genious1 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Γεια σας παιδιά τα Χριστούγεννα έφτιαξα ένα pc και δεν είχα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα που άρχισε να ανεβάζει θερμοκρασίες! Έχω βάλει ένα aerocoοl για να έλεγχο τα ανεμιστιρακια και την θερμοκρασία και βλέπω ότι στις ram ανεβαίνει έως 47 βαθμούς και σε ένα πραγματάκι κατά από την cpu έως τους 70 με ανοιχτό καπάκι ! Όλα αυτά γίνονται όταν παίζω black ops άλλα σήμερα έγιναν και χωρίς να παίζω απλά ήμουν στο internet! Είναι φυσιολογικές οι θερμοκρασίες και αν όχι τι μπορώ να κάνω? Η αλήθεια είναι ότι το κουτι είναι mid και είναι λίγο στριμωγμένα μέσα! Κατά τα άλλα η cpu έχει watercooling και η γραφικών δεν ζεσταίνεται πολύ, το σύστημα είναι εκτοσ απο το κουτι που ειναι Thermaltake Commander MS-I εικονα
vlahoskwn Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 φιλε μου ο αισθητηρας ακουμπαει πανω στον επεξεργαστη;
vlahoskwn Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 βγαλε την ψυκτρα και καθαρισε την και τον επεξεργαστη και μετα μην βαλεις τον αισθητηρα και δες θερμοκρασιες και μην ξεχασεις να βαλεις παστα
genious1 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 οταν λεσ ψηκτρα ενοεισ το γκρι πραγμα που ειναι πανω ο αισθητηρας ?αλλα ποτε να προλαβε να λεροθει η να μαζεψει σκονη 6 μηνεσ εχω τον ηπολογιστη με το ζορη, χρειαζονται καθαρισμα τοσο συχνα ?
vlahoskwn Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 κοτα μην σε παρω στο λαιμο μου απο υδροψυξη δεν ξερω αλλα καθαρισμα θελουν καθε 6 μηνες σιγουρα ναι αυτην λεω ψυκτρα
genious1 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 ωραια να δω πψσ θα την βγαλω που δεν εχω ιδεα αυτη η παστα ειναι καλη για την δουλεια που την θελω
vlahoskwn Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 ναι κανει απλα να ξερεις βαζουυμε πολυ λιγο αλλιως θα εχεις αντιθετα αποτελεσματα γενικα να παρεις ενα πινελο και ενα πιστολακι να καθαρισεις ολο το κουτι και προσεξε μην σταξει νερο απο την υδροψυξη
driftingcris Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 ωραια να δω πψσ θα την βγαλω που δεν εχω ιδεα αυτη η παστα ειναι καλη για την δουλεια που την θελω Καλητερα δε;ς αυτην http://www.plaisio.g...-5-AS5-3-5G.htm Και ριξε μια ματια εδω για πως να την βαλεις http://www.insomnia.gr/topic/401729-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE/
vlahoskwn Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 ναι αλλα αυτην ειναι υδροψυξη φιλε μου δεν ειναι το ιδιο;
driftingcris Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 ναι αλλα αυτην ειναι υδροψυξη φιλε μου δεν ειναι το ιδιο; Στο να περασεις την παστα ειναι το ιδιο
genious1 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 ναι αλλα αυτην ειναι υδροψυξη φιλε μου δεν ειναι το ιδιο; ρε παιδια εγω δεν ειπαμε να βγαλω αυτο που ανεβαζει θερμοκρασιεσ? τα αλλα ξερω πωσ τα βγαζω, οπωσ τα εβαλα χαρισ τον οδηγο που μου εδιξεσ ποιο πανω, για το αλλα που ανεβαζει θερμοκρρασιεσ αμα εχεται κανεναν οδηγο να μου δειξεται
driftingcris Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 ρε παιδια εγω δεν ειπαμε να βγαλω αυτο που ανεβαζει θερμοκρασιεσ? τα αλλα ξερω πωσ τα βγαζω, οπωσ τα εβαλα χαρισ τον οδηγο που μου εδιξεσ ποιο πανω, για το αλλα που ανεβαζει θερμοκρρασιεσ αμα εχεται κανεναν οδηγο να μου δειξεται Μιλας για την ψυκτρα που εχει πανω η μητρικη? Τ θερμοκρασια εχει εκει?
genious1 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Μιλας για την ψυκτρα που εχει πανω η μητρικη? Τ θερμοκρασια εχει εκει? αυτη ειναι που πιανει τουσ 70 βαθμουσ η cpu δεν πιανει μεγαλεσ θερμοκρασιεσ
stm00192 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Ανέβασε ενα screenshot απο το ΗWmonitor σε παρακαλω.... να δούμε πραγματικές θερμοκρασίες, Μην εμπιστέύεσαι τετοιους αισθητηρες! δίνουν θερμοκρασίες στο πολύ περίπου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα