Alexisssss Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Καλησπερα! Εδω και κατι μηνες ειχα παρει ενα δευτερο STB για να εχω ΟΤΕ TV και στο δωματιο εκτος απο το σαλονι.. Το stb ειχε το ονομα φιλου και ειχα και τα οτε σπορ χωρις να τα πληρωνω στο λογαριασμο.. Με τα λιγα τα πολλα μετα απο περιπου 3-4 μηνες μου μπλοκαρανε το δευτερον STB απο τον ΟΤΕ και οταν παει να μπει μου γραφει subscriber is blocked contact your operator. Το θεμα μου ειναι αν μπορω πλεον να εχω ΟΤΕ τιβι αλλαζοντας τα username-password και βαζοντας τα δικα μου τα ιδια δηλαδη και με το αλλο STB στο σαλονι!! ;; !! Αυτο οσο και να το εψαξα ΔΕΝ ξερω πως γινεται μιας και δεν βρισκω τροπο να κανω reset το STB.. Το stb ειναι το κλασικο πιρελι (οχι το υβριδικο με wifi και hard disk) Στο σαλονι με το αλλο STB παιζει κομπλε! Ευχαριστω εκ των προτερων!!!
markon Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Κανεις ρε παιδια δεν εχει ιδεα;;; Από τη κατάλαβα στο δεύτερο stb έχει γίνει φραγή Θα πρέπει να πάρεις το 13888 και θα μιλήσεις με το τεχνικό τμήμα Να τους δώσεις το mac address του συγκεκριμένου stb ώστε να του κάνουν reset για να μπορέσεις να καταχωρίσεις τα δικά σου στοιχειά αν και δεν νομίζω να κάνεις δουλεία γιατί η ip που θα πάρει το stb είναι static εφόσον λοιπόν και τα 2 stb θα είναι από την ιδία συνδρομή μαλών ο DHCP Server λογικά θα πρέπει να δώσει την ιδία ip και στα 2 stb όποτε η θα δουλεύει το ένα και το άλλο θα έχει πρόβλημα η θα υπάρχει διένεξη των ip η θα έχουν πρόβλημα και τα 2stb Η θα δουλεύουν και τα δυο αλλά όταν έχεις το ένα stb ανοιχτό το άλλο θα πρέπει να είναι κλειστό δες και εδω http://www.adslgr.com/forum/threads/448663-%CE%94%CF%8D%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CF%89%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B7%CF%84%CE%AD%CF%82-conn-x-TV
Knight of Mercy Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Παίζουν όσοι δέκτες θέλεις αρκεί να έχει πόρτες το router που χρησιμοποιείς και να διαθέτεις ικανοποιητικό bandwith. Όσον αφορά τη φραγή, πάτα reset και θα σου ζητήσει καταχώρηση στοιχείων. Εχουν περάσει 2,5 χρόνια και μάλλον το έλυσες το θέμα σου, αλλά ίσως νεδιαφέρει η λύση κάποιο μέλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα