Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να συνοψίσουμε λίγο, επειδή χάθηκα. Ο μεν hijack λέει ότι τα corsair δεν είναι καλά τροφοδοτικά και ο stm το αντίθετο? Αυτό είναι το ζητούμενο?

Χαχα....

Hijck ---> chieftec καλύτερα απο corsair, thermaltake βαση μονο προσωπικής αποψης και μη αντικειμενικων κριτιρίων...

Stm----> εντιμα μεν τροφοδοτικά τα chieftec μετρια δε και σίγουρα κάτω απο τα corsair-thermaltake. Βαση αντικειμενικών κριτιρίων οπως εκατονταδες τεστ και χρήστες all over the net και όχι μονο καθώς και βαση μη αντικειμενικής προσωπικής αποψης.

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ο hijack θεωρεί πως τα chieftech είναι καλυτερα από τα corsair και ο stm το αντίθετο. Τώρα απλώς το φτάσαν σε προσωπικό επίπεδο και μαλώνουν χωρίς λόγο. Ο ts τελικά καλύφθηκε, δεν μας λεει.

Εσύ Δεινόσαυρε πρόταση δεν θα κάνεις?

Δεν είχα ποτέ chieftec. Από τα χέρια μου έχουν περάσει 3 HEC (Heroichi) και ένα corsair. Με βάση αυτά που διαβάζω, τα chieftec είναι μια χαρά τροφοδοτικά. Δεν ξέρω ποιά είναι καλύτερα.

ΕΝΤΙΤ: Για τα thermaltake δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα λόγια (για τις τελυταίες σειρές)

Δημοσ.

Χαχα....

Hijck ---> chieftec καλύτερα απο corsair, thermaltake βαση μονο προσωπικής αποψης και μη αντικειμενικων κριτιρίων...

Stm----> εντιμα μεν τροφοδοτικά τα chieftec μετρια δε και σίγουρα κάτω απο τα corsair-thermaltake. Βαση αντικειμενικών κριτιρίων οπως εκατονταδες τεστ και χρήστες all over the net και όχι μονο καθώς και βαση μη αντικειμενικής προσωπικής αποψης.

Βλέπεις τώρα ότι είσαι εγωιστής;

Εγώ σέβομαι την γνώμη σου αλλά και των άλλων και δεν προσπαθώ να σου επιβάλλω την άποψη μου.

Κάτι που προσπαθείς απεγνωσμένα να κάνεις εσύ και επειδή δεν σου βγαίνει τρελέναισαι.

Δημοσ.

Βλέπεις τώρα ότι είσαι εγωιστής;

Εγώ σέβομαι την γνώμη σου αλλά και των άλλων και δεν προσπαθώ να σου επιβάλλω την άποψη μου.

Κάτι που προσπαθείς απεγνωσμένα να κάνεις εσύ και επειδή δεν σου βγαίνει τρελέναισαι.

Βλέπεις να λέω κατι που δεν ισχύει στο μυνημα μου....

Ακριβώς έτσι δεν συνοψίζονται οι ισχυρισμοί σου και οι ισχυρισμοί μου αντιστοιχα?

Αν είχες διαβασει όλα μου τα ποστ σωστά θα καταλαβαινες ότι εγώ προτρέπω να την ψαχνουν την υποθεση πριν προβούν σε οποιαδήποτε αγορα... και δεν προσπαθώ να επιβάλω καμια αποψη ... απλα αναφέρω που βασίζω αυτή την αποψη...

Απο εκει και πέρα είναι στο χέρι του καθε αναγνώστη ποια απο τις δύο αποψεις θα δεχτεί και τι θα θεωρήσει ώς αντικειμενικο κριτιριο...

Δημοσ.

Δεν είχα ποτέ chieftec. Από τα χέρια μου έχουν περάσει 3 HEC (Heroichi) και ένα corsair. Με βάση αυτά που διαβάζω, τα chieftec είναι μια χαρά τροφοδοτικά. Δεν ξέρω ποιά είναι καλύτερα.

ΕΝΤΙΤ: Για τα thermaltake δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα λόγια (για τις τελυταίες σειρές)

Παιδιά το όλο θέμα μας δεν είναι αυτό, αλλά το ότι είναι κάτι το οποιό έχω δοκιμάσει και έχω βγάλει συμπεράσματα και μια

γνώμη γενικότερα και απλά την εκφράζω , δεν την επιβάλλω, έρχεται και άλλος και με αμφισβητεί απεγνωσμένα και το κάνει προσωπικό το θέμα.

Εντάξει ρε μάγκα μου , μην συμφωνείς μαζί μου αλλά μην μου την μπαίνεις και άσχημα όταν δεν το κάνω εγώ.

Δεν είναι όλα τα δάχτυλά μας ίδια , συνεπώς και όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι. Ο καθένας μπορεί να λέει την γνώμη του.

Δημοσ.

Η γνώμη δεν έχει κανενα νόημα αν δεν εχει επιχειρηματα να την υποστηρίξουν!!

Δημοσ.

Παίδες εγώ βλέπω τα πράγματα ως εξής:

Η προσωπική γνώμη για ένα part από κάποιον που δεν είναι επαγγελματίας ώστε να δοκιμάσει εκατοντάδες διαφορετικά και ίδια parts, είναι μεν κριτήριο αλλά δευτερεύον και υποβοηθητικο.

Το δικό μου corsair πχ. παρουσίασε εκείνο το σφύριγμα το οποίο σταμάτησε μόλις το βίδωσα καλύτερα. Δεν θα ήταν λάθος να απορρίψω πλήρως τα corsair λόγω αυτής της εμπειρίας.

Επίσης υπάρχει ένα βιντεο όπου μια nvidia κάρτα καίγεται (στην κυριολεξία) λόγω των drivers. Θα απορρίψουμε ή θα κρίνουμε την nvidia σαν εταιρία?

Αν γράψεις το όνομα ενός part + problems στο google θα βρεις εκατοντάδες καταχωρήσεις. Όλα προσωπικές εμπειρίες.

Όλοι reviews διαβάζουμε και καλά κάνουμε. Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό είναι μομφή εναντίον του stm? Για να έχει άποψη πρέπει να δοκιμάσει τα πάντα?

Ίσα-ίσα, όταν κάποιος διαβάζει, ενημερώνει πιο υπέυθυνα.

Μια φίλη, πρώην μέλος του φορουμ έχει δοκιμάσει 100αδες parts αλλά και πάλι δεν σνομπάρει τα reviews.

Δημοσ.

Βλέπεις να λέω κατι που δεν ισχύει στο μυνημα μου....

Ακριβώς έτσι δεν συνοψίζονται οι ισχυρισμοί σου και οι ισχυρισμοί μου αντιστοιχα?

Αν είχες διαβασει όλα μου τα ποστ σωστά θα καταλαβαινες ότι εγώ προτρέπω να την ψαχνουν την υποθεση πριν προβούν σε οποιαδήποτε αγορα... και δεν προσπαθώ να επιβάλω καμια αποψη ... απλα αναφέρω που βασίζω αυτή την αποψη...

Απο εκει και πέρα είναι στο χέρι του καθε αναγνώστη ποια απο τις δύο αποψεις θα δεχτεί και τι θα θεωρήσει ώς αντικειμενικο κριτιριο...

Καλά ρε φίλε ΟΚ. Μπορεί να τελειώνει αυτό το θέμα; Ειλικρινά δεν έχω καμία όρεξη.

Δημοσ.

Παίδες εγώ βλέπω τα πράγματα ως εξής:

Η προσωπική γνώμη για ένα part από κάποιον που δεν είναι επαγγελματίας ώστε να δοκιμάσει εκατοντάδες διαφορετικά και ίδια parts, είναι μεν κριτήριο αλλά δευτερεύον και υποβοηθητικο.

Το δικό μου corsair πχ. παρουσίασε εκείνο το σφύριγμα το οποίο σταμάτησε μόλις το βίδωσα καλύτερα. Δεν θα ήταν λάθος να απορρίψω πλήρως τα corsair λόγω αυτής της εμπειρίας.

Επίσης υπάρχει ένα βιντεο όπου μια nvidia κάρτα καίγεται (στην κυριολεξία) λόγω των drivers. Θα απορρίψουμε ή θα κρίνουμε την nvidia σαν εταιρία?

Αν γράψεις το όνομα ενός part + problems στο google θα βρεις εκατοντάδες καταχωρήσεις. Όλα προσωπικές εμπειρίες.

Όλοι reviews διαβάζουμε και καλά κάνουμε. Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό είναι μομφή εναντίον του stm? Για να έχει άποψη πρέπει να δοκιμάσει τα πάντα?

Ίσα-ίσα, όταν κάποιος διαβάζει, ενημερώνει πιο υπέυθυνα.

Μια φίλη, πρώην μέλος του φορουμ έχει δοκιμάσει 100αδες parts αλλά και πάλι δεν σνομπάρει τα reviews.

Ακριβώς έτσι ειναι τα πράγματα!!

Καλά ρε φίλε ΟΚ. Μπορεί να τελιώνει αυτό το θέμα; Ειλικρινά δεν έχω καμία όρεξη.

Ε κόφτο και μην ασχολήσε τότε!!

Δημοσ.

Η γνώμη δεν έχει κανενα νόημα αν δεν εχει επιχειρηματα να την υποστηρίξουν!!

Και όμως κάνεις λάθος , η γνώμη έχει πάντα νόημα & πάντα θα έχει.

Δημοσ.

Και όμως κάνεις λάθος , η γνώμη έχει πάντα νόημα & πάντα θα έχει.

Ακόμη και αν δεν βασίζεται σε κανενα αντικειμενικο κριτιριο? Ε σορρυ αλλα οποιος δεχτεί μια τετοια γνώμη απλα τα θέλει ο κόλος του...

Δημοσ.

Ακόμη και αν δεν βασίζεται σε κανενα αντικειμενικο κριτιριο? Ε σορρυ αλλα οποιος δεχτεί μια τετοια γνώμη απλα τα θέλει ο κόλος του...

Σου το είπα χίλιες φορές , τί δεν κατάλαβες; Σου είπα ότι δεν είναι απαραίτητο να συμφωνείς με την γνώμη του άλλου. Απλά να την σέβεσαι και να την ακούς ακόμα και αν δεν έχει αντικειμενικά κριτίρια - επιχειρήματα.Αυτή είναι η σωστή δημοκρατία. "αλλα που να την έχεις ακουστά εσυ αυτήν την λέξη" Από τα παραπάνω που λες βγαίνει το συμπέρασμα ότι μόνο οι επιστήμονες μπορούν να ανοίγουν το στόμα τους.

ΕΛΕΟΣ!!

Όσο για την λέξη κώλος δεν την έχω δει ακόμη με όμικρον.

Δημοσ.

Όσο για την λέξη κώλος δεν την έχω δει ακόμη με όμικρον.

Για ακομη μια φορα αποδεικνυεις οτι ελλειψη καλων επιχειρηματων πατας πανω σε βλακειες για να υπερασπιστεις τον εαυτο σου!

Δημοσ.

Για ακομη μια φορα αποδεικνυεις οτι ελλειψη καλων επιχειρηματων πατας πανω σε βλακειες για να υπερασπιστεις τον εαυτο σου!

Καλα Καλα , ότι πεις .

Έκανες τόση ώρα για να γράψεις τα παραπάνω ή παράλληλα τα έψαχνες από το λεξικό για να δεις αν τα γράφεις σωστά;

edit

Όσο για τα επιχειρήματα , λεω τα δικά μου πάντα. Δεν κάνω Copy&Paste των άλλων.

Δημοσ.

Καλα Καλα ' date=' ότι πεις .

Έκανες τόση ώρα για να γράψεις τα παραπάνω ή παράλληλα τα έψαχνες από το λεξικό για να δεις αν τα γράφεις σωστά;[/quote']

Εχουμε και δουλειες σε αντιθεση με εσενα!

edit

Όσο για τα επιχειρήματα ' date=' λεω τα δικά μου πάντα. Δεν κάνω Copy&Paste των άλλων.[/quote']

Να ειχες κιολλας καλα θα ηταν!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...