hostolis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 για αυτο η 4.1 ειναι η καλυτερη εκδοση του skype! Ακριβώς. Γύρισα και έχω μείνει στην 4.2.0.187 με το που είδα το έκτρωμα 5.x
skrats Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 απο τότε που την πήρε η Ακατονομαστη έχει γίνει ανυπόφορο το bandwidth. Με το που συνδεθουν 35 εκατομμύρια δε βλέπεις τίποτα και με την κάμερα έχεις συνεχόμενα drop calls. Γενικώς έχει αφεθεί στην μοίρα του ...
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Γενικά μας αρέσει να γκρινιάζουμε. Εκτός αν είμαι απο τις εξαιρέσεις. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος απο το skype. Δεν ξέρω πως είναι η έκδοση στα win αλλά στο λιν όλα καλά. Αλλά άσχετα με το λειτουργικό ακόμα και 40+ μύρια συνδεδεμένοι, μια χαρά και η βιντεοκλήση, και οι κλήσεις προς σταθερά. Ήμουν πολύ επιφυλακτικός με την εξαγορά και μάλιστα ξίνισα με την αλλάγη του τρόπου λειτουργίας του σκαιπ (να στηρίζεται σε σέρβερς) αλλά για να είμαι δίκαιος μια χαρά έχει φερθεί. Μάλιστα έβγαλε και σταθερή έκδοση για λίνουξ μετά από πάρα πολύ καιρό. Για αυτούς που αντιμετωπίζουν προβλήματα, ας δοκιμάσουν να δώσουν προτεραιότητα σε voip μέσα στις ρυθμίσεις του ρούτερ .
yatrageo Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Σε όποιους δεν αρέσει το skype ας δοκιμάσουν και το ooVoo... εγώ και οι περισσότεροι φίλοι μου το προτιμάμε!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα