kostaskav21 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Καλησπερα, εχω προβλημα με το login στο skype. Οποτε κανω login κρασαρει το ρουτερ και με βγαζει εκτος ιντερνετ. Ακολουθησα τις οδηγιες απο εδω Διαγραφω το αρχειο αλλα μετα απο λιγο αυτοματα επανερχεται στον φακελο.Τι πρεπει να κανς για να το διαγραψω οριστικα;
hawkpilot Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Καλησπερα, εχω προβλημα με το login στο skype. Οποτε κανω login κρασαρει το ρουτερ και με βγαζει εκτος ιντερνετ. Ακολουθησα τις οδηγιες απο εδω Διαγραφω το αρχειο αλλα μετα απο λιγο αυτοματα επανερχεται στον φακελο.Τι πρεπει να κανς για να το διαγραψω οριστικα; Η σελίδα που παρέθεσες δε φαίνεται να έχει σχέση με το πρόβλημα που έχεις. Μπορείς να ποστάρες ποιό modem/router έχεις?
kostaskav21 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Και απο αλλους διαβασα οτι διεγραψαν αυτο το αρχειο και το προβλημα ειχε λυθει αλλα εμενα δεν ξερω γιατι μου το επαναφερει. Εχω THOMSON TG585 v8. Ευχαριστω για τη βοηθεια.
hawkpilot Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Και απο αλλους διαβασα οτι διεγραψαν αυτο το αρχειο και το προβλημα ειχε λυθει αλλα εμενα δεν ξερω γιατι μου το επαναφερει. Εχω THOMSON TG585 v8. Ευχαριστω για τη βοηθεια. Διαβάζω στα φόρα του skype αρκετούς που έχουν πρόβλημα με το router που έχεις. Κάποιοι το έλυσαν με firmware upgrade. Έχεις περάσει το τελευταίο διαθέσιμο? Επίσης είδα αυτό: Try this: Click on Tools > Options > Advanced settings > Connection. Uncheck all the boxes there, save the changes, and restart Skype. See if that makes any difference.
kostaskav21 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δεν ξερω καν τι ειναι αυτο...πως γινεται;
hawkpilot Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δεν ξερω καν τι ειναι αυτο...πως γινεται; Δεν έχω αυτό το router και δε μπορώ να σε καθοδηγήσω περισσότερο. Firmware upgrade είναι διαδικασία που αναβαθμίζει το λογισμικό του router σε νεότερη έκδοση. Περίμενε να δει κάποιος κάτοχος του TG585 το νήμα για να σου δώσει ακριβώς τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις.
hawkpilot Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Οκ σε ευχαριστω παντως No problemo Τσέκαρες και αυτό? Try this: Click on Tools > Options > Advanced settings > Connection. Uncheck all the boxes there, save the changes, and restart Skype. See if that makes any difference.
kostaskav21 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μολις αλλα τιποτα! Το ιδιο προβλημα εχω και με το Oovo...δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει?
hawkpilot Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μολις αλλα τιποτα! Το ιδιο προβλημα εχω και με το Oovo...δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει? Έχω δει αυτό το έργο παλαιότερα μέ ένα zyxel - τρελαινόταν και έκανε disconnect όταν προσπαθούσα να συνδεθώ σε counter strike servers. Το πρόβλημα ήταν ότι το CS άνοιγε 1000+ ταυτόχρονες συνδέσεις πράγμα που δεν άρεσε καθόλου στο zyxel και αποφάσιζε δημοκρατικά να κόβει τη γραμμή...
kostaskav21 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Λεω να προσπαθησω update firmware απο εδω Τι λες? Είναι η τελευταια εκδοση ομως?
hawkpilot Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Λεω να προσπαθησω update firmware απο εδω Τι λες? Είναι η τελευταια εκδοση ομως? Το link δε μου ανοίγει... Δες και εδώ.
kostaskav21 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Βρηκα την τελευταια εκδοση αλλα το θεμα μου ειναι τωρα οτι δεν θυμαμαι τα στοιχεια της συνδεσης μου ωστε να τα βαλω μετα το update.
άδικος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Τηλέφωνο στον πάροχο σου & ανά χείρας ταυτότητα & ΑΦΜ για τη περίπτωση που σου ζητηθούν.
kostaskav21 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Τελικα το προβλημα λυθηκε με update του router!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα