papazaf Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 εχω διαβασει απειρα συγκριτικα, αλλα δεν εχω καταφερει να βρω τελικα τισ διαφορες τους. μιλαω για τ ο nexus με την amoled οθονη αξιζει το nexus η υστερει μπροστα στο s2?
c0prse_grinder Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 εχω διαβασει απειρα συγκριτικα, αλλα δεν εχω καταφερει να βρω τελικα τισ διαφορες τους. μιλαω για τ ο nexus με την amoled οθονη αξιζει το nexus η υστερει μπροστα στο s2? αν θες μεγαλη οθονη με αναλυση 720 x 1280 pixels πας σε nexus. και τα δυο εχουν τρομερη υποστηριξη απτο developing community και το nexus επισης εχει το + οτι θα παιρνει αμεσα οτι αναβαθμιση λογισμικου βγαινει. To SII το ειχα πριν παρω το nexus. Το προτιμησα λογω ολων των παραπανω που εγραψα. Το SII εχει καλυτερη καμερα.. και δεν μπορω να βρω καποιο αλλο υπερ του καθως ειμαι και λατρης του Pure google (χωρις touchwiz και sense κτλ). Εν τελη πιστευω πως το nexus ειναι περισσοτερο value for money αυτη τη στιγμη αν πας να τα αγορασεις και τα δυο καινουργια. Το SII σε μεταχειρισμενο παντως αξιζει πολυ καθως το εχω δει σε αγγελιες και στα 270-290. Good luck!
nikoskon Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Νομίζω έχουμε και άλλον συμφορουμίτη ο οποίος από SII πήγε σε Nexus και μετά σε Note (omg) και είναι ο κατάλληλος για να απαντήσει! Όντως η ανάλυση οθόνης είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα συν το γεγονός πως είναι "στεγνό" android.
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Χαχα με φωναξε κανεις; Θα συμφωνησω, το μοναδικο σημείο στο οποίο υπερέχει το s2 ειναι η κάμερα. Αρα πρέπει να δεις ποσό πολύ θα τη χρησιμοποιεις. Αν δε σε ενδοαφερει, χτυπα το nexus το οποίο είναι σίγουρα πιο smooth και δεν έχει τα crApps της Samsung. Παρεμπιπτοντως δε, δεν εχει ραδιόφωνο και δεν εχει memory card slot, οππτε λαβε και αυτο υποψη. Αλλιως ελα στην παρεα του Note (οπως θα κανουν κι αλλοι) Edit: ωπ ωπ ωπ, ξεχασα και το ledακι ειδοποίησης νεων γεγονότων το οποιο ειναι απείρως χρησιμο (σιγουρα δεν ειναι κάτι που κάνει τη διαφορά, αλλα ειναι καλοδεχούμενο feature).
papazaf Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 ειμαι με το htc desire amoled, και ψηνομαι για ενα απο τα δυο, πολυ χρησιμα αυτα που ειπατε...ακομα δεν μπορω να αποφασισω
nikoskon Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 ειμαι με το htc desire amoled, και ψηνομαι για ενα απο τα δυο, πολυ χρησιμα αυτα που ειπατε...ακομα δεν μπορω να αποφασισω Πιστεύω δεν αξίζει η μετάβαση. Θέλω να πω πως δεν είναι μεγάλη αναβάθμιση από Desire σε SII. Για Nexus το συζητάμε. Πάντως στην θέση θα περίμενα να κυκλοφορήσουν περισσότερες συσκευές, με 2+ πυρήνες και ανάλυσης αντίστοιχης των SII,Nexus.
