Προς το περιεχόμενο

Facebook hack ή facebook bug?????

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Το facebook ξαφνικά μου "πρόσθεσε" καμιά 30-40 φίλους. Έψαχνα λοιπόν και βρήκα ότι οι περισσότεροι ήταν απενεργοποιημένοι λογαριασμοί και έμαθα ότι σε αρκετούς το έχει κάνει αυτό. Έτσι όπως έψαχνα όμως για να διαγράψω αυτούς τους λογαριασμού βρήκα έναν ο οποίος δεν είχα κανένα ΑΠΟΛΥΤΩΣ στοιχείο, και όταν πατούσα να μπώ στο προφίλ του με έστελνε στο δικό μου!!! Και μετά ξαναείδα το link στο όνομα του και είδα ότι δείχνει στη διεύθυνση του προφίλ μου!

Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι αυτό??? :/

Δημοσ.

Ξέρω ότι συμβαίνει αυτό. Και μάλιστα πρέπει να έχουν κάνει μια αλλαγή και εμφανίζει κυρίως άτομα που έχουν απενεργοποιήσει το λογαριασμό τους και στο παρελθόν ήταν φίλοι. Απλά με αυτόν τον "περίεργο" λογαριασμό που αναφέρω έχετε καμία ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει???? Ο.ο

Δημοσ.

Γεια σας. Το facebook ξαφνικά μου "πρόσθεσε" καμιά 30-40 φίλους. Έψαχνα λοιπόν και βρήκα ότι οι περισσότεροι ήταν απενεργοποιημένοι λογαριασμοί και έμαθα ότι σε αρκετούς το έχει κάνει αυτό. Έτσι όπως έψαχνα όμως για να διαγράψω αυτούς τους λογαριασμού βρήκα έναν ο οποίος δεν είχα κανένα ΑΠΟΛΥΤΩΣ στοιχείο, και όταν πατούσα να μπώ στο προφίλ του με έστελνε στο δικό μου!!! Και μετά ξαναείδα το link στο όνομα του και είδα ότι δείχνει στη διεύθυνση του προφίλ μου!

Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι αυτό??? :/

μπορεί ο συγκεκριμένος τυπος να μην εχει κάνει deactivate account! αλλα να εχει κανει πληρες delete!

για αυτο δεν εχει κανενα στοιχείο..

Δημοσ.

Παιδια μολις το διαβασα το ποστ μπηκα στο fb κ εχω τραγικα ανεβασμενο αριθμο!

Εχει προσθεσει αποτι ειδα ολους τους απενεργοποιημενους λογαριασμους!!!!

Για ποιο λογο ομως ολο αυτο;;;;;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Ρε παιδια.. απλα αυτοι με τα innactive accounts . θα πατε στους φιλους σας και θα δειτε εκει τα ονομα τους (χωρις φωτο).. απλα πραγματα.. ειναι αυτοι που εκαναν

Ουτε HACK ουτε BUG. ειναι απλα φιλοι που δεν εχουν active το account τους! (αν θελετε τους διαφραφετε)

Και καλα καναν γιατι πολυ απλα εγω ηθελα να σβισω καποιον και αυτος σινεχεια ηταν Innactive. αρα οποτε ηθελε εμπενε για 2 λεπτα ελεγε μαλακιες και ξανα de-activate.. τωρα πλεων ειναι και αυτοι μεσα στην λιστα και αν θελω τον διαγραφω!

Δημοσ.

Ξαναλέω λοιπόν ότι με τους deactivated accounts δεν έχω θέμα. Ήξερα γιατί συμβαίνει και πολύ απλά τους σβήνω. Ο λογαριασμός όμως ο άλλος, γιατί με πετάει στο προφίλ μου όταν πατάω στο όνομα? Δεν μου βγάζει κάποιο μνμ ότι είναι deactivated ή deleted (στους άλλους το βγάζει), μου δείχνει ότι είναι φίλη μου ακόμα (δεξιά από το όνομα που γράφει friends και έχει και ένα τικ) και όταν πατάω σε εκείνο το κουμπί για να κάνω διαγραφή εμφανίζεται ένα άδειο παράθυρο που συνέχεια κάνει loading.... πώς θα τον σβήσω????

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...