Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

>What payment options will Google Wallet support?
Google Wallet supports all major credit and signature debit cards for online purchases. 
Additionally, for some purchases in Android Market, you can pay directly through your mobile carrier.

Με χρεωστική είναι η ευκολότερη εναλλακτική. Το κομμάτι με πληρωμή μέσω mobile carrier δε ξέρω αν υποστηρίζεται στην Ελλάδα.

Δημοσ.

>What payment options will Google Wallet support?
Google Wallet supports all major credit and signature debit cards for online purchases. 
Additionally, for some purchases in Android Market, you can pay directly through your mobile carrier.

Με χρεωστική είναι η ευκολότερη εναλλακτική. Το κομμάτι με πληρωμή μέσω mobile carrier δε ξέρω αν υποστηρίζεται στην Ελλάδα.

Δηλαδή prepaid ???

Με paypal δεν παίζει e ?

Δημοσ.

H google έκανε το wallet για να χτυπήσει (μεταξύ άλλων) το paypal. Δε παίζει λοιπόν και μη περιμένεις να παίξει.

Αφού όμως έχεις paypal, σημαίνει ότι έχεις κάρτα, άρα που το πρόβλημα; Θεωρείς τη google πιο αναξιόπιστη απ το paypal για να διαχειριστεί μια κάρτα;

Δημοσ.

H google έκανε το wallet για να χτυπήσει (μεταξύ άλλων) το paypal. Δε παίζει λοιπόν και μη περιμένεις να παίξει.

Αφού όμως έχεις paypal, σημαίνει ότι έχεις κάρτα, άρα που το πρόβλημα; Θεωρείς τη google πιο αναξιόπιστη απ το paypal για να διαχειριστεί μια κάρτα;

Εχω paypal αλλα ακομα δεν την εχω συνδεση με καρτα ειναι απλα για να μου βαζουν λεφτα.

Δημοσ.

Πας στην τράπεζα Κύπρου για παράδειγμα, βγάζεις μια προπληρωμένη electron visa και αγοράζεις ό,τι θες απ' όπου θες. Όταν στερέψει, αν θέλεις και έχεις μαρούλι, την ξαναγεμίζεις, αλλιώς ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Δημοσ.

Πας στην τράπεζα Κύπρου για παράδειγμα, βγάζεις μια προπληρωμένη electron visa και αγοράζεις ό,τι θες απ' όπου θες. Όταν στερέψει, αν θέλεις και έχεις μαρούλι, την ξαναγεμίζεις, αλλιώς ούτε γάτα ούτε ζημιά.

οκ, θα το κοιταξω,

Αληθεια η electron visa δεν ειναι για να βγαζεις χρηματα απο το ΑΤΜ?

Δημοσ.

οκ, θα το κοιταξω,

Αληθεια η electron visa δεν ειναι για να βγαζεις χρηματα απο το ΑΤΜ?

Έχει και αυτή τη δυνατότητα, αν είναι συνδεδεμένη με κάποιο λογαριασμό.

Δημοσ.

Έχει και αυτή τη δυνατότητα, αν είναι συνδεδεμένη με κάποιο λογαριασμό.

Οκ οποτε παω να ανοιξω ενα βιβλιαριο και να βγαλω και τη καρτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...