Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια παράκληση προς τους διαχειρίστες,ας κάνουν κάτι με τους stm00192 και δεινόσαυρο,έχουν καταντήσει γραφικοί και κουραστικοί.Πλέον τα θέματα καταλήγουν σε flame war όταν διαφωνούν μεταξύ τους ή με κάποιον άλλο.

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Και τα δυο κύριε stm00192.

Αααα μηπως σου πηραν και καμια μητρικη μαζι? Μηπως ισως ανατιναχτηκαν κιολλας... Προσθεσε και κατι ακομη ντε!

Δημοσ.

Αααα μηπως σου πηραν και καμια μητρικη μαζι? Μηπως ισως ανατιναχτηκαν κιολλας... Προσθεσε και κατι ακομη ντε!

H Ευγενια ειναι νυφη μας και δεν την εγκαταλειπουμε...

Δημοσ.

Αστο καλυτερα γτ εσυ εισαι ικανος να χαλασεις και αυτα που θα προτεινω και μετα να λες οτι εφταιγα εγω!

Αντε ρε , τι μας λες !!

Λοιπόν για σε ελαφρύνω από τυχόν τύψεις και για να μην ανυσηχείς, αυτα που προτείνεις και τα τελευταία τροφοδοτικά του κόσμου να ταν δεν θα τα αγόραζα για τον απλούστερο λόγο ότι δεν θα χρειαζόταν καν να τα χαλάσω, θα ερχόταν ήδη χαλασμένα και μετά θα έψαχνα τι φταίει.

Δημοσ.
Μια παράκληση προς τους διαχειρίστες' date='ας κάνουν κάτι με τους stm00192 και δεινόσαυρο,έχουν καταντήσει γραφικοί και κουραστικοί.Πλέον τα θέματα καταλήγουν σε flame war όταν διαφωνούν μεταξύ τους ή με κάποιον άλλο.[/quote']

That why the report buttom exists... use it!

Δημοσ.

Το να προσθέτεις είναι ειδικότητα σου, τόση ώρα αυτό κάνεις. Μην λέμε τα ίδια και τα ίδια. Να τα εμπεδώνουμε σιγά σιγά.

Δημοσ.

Αντε ρε ' date=' τι μας λες !!

Λοιπόν για σε ελαφρύνω από τυχόν τύψεις και για να μην ανυσηχείς, αυτα που προτείνεις και τα τελευταία τροφοδοτικά του κόσμου να ταν δεν θα τα αγόραζα για τον απλούστερο λόγο ότι δεν θα χρειαζόταν καν να τα χαλάσω, θα ερχόταν ήδη χαλασμένα και μετά θα έψαχνα τι φταίει.[/quote']

Επισης ξεχασα να αναφερω οτι λατρευω αυτες τις παιδιαστικες απαντησεις!

Δημοσ.

Επισης ξεχασα να αναφερω οτι λατρευω αυτες τις παιδιαστικες απαντησεις!

Και για αυτές που σου δίνω πρέπει να με ευχαριστείς και από πάνω.

Εμένα λες παιδί όταν τόση ώρα σου λέω κάτι και πάλι δεν με πιστεύεις και προσθέτεις όλο και κάτι.

Τι να πω ; Αν αυτή η συμπεριφορά απευθύνεται σε ενήλικα , εγώ είμαι μην πω...

Δημοσ.

χαλαρώστε λιγο ρε παιδια ελεος δλδ.ο καθενας εχει τις εμπιριες και εχει τις αποψης του απο αυτα που εχει χρησημοποιηση. wtf δλδ καθε φορα που ποσταρι καποιος κατι αντιθετο απο αυτο που πηστευη ο καθενας πρεπει να γηνεται χαμος? φορουμ για αποψεις ειναι και οχι για να βγαζουμε τα απωθημένα μας.

Δημοσ.

χαλαρώστε λιγο ρε παιδια ελεος δλδ.ο καθενας εχει τις εμπιριες και εχει τις αποψης του απο αυτα που εχει χρησημοποιηση. wtf δλδ καθε φορα που ποσταρι καποιος κατι αντιθετο απο αυτο που πηστευη ο καθενας πρεπει να γηνεται χαμος? φορουμ για αποψεις ειναι και οχι για να βγαζουμε τα απωθημένα μας.

Αυτό λέω εγώ αλλά δεν το καταλαβαίνει ο MASTER. Οι απόψεις του είναι τελικές κ σωστές. Δεν χωράει καμιία άλλη άποψη όπου ποστάρει αυτός για τον απλό λόγο ότι τα δικά του είναι τεκμηριωμένα πάντα και έχουν σφραγίδα Master Degree Level. ΕΛΕΟΣ!

Δημοσ.

Και για αυτές που σου δίνω πρέπει να με ευχαριστείς και από πάνω.

Εμένα λες παιδί όταν τόση ώρα σου λέω κάτι και πάλι δεν με πιστεύεις και προσθέτεις όλο και κάτι.

Τι να πω ; Αν αυτή η συμπεριφορά απευθύνεται σε ενήλικα ' date=' εγώ είμαι μην πω...[/quote']

Εγω προσθετω και εσυ συνεχιζεις... δεν διαφερουμε και τοσο πολυ τελικα!

Ρε Νικολα εχεις απολυτο δικιο σε αυτο που λες και ο καθενας εχει το δικαιωμα της γνωμης του. Ο χαμος δεν συναιβει λογο διαφορας αποψεων... αλλα λογω ελλειψης εποικοδομητικης συζητησης με επειχειρηματα και αντεπιχειρηματα.

Δεν γινεται ουτε ειναι σωστο να εκφερουμε γνωμες πανω σε θεματα που δεν γνωριζουμε διοτι ανθρωποι που δεν γνωριζουν αλλα θελουν να μαθουν μπορει να καταληξουν να παραπληροφορουντε....

Δλδ αν εβγαινα εγω και ελεγα οτι το aids θεραπευεται οποτε πατε καντε σεξ με οποιον βρειτε μπροστα σας χωρις προφυλαξη και δεν εδινα καμια απτη αποδειξη για αυτο που ισχυριζομαι δεν θα επρεπε καποιος να με σταματησει?

Δεν λεω παρατραβηγμενο παραδειγμα αλλα you get the point!

Δημοσ.

ολες οι καλες εταιριες ειναι παρα πολυ καλες σε θεμα αξιοπιστίας και θεμα υλικων κατασκευης των τροφοδοτικων.απο τα ποιο low ως τα high.απλα εχει τυχη στον καθενα μας που λογικο το βλεπω καποια αστοχία σε υλικα που ειναι λογικο να γινεται και αυτο.δλδ εμενα σε φιλο οι vegence με το καλημερα ειχαν προβλημα.παει να πει οτι ειναι μαπα η εταιρια?(αν και εγω πρωτημο kingston για αλφα η βητα λογους.)

Δημοσ.

Εγω προσθετω και εσυ συνεχιζεις... δεν διαφερουμε και τοσο πολυ τελικα!

Ρε Νικολα εχεις απολυτο δικιο σε αυτο που λες και ο καθενας εχει το δικαιωμα της γνωμης του. Ο χαμος δεν συναιβει λογο διαφορας αποψεων... αλλα λογω ελλειψης εποικοδομητικης συζητησης με επειχειρηματα και αντεπιχειρηματα.

Δεν γινεται ουτε ειναι σωστο να εκφερουμε γνωμες πανω σε θεματα που δεν γνωριζουμε διοτι ανθρωποι που δεν γνωριζουν αλλα θελουν να μαθουν μπορει να καταληξουν να παραπληροφορουντε....

Δλδ αν εβγαινα εγω και ελεγα οτι το aids θεραπευεται οποτε πατε καντε σεξ με οποιον βρειτε μπροστα σας χωρις προφυλαξη και δεν εδινα καμια απτη αποδειξη για αυτο που ισχυριζομαι δεν θα επρεπε καποιος να με σταματησει?

Δεν λεω παρατραβηγμενο παραδειγμα αλλα you get the point!

Τα παραπάνω που λες δεν έχουν καμια σχέση. δλδ ότι συζήτηση κάνεις εσύ είναι επικοδομητική; σιγά και θα μας πάθεις τίποτα.

Όσο για το παράδειγμα που έδωσες εκτός από παρατραβιγμένο και άκυρο μην πω τι άλλο είναι , επικοδομητικέ άνθρωπε.

Με τόσα επιχειρήματα θα μας γίνεις επιχειρηματίας ΠΡΟΣΕΧΕ!

edit

Όσο για τον χαμό ξέρεις πολύ καλα για ποιόν λόγο έγινε. Μην τα λέμε χίλιες φορές κ μην παραμυθιάζεις τον κόσμο με ότι σου κατέβει στο κεφάλι.Μα καλά τόσο δύσκολο είναι να καταλάβεις κάτι και ακόμα περισσότερο να αναλάβεις τις ευθύνες σου;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...