Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως ανέφερα προηγουμένως το ίδιο κάνω και εγώ πρώτα από όλα για να διαφυλάξω την περιουσία μου από το κάθε τυχάρπαστο που δεν ξέρει να παρκάρει. Καλύτερα να είσαι κακός μαλάκας παρά καλός μαλάκας.

Δέν υπάρχει περίπτωση να προστατεύσεις την περιουσία σου απο την ανικανότητα του (μέσου) Έλληνα.Οτιδήποτε βρίσκεται στον δρόμο,προσβάσιμο απο τον κάθε τυχάρπαστο (όπως λές),είναι καταδικασμένο σε κάποιας μορφής φθορά.Απλά παίζεις με τις πιθανότητες.

Απο εκεί και πέρα,το να "καβατζώνεις" θέσεις με αυτόν τον τρόπο, δέν είναι θέμα μαλακίας άλλα ηθικής.

• Απαντ. 225
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σίγουρα αλλά παρκάροντας έτσι ελαχιστοποιώ τις πιθανότητες .Όσο η δημοτική αστυνομία έκανε την δουλεία της και οι κάτοικοι είχαμε τις θέσεις μας δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα αλλά όταν το κράτος είναι απών αναγκάζεσαι να προχωρήσεις σε τέτοιου είδους τακτικές.Το βρίσκω απόλυτα ηθικό να καβατζώσω θέση και αυτός που θα έρθει στην περιοχή μου για καφέ να παρκάρει αλλού.

Δημοσ.

Δέν υπάρχει περίπτωση να προστατεύσεις την περιουσία σου απο την ανικανότητα του (μέσου) Έλληνα.Οτιδήποτε βρίσκεται στον δρόμο,προσβάσιμο απο τον κάθε τυχάρπαστο (όπως λές),είναι καταδικασμένο σε κάποιας μορφής φθορά.Απλά παίζεις με τις πιθανότητες.

Απο εκεί και πέρα,το να "καβατζώνεις" θέσεις με αυτόν τον τρόπο, δέν είναι θέμα μαλακίας άλλα ηθικής.

Μια χαρα ηθικο ειναι. Ειδικα οταν το κανω με τον τροπο που κανω, ελευθερωνοντας τη θεση της μηχανης μου και βαζοντας την στη θεση για το αμαξι μου, στην ουσια δεν κλεινει καμια θεση.

ΑΛΛΑ οπως ξαναειπα, και σε κλειστο παρκιν να την ειχα παλι ανετα μπορουσα να τη βαλω στο δρομο οπου γουσταρω, δικαιωμα μου. Απο εκει και περα νομιζω οτι δεν υπαρχει τιποτα ανηθικο σε αυτο, ας διαφωνησει οποιος θελει, δεν εχουμε ολοι τις ιδιες αποψεις. Πολυ απλα, οποιος οδηγαει μονο κουτα το βλεπει διαφορετικα, εγω που οδηγαω και τα 2, εχω σεβασμο για τις μηχανες και ουτε τους κοιταω με μισο ματι αν δω εστω και 50αρι zip παρκαρισμενο για θεση για αμαξι, δικαωμα του, και μαλιστα ειναι σωστος με το νομο. Στο πεζοδρομιο κανονικα δεν πρεπει να παρκαρει κανεις, για αυτο και λεγεται ΠΕΖΟδρομιο.

Πανε ρωτα εναν πραγματικο ευρωπαιο που παρκαρει τη μηχανη του, στο πεζοδρομιο η στο δρομο, η αν τη βαζει στο πατο του μιας και το πεζοδρομιο απαγορευεται, και με τα λεγομενα ολων εδω μεσα θα επρεπε να μην παρκαρουν και στο δρομο η να τα χωνουν αναμεσα σε αμαξια ΚΑΘΕΤΑ με κυνδινο να τα σπασει καποιος αχρηστος που ξεπαρκαρει.

Δημοσ.

Σίγουρα αλλά παρκάροντας έτσι ελαχιστοποιώ τις πιθανότητες .Όσο η δημοτική αστυνομία έκανε την δουλεία της και οι κάτοικοι είχαμε τις θέσεις μας δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα αλλά όταν το κράτος είναι απών αναγκάζεσαι να προχωρήσεις σε τέτοιου είδους τακτικές.Το βρίσκω απόλυτα ηθικό να καβατζώσω θέση και αυτός που θα έρθει στην περιοχή μου για καφέ να παρκάρει αλλού.

Εδώ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.

Τα έχετε τόσο όμορφα τακτοποιημένα στο μυαλό σας ("όποιος έρθει στην περιοχή μου είναι αργόσχολος και έρχεται για καφέ") που πραγματικά κάθε προσπάθεια συζήτησης και παράθεσης άλλης άποψης που ίσως (λέμε "ίσως") να δίνει μια άλλη οπτική που δεν είχαμε σκεφτεί, δεν αξίζει την σχετική σπατάλη σάλιου (ή πληκτρολόγησης).

Υποθέτω βέβαια ότι κι εσύ δεν πας ποτέ για οτιδήποτε άλλο σε άλλη περιοχή πέραν του καφέ.

Άντε, στην υγειά μας ο freddo

• Like 4
Δημοσ.

Φυσικά και πάω για καφέ .. και δεν έχω θέμα να περπατήσω και χιλιόμετρο για να βρω να παρκάρω. Όταν όμως γυρνάς από την δουλεία προφανώς και δεν έχεις όρεξη να παρκάρεις στου διαόλου την μάνα και να τρέχεις . Η περιοχή μου είναι τίγκα καφετέριες , άμα έρθεις πρωί θα βρεις θέση ακόμα και για φορτηγό άνετα , αλλά το απόγευμα δεν έχει θέση ούτε για δείγμα ..προφανώς και έρχονται για καφέ.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καταληψη δρόμου για θέση πάρκινγκ

Στη γειτονιά μου ο καθενας βαζει κ απο μια κορινα η ντενεκε στο δρόμο οχι απαραίτητα για μια θεση πάρκινγκ αλλα ετσι για να μη παρκαρουν εξω απο το σπίτι τους. Πολλες φορες εχω κανει το κοροιδο ακομα κ οταν μου εβαλε μια γιαγια ενα ντενεκε μπροστα απο τον προφυλακτηρα με αποτελεσμα να μη τον δω όταν πηγα να ξεκηνησω κ τον πηρα μαζι. Τελος παντων λεω δεν εγινε ζημιά. Αλλα σημερα ηρθα στο αμην! Εξω απο το σπιτι κανει εργα ο δημος οποτε αναγκαστικά επρεπε να παρω το αμαξι απο κει κ το εβαλα πιο κατω οπου ειχε για 2 αμαξια θεση φυσικα η μια πιασμενη με κορινα. Σε καποια στιγμη που βγαινω να δω ειναι μια στην αυλη διλπα απο το αμαξι κ κατι λεει. Παω εκει βλεπω ανοιγμενους στος καθρεπτες κ πανψ τους υαλοκαθαριστηρες της λεω τι εγινε κ η απαντηση ηταν οτι κ καλα περασαν παιδια κ το εκανα κ να το παρω το αμαξι γιατι ενοχλει που φέρνουν ξυλα απο τις ελιες. Οση ωρα εχω παρει το αμαξι κανεις δεν ήρθε.

Η ερωτηση μου ειναι.. πως μπορω να καταγγειλω την παρανομη καβατσα οχι μιας αλλα 2 θεσεων οχι γιατι δεν εχω τι να κανω αλλα γιατι δεν εχει κανεις το δικαίωμα να ακουμπαει ξενη περιουσια. Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καταληψη δρόμου για θέση πάρκινγκ

Στη γειτονιά μου ο καθενας βαζει κ απο μια κορινα η ντενεκε στο δρόμο οχι απαραίτητα για μια θεση πάρκινγκ αλλα ετσι για να μη παρκαρουν εξω απο το σπίτι τους. Πολλες φορες εχω κανει το κοροιδο ακομα κ οταν μου εβαλε μια γιαγια ενα ντενεκε μπροστα απο τον προφυλακτηρα με αποτελεσμα να μη τον δω όταν πηγα να ξεκηνησω κ τον πηρα μαζι. Τελος παντων λεω δεν εγινε ζημιά. Αλλα σημερα ηρθα στο αμην! Εξω απο το σπιτι κανει εργα ο δημος οποτε αναγκαστικά επρεπε να παρω το αμαξι απο κει κ το εβαλα πιο κατω οπου ειχε για 2 αμαξια θεση φυσικα η μια πιασμενη με κορινα. Σε καποια στιγμη που βγαινω να δω ειναι μια στην αυλη διλπα απο το αμαξι κ κατι λεει. Παω εκει βλεπω ανοιγμενους στος καθρεπτες κ πανψ τους υαλοκαθαριστηρες της λεω τι εγινε κ η απαντηση ηταν οτι κ καλα περασαν παιδια κ το εκανα κ να το παρω το αμαξι γιατι ενοχλει που φέρνουν ξυλα απο τις ελιες. Οση ωρα εχω παρει το αμαξι κανεις δεν ήρθε.

Η ερωτηση μου ειναι.. πως μπορω να καταγγειλω την παρανομη καβατσα οχι μιας αλλα 2 θεσεων οχι γιατι δεν εχω τι να κανω αλλα γιατι δεν εχει κανεις το δικαίωμα να ακουμπαει ξενη περιουσια. Ευχαριστώ

Εγώ συνδέω το σώμα του υαλοκαθαριστήρα με τον θετικό πόλο της μπαταρίας.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ συνδέω το σώμα του υαλοκαθαριστήρα με τον θετικό πόλο της μπαταρίας.

Για ποιο λογο το κανεις αυτο;;;;

Δημοσ.

Για ποιο λογο το κανεις αυτο;;;;

Γιατί νομίζει ότι θα τους τινάξει το ρεύμα από ένα ανοιχτό κύκλωμά χαμηλής τάσης, αλλα προφανώς και τρολάρει γιατί αν το έκανε αυτό θα τα έκανε μπαρμπεκιου.

• Like 1
Δημοσ.

Και αν γινοταν και αν το εκανε και αυτος, πως μετα θα αποσυνεδεε τον πολο απο τον υαλοκαθιστηεα; Εχει επιλεκτικη μπαταροα και δεν θα το χτυπησεο το ρευμα?

Δημοσ.

Γιατί νομίζει ότι θα τους τινάξει το ρεύμα από ένα ανοιχτό κύκλωμά χαμηλής τάσης, αλλα προφανώς και τρολάρει γιατί αν το έκανε αυτό θα τα έκανε μπαρμπεκιου.

Φυσικά και τρολάρω, ακόμα και όσοι έχουν ελάχιστες ηλεκτρολογικές γνώσεις γνωρίζουν πως πρέπει να συνδεθεί και η γείωση για να κλείσει το κύκλωμα μόλις ακουμπήσει το χέρι ο παθώντας  ¯\_(ツ)_/¯

Δημοσ.

ποσο γυφτος μπορει να ειναι ενας που βαζει καφασια η οτι αλλο για μια θεση παρκιγκ.το καλυτερο ειναι να δεις να παρκαρει εκει ακριβο αυτοκινητο.εκει ειναι πιο γυφτος απο τους γυφτους.

ετσι που εχουν γινει τα πραγματα στης μεγαλες πολεις για να εχεις αυτοκινητο πρεπει να εχεις παρκινγκ.για αυτο μην παραπονιεστε που δεν βρισκετε να παρκαρετε.

Δημοσ.

Ποσο Ελληνας εννοεις... Για να τα βαζουμε και στη σωστη τους βαση τα πραγματα, καθως οι γυφτοι μια χαρ ειναι.

Ακρως ελληνικο ειναι και αυτο που παρατανε αμαξια και ο δημκς δεν τα μαζευει, η τροχαια δηλωνει αναρμοδια να τα γραψει παροτι δεν εχουν πληρωμενα τελη κυκλοφοριας και οι γυφταρμαδες κατοικοι της συγκεκριμενης χωρας απλως εκμεταλλευονται την ανομια.

Θεματακια που σε οποιαδηποτε πολιτισμενη χωρα θα ειχαν λυθει εν τη γενεση τους, στο αποβρασμα των Βαλκανιων γινονται μοδα.

• Like 1
Δημοσ.

λέτε για καπάρωμα θέσεων με καφάσια. τί γίνεται όταν υπάρχει καπάρωμα θέσεωνμε υπογραφή κράτους;;; 

π.χ. στη νέα σμύρνη κοντά στην οδό θυατείρων , είναι ένα τετράγωνο το οποίο έχει μαζέψει όλους τους αναπήρους της ελλάδας. είναι το μόνο τετράγωνο που έχω πετύχει που αριθμεί 4 (!) αναπηρικές θέσεις. αλλά αυτό δεν είναι το πρόβλημα . πες πως ναι έχουν αναπηρία όλοι αυτοί και πάει στο καλό. Αυτό όμως που έχει γίνει είναι εξωφρενικό. Από τις 4 αναπηρικές θέσεις για κάποια περίοδο έκλεισαν και ξηλώθηκαν οι 3 . Ξαφνικά λέω , τί γινεται -θεραπεύτηκαν όλοι αυτοί (;; ;)) . Η απάντηση ήρθε μερικούς μήνες μετά, όταν οι 3 θέσεις που έβλεπαν συνεχώς ήλιο, ξαφνικά επανεμφανίστηκαν σε σημείο που έχει πάντοτε ίσκιο. Για όσους ξέρουν εννοώ στον φούρνο δίπλα από το φαρμακείο. Επαναλαμβάνω , δεν έχω πρόβλημα με τις αναπηρικές θέσεις όσο με τη λογική της μετακόμισης της θέσης, μακριά από το σπίτι του αναπήρου μόνο και μόνο για να πιάσουν τον ίσκιο.

• Like 3
Δημοσ.

ελεος.αυτο ειναι πταισμα.εδω εχουμε γεμισει με μαιμου αναπηρους που παιρνουν συνταξεις  και τους πληρωνουμε για 3 θεσεις παρκινγκ ασχολιομαστε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...