stelios18120 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Εγώ που πληρώνω 660 σήμα και άλλα τόσα φόρο πολυτελείας πόσες θέσεις δικαιουμαι να πιάσω στην γειτονιά μου; Για να ξέρω δηλαδή μην πιανομαι μαλακας κάθε φορά π κάνω γυρω γύρω να βρω πάρκινγκ
lary7 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Για αυτο αγοραστε ολοι ενα 50ρακι με 150€, τελη δεν εχει, ασφαλεια φθηνη και καβατζωστε μια θεση. Ο Ελληναρας παντα θα βρει τον τροπο να λυσει το προβλα του. 1
Puladogaver Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Σε περιπτωση που καποιος βαζει αντικειμενα στον δρομο για καταληψη θεση σταθμευσης η τα μαγαζια ποιον ειδοποιουμε;
stelios18120 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Αστυνομία άμεσα. ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ ΡΗΤΑ ή τοποθέτηση αντικειμένων στο οδόστρωμα (Παλετες-κωνοι-γλαστρες-καρεκλες-κ.α μαλακιες εγώ μόλις τις βλέπω που τις βάζουν γ καπαρωμα θεσης παρκινγκ τις βγάζω και παρκαρω κανονικά) Επειδή 1-2 φορές μερικοί θιχτηκαν και μ ειπαν ρε φίλε μην τα βγαζεις και τέτοια τ λέω παρε την τροχαία και αν είναι παράνομο το αμάξι μου να μου το σηκώσει.αλλα θα τ πω και για τις παλέτες που βάζεις μέσα στον δρόμο για να καπαρωνεις θέση. Και έτσι λύνεται ομορφα και ωραία το θέμα. 2
TRILOBYTER Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Καλο το trolling αλλα θα σας πω και αυτο. Η μηχανη μου ετσι και αλλιως πιανει θεση (μαλιστα εχω μια παπια και μια μεγαλη μηχανη). Οποτε απο το να την παρκαρω οπου ναναι, η σε πεζοδρομιο και να μου την πουν οι πεζοι. Ποια η διαφορα αν θα την παρκαρω οταν βγαζω το αμαξι μου? Ετσι και αλλιως καπου πρεπει να την βαλω, + το οτι ελευθερωνεται η θεση στην οποια την ειχα προηγουμενος και μπορει να παρκαρει αλλος.
gnsX Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Καλο το trolling αλλα θα σας πω και αυτο. Η μηχανη μου ετσι και αλλιως πιανει θεση (μαλιστα εχω μια παπια και μια μεγαλη μηχανη). Οποτε απο το να την παρκαρω οπου ναναι, η σε πεζοδρομιο και να μου την πουν οι πεζοι. Ποια η διαφορα αν θα την παρκαρω οταν βγαζω το αμαξι μου? Ετσι και αλλιως καπου πρεπει να την βαλω, + το οτι ελευθερωνεται η θεση στην οποια την ειχα προηγουμενος και μπορει να παρκαρει αλλος. Έχεις δίκιο, προσωπικά θα έχωνα ένα παπάκι κάθετα στο κενό για να μη μπορείς να βάλεις τπτ απ τα δύο 5
TRILOBYTER Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Έχεις δίκιο, προσωπικά θα έχωνα ένα παπάκι κάθετα στο κενό για να μη μπορείς να βάλεις τπτ απ τα δύο Τι εννοεις? Επισης το καθετο παρκαρισμα απαγορευεται.
margaritagr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Αστυνομία άμεσα. ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ ΡΗΤΑ ή τοποθέτηση αντικειμένων στο οδόστρωμα (Παλετες-κωνοι-γλαστρες-καρεκλες-κ.α μαλακιες εγώ μόλις τις βλέπω που τις βάζουν γ καπαρωμα θεσης παρκινγκ τις βγάζω και παρκαρω κανονικά) Επειδή 1-2 φορές μερικοί θιχτηκαν και μ ειπαν ρε φίλε μην τα βγαζεις και τέτοια τ λέω παρε την τροχαία και αν είναι παράνομο το αμάξι μου να μου το σηκώσει.αλλα θα τ πω και για τις παλέτες που βάζεις μέσα στον δρόμο για να καπαρωνεις θέση. Και έτσι λύνεται ομορφα και ωραία το θέμα. Εγώ το καινούριο μου αμάξι ποτέ δε θα το βάζα εκεί γιατί αν μου το γρατζουνουσαν πχ , άντε να βγάζω άκρη μετά. Γενικά ενώ κάποιοι ειναι μαλακές, αποφεύγω να πηγαίνω κόντρα γιατί δε ξέρω πως θ αντιδράσουν. Αν είχα Εταιρικο θα το εκανα σίγουρα. 2
stelios18120 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 συμφωνο απολυτα σε αυτο που λες ότι μπορει να σ κανουν μαλακιες αν πεις κατι αλλα οσες φορες εχει τυχει (2 στην προκειμενη να πω τραβαω γλαστρες κτλπ να παρκαρω) το εχω βαλει απέναντι από το σπιτι που θα κατσω σε φιλο και είμαι μπαλκονι τωρα το καλοκαιρακι η καθομαι σε σημειο να το βλεπω οποτε αν δω καποιον να μου κανει μαλακιες παιζει θανατος επιτοπου! (το αμαξι μου είναι σχετικα ακριβο και εχω ριξει αρκετα λεφτα σαν εχτρα ώστε να αφήσω τον κάθε κρετινο να μου κανει μαλακιες χωρις να τον δω ) βασικα παντα επειδή εχω ένα σχετικο κολλημα με το αμαξι μου το εχω σε σημειο που το βλεπω η είναι αρκετα κοντα! μια φορα εκανα 20 λεπτα κυκλους ώστε να βρω ένα παρκινγ κοντα στο σπιτι φιλου μου ώστε να το βλεπω! 1
gnsX Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Μια φορά μετακίνησα ένα τέτοιο (παρόμοιο) με είδε, τον είδα δεν μίλησε, δεν μίλησα δεν το γρατσούνισε, δεν τον γρατσούνισα 3
cosmos000 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Καλο το trolling αλλα θα σας πω και αυτο. Η μηχανη μου ετσι και αλλιως πιανει θεση (μαλιστα εχω μια παπια και μια μεγαλη μηχανη). Οποτε απο το να την παρκαρω οπου ναναι, η σε πεζοδρομιο και να μου την πουν οι πεζοι. Ποια η διαφορα αν θα την παρκαρω οταν βγαζω το αμαξι μου? Ετσι και αλλιως καπου πρεπει να την βαλω, + το οτι ελευθερωνεται η θεση στην οποια την ειχα προηγουμενος και μπορει να παρκαρει αλλος. Μεσιέ, θα προτιμούσαν να ελευθερώνεις την θέση του αυτοκινήτου σου για να παρκάρει κάποιος άλλος οι γείτονες!!! Είσαι και φιλέσπλαχνος που σκέφτεσαι τους μηχανόβιους!!!
