NickTG Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 3 minutes ago, ritchie77 said: Στο νομο? αν εχεις παρκαρει παρανομα και προκληθει ατυχημα δε δικαιουσαι αποζημιωση. Αν εχεις αυτοκινητο και εχεις διπλοπαρκαρει π.χ και πεσει καποιος πανω σου, εσυ φταις Γενικά όχι. Αυτός θα πάρει κλήση για παράδειγμα αν είναι παράνομα αλλά αποζημίωση από την ασφάλεια θα πάρει. 3 1
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, ritchie77 είπε Εσυ μπορει να τη βαλεις καθετα με αποσταση απο τα παρκαρισμενα αλλα μετα απο λιγες ωρες με τα παρκαρισματα/ξεπαρκαρισματα αυτοκινητων να βρεθει κολλητα η μηχανη. Εγω παρκαρα ενα βραδυ με το αυτοκινητο μου κανονικα αναμεσα σε 2 αυτοκινητα και την αλλη μερα βρηκα σημειωμα οτι αλλη φορα να παρκαρω καλυτερα γιατι επιασα 2 θεσεις και κατι τετοια. Δεν του εκοψε το ηλιθιο μυαλο του πανιβλακα οτι απο τη στιγμη που παρκαρα εγω μεχρι τη στιγμη που το ειδε αυτος καμποσες ωρες μετα ηρθαν και εφυγαν και αλλα υατοκινητα. Αυτος εκρινε με βαση την εικονα που ειδε εκεινη τη στιγμη Τ τελη κυκλοφοριας τα πληρωνεις για να εχεις δικαιωμα να παρκαρεις το οχημα σου στο δρομο. Γι' αυτο οσοι δεν πληρωνουν τελη και καταθετουν πινακιδες ο νομος απαγορευει το παρκαρισαμ στο δρομο. πρεπει να το μεταφερεις σε ιδιωτικο χωρο. Αν το κρατος ηθελε θα ειχε απαγορεψει τοσα χρονια τη μετατροπη των υπογειων σε οικιες. Τα υπογεια των πολυκατοικιων προοριζοταν για γκαραζ αλλα καποιοι εξυπνοι Ελληναρες τα κανανε διαμερισματα υπογεια και ημιυπογεια για να τα νοικιαζουν και να κονομανε. το θεμα ειναι ομως οτι συμφωνα με το ΚΟΚ στις πολεις δεν υπαρχει αρκετος νομιμος χωρος στους δρομους, εκτος αν εννοεις οτι επειδη καποιος πληρωνει μπορει να παρκαρει οπου θελει οπου και διαφωνω. επισης τα γκαραζ δε βοηθανε αμα πας για μια δουλεια ή διασκεδαση, παλι χρειαζονται παρκινγκ ωστε να μπορεις να αφησεις το οχημα σου οταν εισαι μακρια απ το σπιτι και δε βρισκεις νομιμο χωρο για παρκαρισμα. το πιο τρανταχτο παραδειγμα ειναι τα παρκαρισμενα στις γωνιες. με τη μηχανη ευτυχως εχω υψος και βλεπω απο πανω, με το αμαξι ομως συχτιριζω διοτι δεν εχω ορατοτητα και ειναι ευκολο να γινει τροχαιο. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2019 από Επισκέπτης
Mhlogiatros Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Μου έχει τύχει να έρχεται φουλαριστός καταπανω μου τζιπατος ανάποδα σε μονόδρομο - προφανώς για να μη κάνει τον κόπο και το γύρο του τετραγώνου . Ανάβω τη μεγάλη σκάλα να με δει φρενάρει τελικά στο μέτρο και με λέει γιατί με χτυπάς τη σκάλα ξέρεις ποιος είμαι εγώ ; Μετα το αφήνει παρακάτω ακριβώς γωνιά διπλοπαρκαρισμενο Μη χειρότερα με τους LIAPHS1 ...
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 7 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Μου έχει τύχει να έρχεται φουλαριστός καταπανω μου τζιπατος ανάποδα σε μονόδρομο - προφανώς για να μη κάνει τον κόπο και το γύρο του τετραγώνου . Ανάβω τη μεγάλη σκάλα να με δει φρενάρει τελικά στο μέτρο και με λέει γιατί με χτυπάς τη σκάλα ξέρεις ποιος είμαι εγώ ; Μετα το αφήνει παρακάτω ακριβώς γωνιά διπλοπαρκαρισμενο Μη χειρότερα με τους LIAPHS1 ... Εγώ οπότε πετυχαίνω κάποιον ανάποδα είτε μηχανή είτε αμάξι του κλείνω τον δρόμο και τον αναγκάζω να κάνει όπισθεν. 10 1
Mhlogiatros Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Και ντελίβερι να είναι δηλαδή εσύ μπροστά stand your ground ; Όχι ότι δεν πετάγονται από το πουθενά σα φονιάδες .... Για τους άλλους ο δήμος προεκλογικά βλέπω επιτέλους αρχίζουν και μαζευουν ότι γυφτιά αφήνουν . Καρέκλες / μπαούλα / γλάστρες / μέχρι και καναπέδες είχαν Επεξ/σία 28 Απριλίου 2019 από Mhlogiatros
tsofras Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, ThReSh είπε Δεν ξέρεις όμως αν τα κάνει ο άλλος με τον οποίο συζητάς, απλά το υποθέτεις και ξέρεις τι λένε, αθώος μέχρι της αποδείξεως του εναντίου. Προφανώς, βάζω και τον εαυτό μου μέσα , παρανομίες προσπαθώ να μην κάνω αλλά σύμφωνα με τον ΚΟΚ είμαι παράνομος γιατί ποτέ δεν έχω μετρήσει στα πόσα μέτρα απο στοπ έχω παρκάρει. Οκ σέβομαι τα όρια ταχύτητας , τα φανάρια, τους πεζούς, δεν παρκάρω πάνω σε πεζοδρόμια, ράμπες αλλά και πάλι παράνομος είμαι όπως οι περισσότεροι. Απλά είναι αυτά τα λεπτά σημεία που η παρανομία σου μπορεί να μην είναι επικίνδυνη για τους άλλους, αλλά τελικά όλα παίζουν ρόλο
christopher0016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, ThReSh είπε Όχι γιατί κάλιστα θα σου πει ο άλλος (όχι όλοι, ένας συγκεκριμένος) παρκάρω σε νόμιμες θέσεις κι αν δεν βρω τότε σε επι πληρωμή παρκινγ. Άντε απόδειξέ ότι δεν το κάνει... Τόσο περίεργο σου φαίνεται δηλαδή να ψάχνει κάποιος νόμιμη θέση ; Η να μην θέλει να εμποδίσει διέλευση ΑΜΕΑ;; Η να μην θέλει να κλείσει την ορατότητα παρκαροντας στην γωνία;;; Άμα πχ παρκάρεις σε γωνία και κλείνεις την ορατότητα στους άλλους , δεν είναι θέμα ΚΟΚ αλλά πόσο μυαλό κουβαλάμε..το λέω αυτό γιατί πιο κάτω ο ίδιος θα ταλαιπωρηθεί με τον άλλον που θα έχει παρκάρει στην γωνία κόβοντας την ορατότητα... Ανοχή στο ότι θέλω κάνω για να ταλαιπωρούνται όλοι τέλος.. Η είναι ο άλλος με την μηχανή παρκάρει στο πεζοδρόμιο με τέτοιο τρόπο που με το ζόρι παίρναει πεζός , ενώ θα μπορούσε να το παρκάρει λίγο πιο κάτω κάνοντας χώρο και για τους άλλους. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2019 από christopher0016
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 5 hours ago, christopher0016 said: Τόσο περίεργο σου φαίνεται δηλαδή να ψάχνει κάποιος νόμιμη θέση ; Η να μην θέλει να εμποδίσει διέλευση ΑΜΕΑ;; Η να μην θέλει να κλείσει την ορατότητα παρκαροντας στην γωνία;;; Σε λάθος άτομο τα λες. 1
quadro Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 12 hours ago, Mhlogiatros said: Μου έχει τύχει να έρχεται φουλαριστός καταπανω μου τζιπατος ανάποδα σε μονόδρομο - προφανώς για να μη κάνει τον κόπο και το γύρο του τετραγώνου . Ανάβω τη μεγάλη σκάλα να με δει φρενάρει τελικά στο μέτρο και με λέει γιατί με χτυπάς τη σκάλα ξέρεις ποιος είμαι εγώ ; Μετα το αφήνει παρακάτω ακριβώς γωνιά διπλοπαρκαρισμενο Μη χειρότερα με τους LIAPHS1 ... Εγώ θα έπεφτα πάνω του και θα φώναζα την αστυνομία.
Μάκαρος Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 8 λεπτά πριν, quadro είπε Εγώ θα έπεφτα πάνω του και θα φώναζα την αστυνομία. Δεν νομιζω καποιος να επεφτε πανω του. Ειδικα αν εχεις ενα καινουριο ή ακομα και παλιο αλλα ατρακαριστο αυτοκινητο. 1
quadro Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 8 minutes ago, Μάκαρος said: Δεν νομιζω καποιος να επεφτε πανω του. Ειδικα αν εχεις ενα καινουριο ή ακομα και παλιο αλλα ατρακαριστο αυτοκινητο. Αν είχα καινούργιο συμφωνώ, για το παλιό όμως ορίστε ευκαιρία να πάρεις καινούργιο.
Μάκαρος Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, quadro είπε Αν είχα καινούργιο συμφωνώ, για το παλιό όμως ορίστε ευκαιρία να πάρεις καινούργιο. Και παλι διαφωνω :Ρ Περισσοτερα θα παρεις αν το πουλησεις εστω κι ας ειναι παλιο αλλα σε αψογη κατασταση και ατρακαριστο παρα αν το τρακαρεις με το πιο πανω σκεπτικο (ειδικα αν το τρακαρεις στο μπροστινο συστημα, κινητηρας, συστημα διευθυνσης κτλ) Οι ασφαλιστικες δεν κοιτανε και την παλαιοτητα του αυτοκινητου σε περιπτωση αποζημιωσης ?
christopher0016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, ThReSh είπε Σε λάθος άτομο τα λες. Απλά σχολιάζω αυτό που διάβασα Μήπως διάβασα και λάθος;; ☺️ Επεξ/σία 29 Απριλίου 2019 από christopher0016 1
talibanakos Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Στις 28/4/2019 στις 8:33 ΜΜ, ritchie77 είπε Το ξερεις οτι αν παρκαρεις ετσι αναμεσα απο 2 σταθμευμενα και ο ενας κανει οπισθεν π.χ για να παρκαρει/ξεπαρκαρει και σου τη ριξει και προκληθουν ζημιες δεν αποζημιωνεσαι? Αυτο απλα το λες επειδη ετσι νομιζεις οτι ισχυει; Γιατι εγω απο εμπειριες φιλων ξερω οτι μια χαρα αποζημιωνεσαι. Αν εχεις να παραθεσεις κατι σχετικο θα ηθελα να το διαβασω,αν ειναι απλα θεωρια σου καλυτερα να τη σβησεις. Τα νομισματα στην τραπεζα,φιλικα παντα. 1
cumulus Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Στις 28/4/2019 στις 10:08 ΜΜ, Mhlogiatros είπε Μου έχει τύχει να έρχεται φουλαριστός καταπανω μου τζιπατος ανάποδα σε μονόδρομο - προφανώς για να μη κάνει τον κόπο και το γύρο του τετραγώνου . Ανάβω τη μεγάλη σκάλα να με δει φρενάρει τελικά στο μέτρο και με λέει γιατί με χτυπάς τη σκάλα ξέρεις ποιος είμαι εγώ ; Μετα το αφήνει παρακάτω ακριβώς γωνιά διπλοπαρκαρισμενο Μη χειρότερα με τους LIAPHS1 ... Όταν κάποιοι έξυπνοι με ρωτάνε "ξέρεις ποιος είμαι εγώ;" τους απαντάω "γιατι ρωτάς;ξεχασες πως σε λένε;"
Προτεινόμενες αναρτήσεις