stel106 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 αγορασα ενα iphone 4s απο ενα μελος εδω μεσα αλλα επειδη δεν πηρα την αποδειξη αγορας και το κινητο εχει χαλασει μπορει καποιος να μου πει τι μπορω να κανω?? ειναι απο wind αγορασμενο αλλα δεν μου ειπε καταστημα η εγγυηση ειναι σε ισχυ μπηκα και πατησα το imei σε ενα link στην wind που πηρα τηλ μου ειπαν οτι μπορουν να βγαλουν βεβαιωση αγορας μεσω του imei αλλα πρεπει να παω στο καταστημα που αγοραστηκε και δεν γνωριζω πιο ειναι αυτο μπορει καποιος να μου πει τι μπορω να κανω για να το στειλω για επισκευη???
akilleas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Το μέλος πωλητής δεν υπάρχει πλέον εδω μέσα; Αφού θέλουν ντε και καλά το κατάστημα αγοράς τι άλλο να κανείς; Αλλά και αν εν τελει δεν το βρεις δεν μπορούν να στο φτιάξουν μέσα στην εγγύηση σε κάποιο αλλο κατάστημα; Πολυ κουλή απαίτηση; Sent from my iPhone using Insomnia
stel106 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 ειναι μελος και με αρκετες θετικες αλλα δυστυχως απαντηση δεν παιρνω σε κατι τοσο ευκολο :/ τωρα δεν ξερω γιαυτο ρωτησα να μου πειτε καμια λυση γιατι απο τη wind αυτο μου ειπαν
alexhs gk Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 ειναι μελος και με αρκετες θετικες αλλα δυστυχως απαντηση δεν παιρνω σε κατι τοσο ευκολο :/ τωρα δεν ξερω γιαυτο ρωτησα να μου πειτε καμια λυση γιατι απο τη wind αυτο μου ειπαν Κάτσε σου λέει δηλαδή, όχι δεν σε λέω το κατάστημα ή απλώς δεν σου απαντάει? Και εν τέλει πάνε ξανά στην wind και άμα θες πάνε σε άλλη και επέμενε παραπάνω.
stel106 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 οχι οταν απανταει ειναι σωστος απλα δεν εχω παρει την απαντηση που χρειαζεται εδω και κατι μερες ενω μπαινει και Online για να το παω να το στειλουν για φτιαξιμο το θεμα ειναι οτι ειμαι απο γιαννιτσα και το κινητο το πηρα απο θεσασλονικη και δεν μπορω να πηγαινω σε ολα τα καταστηματα της θεςς και να λεω αν ειναι απο εκει αγορασμενο :/
stevchrly Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 φίλε επειδή ο κάθε ένας υπάλληλος μπορεί να σε τρελάνει ή το πας σε ένα κατάστημα και αν δεν το παίρνει για επισκευή παίρνεις το 100 και γίνετε της πόπης ή παίρνεις την wind στην εξυπηρέτηση πελατών και σου στέλνουν αντίγραφο με το ταχυδρομείο που λέει ότι είναι σε εγγύηση και το πας ξανά στο μαγαζί και τους το τρίβεις στη μούρη ή παίρνεις το apple support και σου λένε τι κάνεις διότι η εγγύηση είναι μέσω imei και όχι με τα χαρτιά που σου τσαμπουνάνε όλοι αυτή η αργόσχολη δεν φτάνει που έχουμε τις μλκσ της apple με τον ένα χρόνο εγγύηση θα έχουμε και τους νόμους της wind διάλεξε και πάρε. Από τη στιγμή που η συσκευή δεν έχει δηλωθεί ως κλεμμένη όλα τα άλλα τα ακούω βερεσέ
lexchris Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Πανε στο apple store που υπάρχει στην Θεσσαλονίκη ακίνητα ρωτά τους, συνήθως δεν έχει σημασία από ποτό αγοραστές Sent from my iPad using Insomnia Πανε στο apple store που υπάρχει στην Θεσσαλονίκη και ρωτά τους, συνήθως δεν έχει σημασία από που το αγορασες Sent from my iPad using Insomnia Sent from my iPad using Insomnia
stel106 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 ευχαριστω για τις απαντησεις το πηγε ο αδερφος μου στην wind και το δεχτηκαν μεσω Imei αλλα του ειπαν οτι θα μας απαντησουν μεχρι αυριο(απο δευτερα το αφησαμε εκει περα) για το αν γινεται αντικατασταση η αν εχει καποιο αλλο προβλημα και αν καλυπτεται απο την εγγυηση ποσο θα κοστισει σαν επισκευη κλπ :/ ελπιζω να γινει σωστα η δουλεια και να μην δωσω αλλα λευτα
stel106 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 τελικα ηρθε σημερα καινουργιο του κουτιου αργησαν 2 βδομαδες για να παρουν απαντηση αλλα παλι καλα αρνητικη ψηφος στο μελος intomodels για την πληρη αδιαφορια που ουτε τηλ σηκωνε ουτε απαντηση πηρα παρολο που εχει πολλες θετικες και εμπαινε On line αυτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα