thermo-sifounas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 H νεα ταινια τρομου του Sam Raimi (Evil Dead, Spiderman, Drag me to hell) με τραιλερ που τα σπαει. http://www.youtube.com/watch?v=0gBeG31fX40
sno0py Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Eτσι μπραβο ολη την ταινια να δειχνετε στο τραιλερ μην αφησετε κατι να το δουμε οταν την δουμε ολοκληρη...
tool1983 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Aυτα ειναι. Θυμαμαι το γελιο που ειχα ριξει στο drag me to hell,ισως η πιο διασκεδαστικη ταινια τρομου που εχω δει.
tzinos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 φοβερο τρειλερ! το μονο που φοβαμαι ειναι μην προσπαθει πολυ να ειναι ενα μοντερνο excorcist. in sam we trust. Επισης ο προταγωνιστης μου γυρνουσε τα σκωτια στα λιγα επεισοδεια που τον ειχα δει στο γκρεις ανατομυ (θα μου πεις, γιαντα εβλπες γκρεις γενικος λοοολ). Οπου βλεπω οτι συμετεχει το αποφευγα, οσπου τον ειδα στο talk show του craig ferguson και αλλαξε τελειος η αποψη μου γι αυτον. Ειναι γαμω τους τυπους
thermo-sifounas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Επειδη στο trailer δεν φαινεται ελπιζω να ειναι στο στυλ του Drag me to Hell και να συνδυαζει χιουμορ με τρομο. Χρονια ειχα να γελασω τοσο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 φοβερο τρειλερ! το μονο που φοβαμαι ειναι μην προσπαθει πολυ να ειναι ενα μοντερνο excorcist. in sam we trust. Επισης ο προταγωνιστης μου γυρνουσε τα σκωτια στα λιγα επεισοδεια που τον ειχα δει στο γκρεις ανατομυ (θα μου πεις, γιαντα εβλπες γκρεις γενικος λοοολ). Οπου βλεπω οτι συμετεχει το αποφευγα, οσπου τον ειδα στο talk show του craig ferguson και αλλαξε τελειος η αποψη μου γι αυτον. Ειναι γαμω τους τυπους αγαπάμε Jeffrey Dean Morgan... http://www.imdb.com/name/nm0604747/ Supernatural, Magic City, Watchmen παίζει άψογα με Craig Ferguson, άπειρο γέλιο... (πρέπει να ανοίξουμε topic για τον θεό Craig)
kalidor Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 ΦΟβερο...παλι θα μας τρομαξει...must see και αυτη η ταινια του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα