Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια ειναι η οθονη.ιντσες και αναλυση τουλαχιστον.επισης να μας πεις ποιο ειναι το τροφοδοτικο.εαν εχεις πολυμετρο,για το μετρημα δες την υπογραφη μου.

Καταρχήν σε ευχαριστώ για το λινκ σου και το ποστ σου είναι κατατοπιστικότατο.... ;)

Για την οθόνη θα μάθω αργότερα και θα ποστάρω. Το τροφοδοτικό από ότι ξέρω είναι made in plaisio και πρέπει εάν δεν κάνω λάθος να είναι αυτό -> http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Turbo-X-550W-Value-Series-DR-8550BTX.htm

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Και επειδή αυτή η φίλη τυγχάνει να είναι και reviewer έστω και σε cases, ας πει την άποψη της άσχετα αν δεν θα ληφθεί υπόψιν από μερικούς.

hijack3rr το ότι σου έπεσε στα χέρια ένα ελαττωματικό τροφοδοτικό από την Χ,Ψ,Ζ εταιρεία δεν είναι μάπα όλη η εταιρεία.

Επίσης λες έχουμε ανεβάσει στο internet (post 22). Ποιοι έχετε ανεβάσει; Αν είσαι συνάδελφος θα ήθελα να δω τις μετρήσεις και τον τρόπο δοκιμής σε ένα psu. Αν δεν είσαι συνάδελφος θα ήθελα να δω την δουλειά που έχετε ανεβάσει.

Επίσης αν δεις την υπογραφή μου έχω ένα corsair psu μέσα στα πολλά (thermaltake, hec, heroichi, xfx, seasonic, Silverstone και επειδή θα ξεχνάω και κάποιο σίγουρα, να σου πω ότι έχω και noname psu στην κατοχή μου) και ω του θαύματος σηκώνει δύο τέρατα κάρτες γραφικών και έναν 6πύρηνο cpu. Κλοκαριμένα όλα επι ένα χρόνο χωρίς να κάνει το παραμικρό. Υπάρχουν περιπτώσεις που με το ίδιο Psu αναφέρθηκαν προβλήματα coil whine. Αυτό δεν τα κάνει άχρηστα.

Σε όλα τα προϊόντα ή είναι psu ή cpu ή mobo ή δίσκοι έχουν αναφερθεί προβλήματα όπως σωστά είπε ο Βαγγέλης πιο πάνω και λογικό καθώς είναι μηχανήματα και δημιουργίες ανθρώπινες. Ουδείς άσφαλτος που λέει και η λέιντι.

Κάλμα λοιπόν όλοι και ασχοληθείτε με το πρόβλημα του ts :)

ps και να θέλω δεν με αφήνετε να αγιάσω :P

Συμφωνώ με αυτά που λες , αλλά στο γεγονός ότι έβγαλα και άχρηστη την Corsair δεν έχεις δίκιο. Το γεγονός ότι προτιμάς ένα προιόν διαφορετικό σε σχέση με ένα άλλο δεν συμαίνει απαραίτητα ότι το καθιστάς άχρηστο το άλλο ή ολόκληρη την εταιρία. Αν έβγαλες το συμπέρασμα απο την ίσως σκληρή κριτική που έκανα για τα συγκεκριμένα τροφοδοτικά δεν ήταν αυτή η πρόθεση μου. Έχω αρκετά προιόντα της Corsair από φλασάκια , μνήμες κτλ και είμαι ικανοποιημένος αλλά δεν θα διάλεγα τροφοδοτικό Corsair. Που είναι το κακό σε αυτό; Είπα την γνώμη μου στον άνθρωπο δεν του είπα " Μην τολμήσεις και πάρεις τροφοδοτικό Corsair". Όσο για την ποσότητα δεν χάλασε ενα μόνο αλλά όλα παρουσίασαν προβλήματα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Τεσπα για να μην πολυλογώ εγώ σπάστικα πιο πολύ από την συμπεριφορά του stm00192 που αμέσως αμέσως μου πετάει ένα " καλα αφου το λες εσυ έτσι θα είναι κτλ, κτλ " δεν το κατάλαβα δλδ έχει την εντύπωση ότι έιναι καλύτερος; και γενικά σιχαίνομαι αφάνταστα ανθρώπους που την βλέπουν υπεράνω. Όσο για το post 22 που λες δεν κατάλαβα τι εννοείς ακριβώς , σε ποιά δουλειά αναφέρεσαι;

Τέσπα εγώ σταματάω αυτή την διαμάχη δεν έχει κανένα νόημα.

Δημοσ.

Έχω πολλά αντικειμενικά κριτίρια. Και το καλύτερο είναι ότι τα έχω δουλέψει και στο λέω, δεν διαβάζω και δεν ακούω τι λέει ο καθένας.

Όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Να φανταστείς μόνο ότι στο net βάλαμε και καλά high end τροφοδοτικά Τhermaltake κ' Corsair και ήταν σκέτη αποτυχία ούτε 3 μήνες δεν άντεξαν και άρχισαν ήδη να παρουσιάζουν προβλήματα, τα πληρώσαμε και χρυσάφι. Άσε που και από απόδοση δεν είχαν καμία σχέση με τα άλλα τα οποία μέχρι τώρα δουλεύουν ασταμάτητα και δεν παρουσίαζουν το παραμικρό πρόβλημα.

η επιχειρηματολογία σου είχε να κάνει μόνο στο bold κομμάτι που έχω σημειώσει κάνοντας quote τα λόγια σου στο post 22

Σε ρωτάω λοιπόν ποιοι δοκιμάσατε (λες δοκιμάσαμε) και πως;

Σου αναφέρθηκαν λόγια απο reviews και τα έβγαλες αν κατάλαβα καλά ψεύτικα. Σε ένα ποστ σου μάλιστα είπες

Αυτό είναι το αστείο ότι τα Internets λένε τα καλύτερα.

1) THERMALTAKE

2) CORSAIR

Για την Corsair ήταν η Gaming σειρά και μια άλλη ακόμα, θα δω και το τιμολόγιο και θα σου πω φίλε αν θες. Και να ξέρεις ότι ποτέ δεν λεω ψέμματα για να στηρίξω την γνώμη μου.

Καλύτερα να μην την πω αν είναι να λεω ψέμματα.

Αν βέβαια μετά το παραπάνω post εννοείς reviews τα σχόλια των χρηστών οκ θα πάω πάσο. Αλλά αν εννοείς άκυρα τα reviews παιδιών, που κάθονται και χτυπιούνται μία εβδομάδα και βάλε, σε κάθε προϊόν για να το ξετινάξουν λυπάμαι αλλά άλλαξε μυαλά και φιλοσοφία.

edit: Ξέχασα σταματάω εδώ. Χαιρετώ σας :)

Δημοσ.

η επιχειρηματολογία σου είχε να κάνει μόνο στο bold κομμάτι που έχω σημειώσει κάνοντας quote τα λόγια σου στο post 22

Σε ρωτάω λοιπόν ποιοι δοκιμάσατε (λες δοκιμάσαμε) και πως;

Σου αναφέρθηκαν λόγια απο reviews και τα έβγαλες αν κατάλαβα καλά ψεύτικα. Σε ένα ποστ σου μάλιστα είπες

Αν βέβαια μετά το παραπάνω post εννοείς reviews τα σχόλια των χρηστών οκ θα πάω πάσο. Αλλά αν εννοείς άκυρα τα reviews παιδιών, που κάθονται και χτυπιούνται μία εβδομάδα και βάλε, σε κάθε προϊόν για να το ξετινάξουν λυπάμαι αλλά άλλαξε μυαλά και φιλοσοφία.

edit: Ξέχασα σταματάω εδώ. Χαιρετώ σας :)

Μου φαίνεται ότι και εσύ πήρες προσωπικά το θέμα σαν reviewer οπότε δεν το συνεχιζω.

Τέσπα από μένα τέλος το θέμα.

Δημοσ.

Εγω ακομη περιμενω να ακουσω τι ακριβως προβληματα ειχατε απο τα πολλα corsair που δοκιμασατε... Κατι που ισως και να στηριζε ελαχιστα την γνωμη σου....

Δημοσ.

Εγω ακομη περιμενω να ακουσω τι ακριβως προβληματα ειχατε απο τα πολλα corsair που δοκιμασατε... Κατι που ισως και να στηριζε ελαχιστα την γνωμη σου....

Τα προβλήματα αφορούσαν θερμοκρασίες περισσότερο, που ηταν και το βασικότερο θέμα. Τα άλλα ήταν λεπτά θέματα , πχ μετά απο ένα διάστημα βγάζανε θόρυβο κτλ. δεν θα στα αναλύσω περεταίρω.

Λοιπόν όπως είπα παραπάνω για μένα τέλος το θέμα εδώ αλλά βλέπω ότι το συνεχίζεις.

Δημοσ.

Και πως ακριβως τσεκαρες τις θερμοκρασιες των τροφοδοτικων για να εχουμε καλο ρωτημα...

Δημοσ.

Καλησπέρα το ξέρω ότι πήγαμε στα 400 ευρώ ευελπιστώ ότι θα εξοικονομήσω parts από το ήδη ερείπιο pc του ανηψιού...

Εάν δεν μπορώ να εξοικονομήσω τον είπιαμε τον καφέ..... :devil:

Λοιπόν πάμε από την αρχή πάλι 300-400 ευρώ ταβάνι τα 400 ευρώ ούτε καν 401 (όσο πιο κάτω τόσο το καλύτερο).... ;)

Οθονη, κουτί, ποντίκι, πληκτρολόγιο και λοιπά περειφερειακά υπάρχουν.

Πάμε μόνο για μητρική, μνήμη, επεξεργαστή, σκληρό, κάρτα γραφικών, και ίσως τροφοδοτικό.

Τροφοδοτικό και σκληρός ίσως να μην χρειάζονται....αύριο θα ξέρω που θα το έχω στα χέρια μου.

Παρεπιπτόντως πως ελέγχω το τροφοδοτικό για την πλήρη λειτουργία εάν δίνει τα ρεύματα του σωστά, και γενικά δεν κάνει διακοπές και να υπολειτουργεί;;;

Ευχαριστώ όλους σας για την βοήθεια σας.

Εδω ο φιλος 8ελει να φτιαξει μηχανημα με 400 ευρο να παιζει crisis & cod και εσεις τσακωνεστε για τα reviews.Τι να πω βλεπω το τελος της λογικης.

Δημοσ.

Ρε παιδιά έλεος μετα τα off-topic,πείτε τα με pm,δεν είμαστε αναγκασμένοι να διαβάζουμε 9 σελίδες για μας μας πείσετε πόσο γνώστες του αντικειμένου είσαστε(το έχουμε εμπεδώσει).'Ημαρτον βοηθήστε αυτόν που φτιάχνει το θέμα και να μαθαίνουμε και εμείς οι άσχετοι.

Δημοσ.

Ρε παιδιά έλεος μετα τα off-topic,πείτε τα με pm,δεν είμαστε αναγκασμένοι να διαβάζουμε 9 σελίδες για μας μας πείσετε πόσο γνώστες του αντικειμένου είσαστε(το έχουμε εμπεδώσει).'Ημαρτον βοηθήστε αυτόν που φτιάχνει το θέμα και να μαθαίνουμε και εμείς οι άσχετοι.

Τι να κάνω ρε φίλε αφου το εξηγώ το παλικάρι ότι είναι έτσι τα πράγματα και αυτός τα δικά του λέει πάλι. Του λέω ότι χάλασαν τα Corsair την τύχη μου μέσα και δεν με πιστεύει , θέλει γραπτή επιβεβαίωση να πούμε. Εδώ μας επιβεβαίωσαν τα προβλήματα και από το τμήμα του Service. Μιλάμε έχει σκυλιάσει τελείως , επειδή του είπαμε ότι τα Corsair παρουσίασαν προβλήματα , η καχυποψία του αγκίζει την παράνοια πλέον. Δεν μου καίγεται καρφί αν με πιστεύει ή όχι. ΤΕΡΜΑ.

edit

Σε λίγο θα μας ρωτήσει και τί χρώμα ήταν η συσκευασία του τροφοδοτικού.

Δημοσ.

edit

Σε λίγο θα μας ρωτήσει και τί χρώμα ήταν η συσκευασία του τροφοδοτικού.

Καλη ερωτηση ... Για πες τι χρωμα ηταν!

Τελικα τι ηταν προβλημα με θερμοκρασιες η χαλασαν? Μας τα μπερδευεις λιγο τωρα!

Δημοσ.

Ροζ.

Ε για αυτο χαλασαν... Αυτα με την συσκευασια σε πουα δαλματιας ειναι πιο ανθεκτικα.

Δημοσ.

Ε για αυτο χαλασαν... Αυτα με την συσκευασια σε πουα δαλματιας ειναι πιο ανθεκτικα.

Οχι ρε .. και βιάστηκα να τα αγοράσω.

Έπρεπε να έψαχνα για reviews με PSU's σε πουα δαλματίας.

Δεν πειράζει την άλλη φορά θα σε ρωτήσω μιας και τα ψάχνεις αυτά.

Τελικα τι ηταν προβλημα με θερμοκρασιες η χαλασαν? Μας τα μπερδευεις λιγο τωρα!

Και τα δυο κύριε stm00192.

Δημοσ.

Οχι ρε .. και βιάστηκα να τα αγοράσω.

Έπρεπε να έψαχνα για reviews με PSU's σε πουα δαλματίας.

Δεν πειράζει την άλλη φορά θα σε ρωτήσω μιας και τα ψάχνεις αυτά.

Αστο καλυτερα γτ εσυ εισαι ικανος να χαλασεις και αυτα που θα προτεινω και μετα να λες οτι εφταιγα εγω!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...