Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε ενδιαφερει να εχει γρηγορο loading στα games?μην παρεις sdd για να βαζεις παιχνιδια,δεν λεει.

παρε ssd για το λειτουργικο και τα προγραμματα σου και ενα απλο σκληρο για παιχνιδια και αποθηκη..

fps και γενικα η αποδοση των παιχνιδιων δεν αναιβαινει με τον ssd

Δημοσ.

σε ενδιαφερει να εχει γρηγορο loading στα games?μην παρεις sdd για να βαζεις παιχνιδια,δεν λεει.

παρε ssd για το λειτουργικο και τα προγραμματα σου και ενα απλο σκληρο για παιχνιδια και αποθηκη..

fps και γενικα η αποδοση των παιχνιδιων δεν αναιβαινει με τον ssd

Eχω αυτον τον σκληρο στην υπογραφη μου και εχω λιγο lag στα games οπως το The Walking Dead

δεν με ενδιαφερει να εχει γρηγορο loading απλα θελω να μην εχει lag....

Δημοσ.

Το πιο πιθανό είναι το lag ναο οφείλεται στην κάρτα γραφικών, ο σκληρός δεν φταίει σε τέτοιες περιπτώσεις.

H κάρτα σου δεν είναι και πολύ κακή, αλλά αν παίζεις στα 1920Χ1080 είναι λογικό να έχει λίγο lag. Δοκίμασε να κατεβάσεις την ανάλυση στο μόνιτορ και βλέπουμε.

Δημοσ.

Eχω αυτον τον σκληρο στην υπογραφη μου και εχω λιγο lag στα games οπως το The Walking Dead

δεν με ενδιαφερει να εχει γρηγορο loading απλα θελω να μην εχει lag....

προφανως το προβλημα σου ειναι η καρτα γραφικων.με τι settings παιζεις και σε τι αναλυση?

Δημοσ.

Και το τροφοδοτικό σου είναι λίγο επίφοβο....

Δηλαδη ???

προφανως το προβλημα σου ειναι η καρτα γραφικων.με τι settings παιζεις και σε τι αναλυση?

1920Χ1080

στο φουλ χωρις anti aliasing

Το πιο πιθανό είναι το lag ναο οφείλεται στην κάρτα γραφικών, ο σκληρός δεν φταίει σε τέτοιες περιπτώσεις.

H κάρτα σου δεν είναι και πολύ κακή, αλλά αν παίζεις στα 1920Χ1080 είναι λογικό να έχει λίγο lag. Δοκίμασε να κατεβάσεις την ανάλυση στο μόνιτορ και βλέπουμε.

Παω να το δοκιμασω ...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Nαι φιλε μου τι να κανω ???

για ριξε καμια ανασυγκροτηση στον δισκο,αν και δεν νομιζω να το επιρεαζει..

ποιο παιχνιδι παιζεις?εχει περασμενο τα τελευταια Patch? μηπως ειναι κανα bug του παιχνιδιου?

Δημοσ.

για ριξε καμια ανασυγκροτηση στον δισκο,αν και δεν νομιζω να το επιρεαζει..

ποιο παιχνιδι παιζεις?εχει περασμενο τα τελευταια Patch? μηπως ειναι κανα bug του παιχνιδιου?

Συνεχεια του κανω ανασυγκροτηση γενικως βλεπω σχεδον το ιδιο lag σε ολα τα games τι λες να αγορασω αυτον τον σκληρο δισκο ??? : http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=23698&cat=6&sub=12&pmanuf=23&sort=undefined&step=undefined η να παω σε ssd το μονο που με ενδιαφερει ειναι το lag οχι το loading ...

μετα θα βαλω και καλυτερη καρτα γραφικων ...

Δημοσ.

οχι δεν εχει καμια σχεση με το lag o ssd,αν θες να τον παρεις για χιλιους δυο απειρους λογους αλλα στα games δεν θα δεις περισσοτερα fps

τραβα ενα ss απο το hd sentiel.μηπως ειναι ο δισκος σου στα τελευταια και κολαει γενικα?

Δημοσ.

οχι δεν εχει καμια σχεση με το lag o ssd,αν θες να τον παρεις για χιλιους δυο απειρους λογους αλλα στα games δεν θα δεις περισσοτερα fps

τραβα ενα ss απο το hd sentiel.μηπως ειναι ο δισκος σου στα τελευταια και κολαει γενικα?

Οταν λες ss τι ενοεις ???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...