Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μια βοήθεια. Αξίζουν μνήμες τύπου tridentx, dominator για σύστημα με SABERTOOTH Z77 , 3770K, ΨΥΞΗ Η100. Σε games και στο OC έχουν διαφορές που να αξίζουν την διαφορά τιμής σε σχέση με τις κλασσικές Vengeance. Γρήγορες 8gb ή Vengeance16gb. Αν πάμε σε 16gb 4*4 ή 2*8 (που είναι πολύ ακριβότερες όμως).

Δημοσ.

Ναι ρε σαυρουλή και εγώ αυτά βλέπω, απλά θέλω και κάποιον άλλο να μου πει, μην κάνεις την μαλακ :X α και σκάσεις λεφτα. Σε σχέση με τα 16gb και τον αριθμό των module? Α και στην μητρική τι θα ταίριαζε από άποψη χρώματος, μαύρες ή καφέ λάδι τι σκατά είναι οι άλλες που βγάζει η corsair.

Α δεν μου λες για την επίδραση στο OC.

Δημοσ.

Ε αυτό σου λέω αλλά το λέω ευγενικά. :rolleyes: Το o/c στους sandy και ivy δεν έχει σχέση με τις μνήμες. Έχουν ξεχωριστό πολλαπλασιαστή. Για τα χρώματα λαδί θα έλεγα. 16GB είναι περιττά εκτός αν κάνεις κατι πολύ συγκεκριμένο και τα χρειάζεσαι.

Δημοσ.

Όχι δεν θα κάνω κάτι που να θέλει τόσα αλλά λέω να υπάρχουν και σαν ρεζέρβα ίσως μιας και μπορούμε τώρα κουτσά στραβά και αγοράζουμε κατιτίς. 2*8 'η 4*4 φίλος ?

Δημοσ.

Όχι δεν θα κάνω κάτι που να θέλει τόσα αλλά λέω να υπάρχουν και σαν ρεζέρβα ίσως μιας και μπορούμε τώρα κουτσά στραβά και αγοράζουμε κατιτίς. 2*8 'η 4*4 φίλος ?

2 Χ 8 νομιζω ότι κοστίζουν πιο ακριβά. Από την άλλη, έχεις το περιθώριο να πας στα 32 :P

Αν τα πληρώνεις, 2 Χ 8 για να μην ταλαιπωρείται τζάμπα και ο κοντρόλερ με τα σλοτς μπουκωμένα. :rolleyes:

Δημοσ.

2 Χ 8 νομιζω ότι κοστίζουν πιο ακριβά. Από την άλλη, έχεις το περιθώριο να πας στα 32 :P

32?!? SSD καταντησε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...