Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχουμε και δουλειες σε αντιθεση με εσενα!

Να ειχες κιολλας καλα θα ηταν!

Ναι , το ξέρεις οτι είμαι μαζί σου σε όλα.

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

σας παρακαλω,σταματηστε να μαλωνετε! :rolleyes:

Θα το ήθελα πολύ αλλά όταν υπάρχουν άνθρωποι σαν τον παραπάνω που δεν σέβονται απόψεις κ ιδέες πέρα από τις δικές τους,

σε προκαλούν να το κάνεις και χωρίς να το θέλεις προσωπικά.

Δημοσ.

nodas_21greek το ειδες ή απλα το προσπερασες;

Σε τι αναφέρεσαι; :mrgreen:

Αν εννοείς για το τι έκανε ο TS είδα που έβγαλε μια σύνθεση ~400€ αλλά δεν κατάλαβα αν την πήρε ή όχι κι από κει και πέρα ξεκίνησε μια μάχη για το πιο τροφοδοτικό την έχει μεγαλύτερη ( την αξιοπιστία ντε)

edit: ο "παραπάνω" θέλω να πιστεύω ότι δεν ήμουν εγώ :devil:

Δημοσ.

nodas_21greek το ειδες ή απλα το προσπερασες;

Να δει τί val007;

Σε τι αναφέρεσαι; :mrgreen:

Αν εννοείς για το τι έκανε ο TS είδα που έβγαλε μια σύνθεση ~400€ αλλά δεν κατάλαβα αν την πήρε ή όχι κι από κει και πέρα ξεκίνησε μια μάχη για το πιο τροφοδοτικό την έχει μεγαλύτερη ( την αξιοπιστία ντε)

edit: ο "παραπάνω" θέλω να πιστεύω ότι δεν ήμουν εγώ :devil:

Μην ανυσηχείς, εννοείται οτι η λέξη παραπάνω δεν απευθύνεται σε σενα.

Δημοσ.

μισο μισο! *αρπαζει πατατακια και κοκα κολα απο ψυγειο* παμε! :P :rolleyes:

Κράτα τα πατατάκια και την κοκα κολα για καμια ταινία grin.png

Δημοσ.

Μια φίλη, πρώην μέλος του φορουμ έχει δοκιμάσει 100αδες parts αλλά και πάλι δεν σνομπάρει τα reviews.

Και επειδή αυτή η φίλη τυγχάνει να είναι και reviewer έστω και σε cases, ας πει την άποψη της άσχετα αν δεν θα ληφθεί υπόψιν από μερικούς.

hijack3rr το ότι σου έπεσε στα χέρια ένα ελαττωματικό τροφοδοτικό από την Χ,Ψ,Ζ εταιρεία δεν είναι μάπα όλη η εταιρεία.

Επίσης λες έχουμε ανεβάσει στο internet (post 22). Ποιοι έχετε ανεβάσει; Αν είσαι συνάδελφος θα ήθελα να δω τις μετρήσεις και τον τρόπο δοκιμής σε ένα psu. Αν δεν είσαι συνάδελφος θα ήθελα να δω την δουλειά που έχετε ανεβάσει.

Επίσης αν δεις την υπογραφή μου έχω ένα corsair psu μέσα στα πολλά (thermaltake, hec, heroichi, xfx, seasonic, Silverstone και επειδή θα ξεχνάω και κάποιο σίγουρα, να σου πω ότι έχω και noname psu στην κατοχή μου) και ω του θαύματος σηκώνει δύο τέρατα κάρτες γραφικών και έναν 6πύρηνο cpu. Κλοκαριμένα όλα επι ένα χρόνο χωρίς να κάνει το παραμικρό. Υπάρχουν περιπτώσεις που με το ίδιο Psu αναφέρθηκαν προβλήματα coil whine. Αυτό δεν τα κάνει άχρηστα.

Σε όλα τα προϊόντα ή είναι psu ή cpu ή mobo ή δίσκοι έχουν αναφερθεί προβλήματα όπως σωστά είπε ο Βαγγέλης πιο πάνω και λογικό καθώς είναι μηχανήματα και δημιουργίες ανθρώπινες. Ουδείς άσφαλτος που λέει και η λέιντι.

Κάλμα λοιπόν όλοι και ασχοληθείτε με το πρόβλημα του ts :)

ps και να θέλω δεν με αφήνετε να αγιάσω :P

Δημοσ.

Την είδα ειρηνοποιός σήμερα! :-D

Έκανες νέο pc? Για πες...

Ρωτα την φιλη σου γιατι προς το παρον ειμαι με ενα laptop το οποιο σερνεται και δεν ψαχνω να βαλω ουτε links.

Δημοσ.
παει 400 ευρω?

Ποτε πήγαμε στα 400 και δεν το πήρα πρέφα?

Καλησπέρα το ξέρω ότι πήγαμε στα 400 ευρώ ευελπιστώ ότι θα εξοικονομήσω parts από το ήδη ερείπιο pc του ανηψιού...

Εάν δεν μπορώ να εξοικονομήσω τον είπιαμε τον καφέ..... :devil:

Λοιπόν πάμε από την αρχή πάλι 300-400 ευρώ ταβάνι τα 400 ευρώ ούτε καν 401 (όσο πιο κάτω τόσο το καλύτερο).... ;)

Οθονη, κουτί, ποντίκι, πληκτρολόγιο και λοιπά περειφερειακά υπάρχουν.

Πάμε μόνο για μητρική, μνήμη, επεξεργαστή, σκληρό, κάρτα γραφικών, και ίσως τροφοδοτικό.

Τροφοδοτικό και σκληρός ίσως να μην χρειάζονται....αύριο θα ξέρω που θα το έχω στα χέρια μου.

Παρεπιπτόντως πως ελέγχω το τροφοδοτικό για την πλήρη λειτουργία εάν δίνει τα ρεύματα του σωστά, και γενικά δεν κάνει διακοπές και να υπολειτουργεί;;;

Ευχαριστώ όλους σας για την βοήθεια σας.

Δημοσ.

Ποια ειναι η οθονη.ιντσες και αναλυση τουλαχιστον.επισης να μας πεις ποιο ειναι το τροφοδοτικο.εαν εχεις πολυμετρο,για το μετρημα δες την υπογραφη μου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...