TRILOBYTER Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Μεσιέ, θα προτιμούσαν να ελευθερώνεις την θέση του αυτοκινήτου σου για να παρκάρει κάποιος άλλος οι γείτονες!!! Είσαι και φιλέσπλαχνος που σκέφτεσαι τους μηχανόβιους!!! Δε καταλαβες, οταν βγαζω τη μηχανη απο τη θεση της ελευθερωνεται μια θεση για ενα μεσαιο αυτοκινητο. Οποτε δεν υπαρχει διαφορα που βαζω τη μηχανη, δε κλεινω θεση , 1 θεση κραταω ετσι και αλλιως. Οσοι εχουν αυτοκινητα απλα δεν πανε τους μηχανοβιους (οχι ολοι, καποιοι ομως..) , αυτο το εχω καταλαβει, για αυτο και τα τοσα αρνητικα σχολια οχι μονο σε αυτο το τοπικ. Αλλα αλλο να βαζεις γλαστρες για να κρατησεις θεση και αλλο να παρκαρεις νομιμοτατα ενα οχημα (μηχανη) που εχει πινακιδες και δικαιουται την ιδια θεση με ενα αυτοκινητο. 1
cosmos000 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Α πες έτσι....οι περισσότεροι υποθέσαμε ότι την μηχανή την βγάζεις απ την τσάντα του σπορτ μπίλλυ για να καβατζώσεις την θέση του αμαξιου!!!Αν όμως πιάνεις ήδη με την μηχανή μια θέση αυτοκινήτου + 1 θέση όταν ειναι παρκαρισμένο και το αυτοκίνητο...οι γείτονες θα σου λένε και ευχαριστώ όταν βγαίνεις για βόλτες και τους αφήνεις μια θεσούλα!!! μακάρι να είχαν ο καθενας μας όχι μια...αλλά 125 θέσεις να παρκάρουμε και πάνω απ τα σπίτια μας...αλλά δυστυχώς δεν γίνεται αυτό και ας κοιτάζουμε να βολευόμαστε και εμείς αλλά και οι άλλοι...όχι μόνο τον πωπουδάκο μας!!! Γιατί ρόδα είναι και γυρίζει και θα ρθει καμιά οικογένεια μοτοσυκλετιστών στην γειτονιά και θα παρκάρουν κ αυτοί νόμιμα καμια 20μηχανες και δεν θα χωράτε να περάσετε μετά!!
lary7 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δε καταλαβες, οταν βγαζω τη μηχανη απο τη θεση της ελευθερωνεται μια θεση για ενα μεσαιο αυτοκινητο. Οποτε δεν υπαρχει διαφορα που βαζω τη μηχανη, δε κλεινω θεση , 1 θεση κραταω ετσι και αλλιως. Οσοι εχουν αυτοκινητα απλα δεν πανε τους μηχανοβιους (οχι ολοι, καποιοι ομως..) , αυτο το εχω καταλαβει, για αυτο και τα τοσα αρνητικα σχολια οχι μονο σε αυτο το τοπικ. Αλλα αλλο να βαζεις γλαστρες για να κρατησεις θεση και αλλο να παρκαρεις νομιμοτατα ενα οχημα (μηχανη) που εχει πινακιδες και δικαιουται την ιδια θεση με ενα αυτοκινητο. Βασικα το αμαξι δικαιουται θεση 4.5+++μετρα περίπου, ποσο μεγάλη μηχανη εχεις για να χρειάζεσαι τοσο? Γενικα τη ρετσινια του παρτακια δεν την αποβαλεις, καβατζωνεις τον εαυτό σου όπως θα μπορούσαμε πολλοί άλλοι αλλα δεν το κάνουμε. Και το χειρότερο ειναι οτι νομίζεις οτι κανεις και το σωστο....
BritGreek Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Λοιπόν, σε ορισμένους Δήμους (δεν ισχύει σε όλους, στον Πειραιά όμως ισχύει), τα μαγαζιά και οι επιχειρήσεις πληρώνουν κάποια τέλη για ορισμένες θέσεις στάθμευσης, παρά το ότι δεν υπάρχουν αυτές οι θέσεις ή είναι απλά θέσεις στο δρόμο. Πάνω σε αυτό πατάνε αρκετά μαγαζια, πχ στον Πειραιά, και κλείνουν τον δρόμο. Η κατάσταση είναι αμφιλεγόμενη. Το ποσό είναι αρκετά μεγάλο, δεν το θυμάμαι ακριβώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις