..

Δημοσ.

κατά την γνώμη μου είναι καλύτερο εγώ παντός αν διάλεγα θα επερνα το nexus

πάντως είναι περίπου ίδια αλλά όπως προιπα εγώ προτιμώ το nexus

Δημοσ.

κατά την γνώμη μου είναι καλύτερο εγώ παντός αν διάλεγα θα επερνα το nexus

πάντως είναι περίπου ίδια αλλά όπως προιπα εγώ προτιμώ το nexus

με καλυψες με την επιχειρηματολογια σου.

Στα σοβαρα τωρα, το Nexus υπερεχει λογω pure android, αμεσα αναβαθμισεις κτλ, επισης εχει μεγαλη ενσωματωμενη μνημη απ οτι θυμαμαι, αλλα υστερει απο το S2 στο οτι δεν εχει ραδιο, επεκταση μνημης, το support απο xda κτλ ειναι το μεγαλυτερο για το s2, κτλ κτλ.

Για αλλους ειναι καλυτερο το ενα , γι αλλους το αλλο, καθαρα θεμα γουστων μαλλον. Αλλα γενικα, ειναι στο ιδιο επιπεδο θα λεγα.

Δημοσ.

Για αλλους ειναι καλυτερο το ενα ' date=' γι αλλους το αλλο, καθαρα θεμα γουστων μαλλον. Αλλα γενικα, ειναι στο ιδιο επιπεδο θα λεγα.[/quote']

Ακριβώς έτσι, για τους λογους που είπες.. Ειναι καθαρά θεμα τι ειναι ποιο σημαντικό για τον καθενα. Αναλόγως θα προτιμησει το ένα από το αλλο.

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...