Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Διαβάζω αρκετό καιρό θέματα στο forum, αλλά ήρθε η ώρα να ρωτήσω και κάτι μιας και είμαι σε ένα μικρό αδιέξοδο.

Όπως καταλαβαίνετε και από τον τίτλο υπάρχει ένα ρουτεράκι (Zyxel), που ακούει στην πόρτα 80 κι ένας Server (με Wamp), που θέλει να «βγάλει» ένα site, πάλι στην πόρτα 80.

Υπάρχει και στατική I.P.

Μέχρι στιγμής έχει γίνει port forwarding της 80 στην εσωτερική i.p. του server. Τo site αν το επισκεφθεί κάποιος με την εξωτερική ip λαμβάνει error 504.

(Προς ενημέρωση ένα άλλο συστηματάκι, που ακούει στην 8080 τρέχει κανονικά και με την εξωτερική).

Καμιά ιδέα;

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Διαβάζω αρκετό καιρό θέματα στο forum, αλλά ήρθε η ώρα να ρωτήσω και κάτι μιας και είμαι σε ένα μικρό αδιέξοδο.

Όπως καταλαβαίνετε και από τον τίτλο υπάρχει ένα ρουτεράκι (Zyxel), που ακούει στην πόρτα 80 κι ένας Server (με Wamp), που θέλει να «βγάλει» ένα site, πάλι στην πόρτα 80.

Υπάρχει και στατική I.P.

Μέχρι στιγμής έχει γίνει port forwarding της 80 στην εσωτερική i.p. του server. Τo site αν το επισκεφθεί κάποιος με την εξωτερική ip λαμβάνει error 504.

(Προς ενημέρωση ένα άλλο συστηματάκι, που ακούει στην 8080 τρέχει κανονικά και με την εξωτερική).

Καμιά ιδέα;

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Την 80 την χρησιμοποιούν και άλλες εφαρμογές, πχ εγώ κάποια στιγμή είχα conflict μεταξύ του xampp και sql server micr(services). Επίσης αν θυμάμαι καλά και το skype χρησιμοποιεί την 80, για τσέκαρε το και αυτό μέσα στο skype.

Δημοσ.

Την 80 την χρησιμοποιούν και άλλες εφαρμογές, πχ εγώ κάποια στιγμή είχα conflict μεταξύ του xampp και sql server micr(services). Επίσης αν θυμάμαι καλά και το skype χρησιμοποιεί την 80, για τσέκαρε το και αυτό μέσα στο skype.

Θα το δοκιμάσω, ευχαριστώ.

Εκτός από το conflict με το router (και ίσως κάποια παράλειψη δικιά μου στις ρυθμίσεις) σκέφτομαι και το ενδεχόμενο ο ISP να μπλοκάρει την πόρτα.

Δημοσ.

κανονικα θα πρεπε αν κανεις Port forward την 80 να απανταει ο web server εφοσον εχεις κανει port forward και οχι το ρουτερ.απο εκει και περα στο zyxel αν θυμαμαι καλα μπορει να αλλαξει την 80 και να την κανεις 81 οποτε σιγουρα το ρουτερ να μην απανταει στην 80

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...