christs Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 αχ ρε γαμωτο, αυτο το θεμα με την ελλειψη ραδιοφωνου σε πολλα κινητα πραγματικα με σκαει... ειμαι τυπος που ακουει την ημερα 8 ωρες ραδιο τουλαχιστον, δε θα μπορουσα να ζησω με κινητο χωρις fm. Καλα χρυσα τα Nexus αλλα αυτοι οι τυπαδες που τα φτιαχνανε (οπως και αλλα τυπου atrix) δεν σκεφτηκαν οτι υπαρχουν και υποαναπτυκτες χωρες οπως το Ελλαδισταν, οπου δε μπορουμε να υποστηριξουμε ιντερνετικο ραδιοφωνακι κτλ κτλ, και να βαλουν ενα ρημαδι λογισμικο?? πικρα..
papazaf Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 τωρα με μπερδεψατε γιατι δεν αξιζει απο Desire σε SII η nexus?
oldnew Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 τωρα με μπερδεψατεγιατι δεν αξιζει απο Desire σε SII η nexus? Ελα ντε.. Και εγώ την εχω αυτή την απορια.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
christs Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Γιατι δεν ειναι μεγαλη η αναβαθμιση. Καλα ειπε. Καλυτερα να παει σε ενα απο τα νεας γενιας κινητα σε λιγο καιρο, σε λογικη τιμη.
flik Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Η αναβάθμιση είναι μεγάλη. Τα δυο κινητά δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. 5 επίπεδα επάνω είναι το sgsII απο το desire, ενώ το nexus αν είχε ραδιόφωνο θα ήταν 6. Τώρα είανι 5.5
oldnew Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Σχετικά ειναι όλα γι αυτό και τοσες αντίθετες γνώμες απο κόσμο που όντως ξερει απο κινητα. Ειναι γεγονός ότι έχουν βγει 2πυρηνα ή βγαίνουν σύντομα καινούρια σε καλές τιμές. Απο την άλλη σχεδόν όλα έχουν καποιο θεμα. Τα φθηνα ητε δεν έχουν sd ητε μνημη κλπ κλπ. Τα 2 παραπάνω ,παλαια πλεον, κινητα στην τιμη που έχουν ειναι καλύτερα σχεδόν απο οτιδήποτε καινουριο 2πυρηνο κυκλοφορεί. Εκτός αν κάποιος παει σε 4πυρηνο, οπότε ειναι αλλο θεμα.. Ο τοπικ starter ειναι προφανές ότι δεν ενδιαφέρεται για αυτο το επιπεδο τιμών / επιδόσεων. Φυσικά οσο περιμενει κανείς ΠΑΝΤΑ θα παίρνει ισχυρότερο κινητό σε καλυτερη τιμη, αλλα με αυτή τη λογική δεν θα αγορασει ποτε κανεις τίποτα. Επομένως ειναι θεμα πως σου έρθει.. Προφανώς μπορείς να κανεις τη δουλεία σου ακόμα με το desire και να περιμενεις για κάτι ακόμα καλύτερό ΑΝ θες να περιμενεις και αλλο. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
hawkpilot Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Η αναβάθμιση είναι μεγάλη. Τα δυο κινητά δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. 5 επίπεδα επάνω είναι το sgsII απο το desire ... +1 Η απόσταση του Desire από το S2 είναι χαωτική. Είχα το 1ο και έχω το 2ο - η σύγκριση είναι χωρίς νόημα.
nikoskon Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μήπως σας συνεπαιρνει η απόκτησή τους! Έχω χρησιμοποιήσει τις αναφερόμενες συσκευές και πραγματική εντύπωση μου έκανε το Galaxy Nexus. Κυρίως για την ταχύτητα και την ανάλυση οθόνης. Από το Galaxy S(παραπλησιο του Desire) δεν θα πήγαινα με τίποτα στο Galaxy S II. Στο ΙΙΙ ναι. ΟΚ υποκειμενικό είναι το θέμα αλλά δεν θεωρώ σοβαρή αναβάθμιση το να πάω σε μια συσκευή με ίδια ανάλυση οθόνης η οποία απλά έχει διπύρηνο επεξεργαστή. Sent from Galaxy S using Vf HSPA plus Insomnia v2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα