mrmariosgta4 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Ποιος απο τους δυο ειναι καλυτερος στα games ???? ΗDD : http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=18723&cat=6&sub=12&pmanuf=23&sort=undefined&step=undefined SSD : http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=24816&cat=6&sub=318&pmanuf=1142&sort=undefined&step=undefined
haris013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 σε ενδιαφερει να εχει γρηγορο loading στα games?μην παρεις sdd για να βαζεις παιχνιδια,δεν λεει. παρε ssd για το λειτουργικο και τα προγραμματα σου και ενα απλο σκληρο για παιχνιδια και αποθηκη.. fps και γενικα η αποδοση των παιχνιδιων δεν αναιβαινει με τον ssd
mrmariosgta4 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 σε ενδιαφερει να εχει γρηγορο loading στα games?μην παρεις sdd για να βαζεις παιχνιδια,δεν λεει. παρε ssd για το λειτουργικο και τα προγραμματα σου και ενα απλο σκληρο για παιχνιδια και αποθηκη.. fps και γενικα η αποδοση των παιχνιδιων δεν αναιβαινει με τον ssd Eχω αυτον τον σκληρο στην υπογραφη μου και εχω λιγο lag στα games οπως το The Walking Dead δεν με ενδιαφερει να εχει γρηγορο loading απλα θελω να μην εχει lag....
Voodooman Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Το πιο πιθανό είναι το lag ναο οφείλεται στην κάρτα γραφικών, ο σκληρός δεν φταίει σε τέτοιες περιπτώσεις. H κάρτα σου δεν είναι και πολύ κακή, αλλά αν παίζεις στα 1920Χ1080 είναι λογικό να έχει λίγο lag. Δοκίμασε να κατεβάσεις την ανάλυση στο μόνιτορ και βλέπουμε.
haris013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Eχω αυτον τον σκληρο στην υπογραφη μου και εχω λιγο lag στα games οπως το The Walking Dead δεν με ενδιαφερει να εχει γρηγορο loading απλα θελω να μην εχει lag.... προφανως το προβλημα σου ειναι η καρτα γραφικων.με τι settings παιζεις και σε τι αναλυση?
mrmariosgta4 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Και το τροφοδοτικό σου είναι λίγο επίφοβο.... Δηλαδη ??? προφανως το προβλημα σου ειναι η καρτα γραφικων.με τι settings παιζεις και σε τι αναλυση? 1920Χ1080 στο φουλ χωρις anti aliasing Το πιο πιθανό είναι το lag ναο οφείλεται στην κάρτα γραφικών, ο σκληρός δεν φταίει σε τέτοιες περιπτώσεις. H κάρτα σου δεν είναι και πολύ κακή, αλλά αν παίζεις στα 1920Χ1080 είναι λογικό να έχει λίγο lag. Δοκίμασε να κατεβάσεις την ανάλυση στο μόνιτορ και βλέπουμε. Παω να το δοκιμασω ...
mrmariosgta4 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δηλαδη ??? 1920Χ1080 στο φουλ χωρις anti aliasing Παω να το δοκιμασω ... To εχει ακομα το lag τι κανουμε τωρα ???
haris013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 εχει ακομα Lag σε χαμηλoτερη αναλυση χωρις aa?
mrmariosgta4 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 εχει ακομα Lag σε χαμηλoτερη αναλυση χωρις aa? Nαι φιλε μου τι να κανω ???
haris013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Nαι φιλε μου τι να κανω ??? για ριξε καμια ανασυγκροτηση στον δισκο,αν και δεν νομιζω να το επιρεαζει.. ποιο παιχνιδι παιζεις?εχει περασμενο τα τελευταια Patch? μηπως ειναι κανα bug του παιχνιδιου?
mrmariosgta4 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 για ριξε καμια ανασυγκροτηση στον δισκο,αν και δεν νομιζω να το επιρεαζει.. ποιο παιχνιδι παιζεις?εχει περασμενο τα τελευταια Patch? μηπως ειναι κανα bug του παιχνιδιου? Συνεχεια του κανω ανασυγκροτηση γενικως βλεπω σχεδον το ιδιο lag σε ολα τα games τι λες να αγορασω αυτον τον σκληρο δισκο ??? : http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=23698&cat=6&sub=12&pmanuf=23&sort=undefined&step=undefined η να παω σε ssd το μονο που με ενδιαφερει ειναι το lag οχι το loading ... μετα θα βαλω και καλυτερη καρτα γραφικων ...
haris013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 οχι δεν εχει καμια σχεση με το lag o ssd,αν θες να τον παρεις για χιλιους δυο απειρους λογους αλλα στα games δεν θα δεις περισσοτερα fps τραβα ενα ss απο το hd sentiel.μηπως ειναι ο δισκος σου στα τελευταια και κολαει γενικα?
mrmariosgta4 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 οχι δεν εχει καμια σχεση με το lag o ssd,αν θες να τον παρεις για χιλιους δυο απειρους λογους αλλα στα games δεν θα δεις περισσοτερα fps τραβα ενα ss απο το hd sentiel.μηπως ειναι ο δισκος σου στα τελευταια και κολαει γενικα? Οταν λες ss τι ενοεις ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα