Προς το περιεχόμενο

Windows σε Macbook

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=classifieds&attach_id=135172

Παιδιά γρήγορη ερώτηση

Μπορώ να βάλω Windows σε αυτό το Macbook (είναι το μοντέλο του 2009). Και γενικά είναι καλή επιλογή (το έχω βρει σε καλύτερη τιμή) απλά αξίζει για laptop ή σε 1-2 χρόνια θα τα έχει ''φτύσει''?

Δημοσ.

Καλό ειναι αλλα ανάλογα για πιο λόγο το χρειάζεσαι και πόσο το πουλάνε

Και για πιο λόγο θές να βάλεις windows !

Δημοσ.

Θέλω να κάνω κάποιο video editing αλλά πάρα πολύ ελαφρύ. Ένας φίλος μου το πουλάει 800 ευρώ και ούτε καν το έχει ανοίξει ακόμα και έχει κάποιο οικονομικό πρόβλημα και πουλάει το laptop του το PC και τέλος πάντων τα βρήκαμε στα 800 ευρώ που είναι Super Τιμή. Windows θέλω για να τρέξω κάποια προγράμματα που δεν τρέχουν σε Macbook

Δημοσ.
Θέλω να κάνω κάποιο video editing αλλά πάρα πολύ ελαφρύ. Ένας φίλος μου το πουλάει 800 ευρώ και ούτε καν το έχει ανοίξει ακόμα και έχει κάποιο οικονομικό πρόβλημα και πουλάει το laptop του το PC και τέλος πάντων τα βρήκαμε στα 800 ευρώ που είναι Super Τιμή. Windows θέλω για να τρέξω κάποια προγράμματα που δεν τρέχουν σε Macbook

Ποια προγράμματα ειναι αυτα αν επιτρέπεται ;

Δημοσ.

Η γνώμη μου (με κάθε σχετική επιφύλαξη):

Αν θέλεις ούτως ή άλλως μηχάνημα apple - λόγω προτίμησης στο λειτουργικό της π.χ., λόγω προηγούμενης θετικής εμπειρίας, ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο - η επιλογή σου είναι σεβαστή και κατανοητή.

Αν όμως σ' ενδιαφέρουν κυρίως - ή αποκλειστικά - εφαρμογές windows, έχω την εντύπωση ότι με €800,00 παίρνεις ισχυρότερο και πιο σύγχρονο σε χαρακτηριστικά laptop, σε πλατφόρμα windows.

Το σκέφτομαι έτσι, δεδομένου ότι μιλάμε για ένα μηχάνημα ήδη τριετίας...

Δημοσ.

Είναι πολλά τα λεφτά μην το πάρεις.

Με 100 ευρώ παραπάνω βρίσκεις εδω μέσα early 2011 με i5 επεξεργαστή!

Δημοσ.

17αρι με αυτονομη καρτα; Σε αυτα τα λεφτα μονο 13αρι βρισκει εδω μεσα, με 100-400 παραπανω παιζουν τα 17αρια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...