Προς το περιεχόμενο

Thomson router Tg 585 v7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους εχω ένα ρουτερ Thomson και συνδεομαι ασυρματα με έναν υπολογιστή Mac mini που εχω.το πρόβλημα μου ειναι ότι συνεχεια με πεταει έξω και μου βγάζει μια σελίδα που γράφει not connected

Καλησπέρα σε όλους εχω ένα ρουτερ Thomson και συνδεομαι ασυρματα με έναν υπολογιστή Mac mini που εχω.το πρόβλημα μου ειναι ότι συνεχεια με πεταει έξω και μου βγάζει μια σελίδα που γράφει not connected

Ξέχασα να πω ότι οι άλλες συσκευές που έχω iPhone συνδέονται κανονικά εκείνη τη στιγμή

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

αν πραγματι συνδεονται κανονικα εκεινη την στιγμη τοτε μαλλον σε πεταει απο το wireless.

εκει μπορεις τα παρακατω.

α.firmware update στο ρουτερ η στο mac mini τιποτα drivers αν υπαρχει πιο νεα εκδοση.

β.αλλαγη καναλιου στο ρουτερ

γ.αλλαγη τυπο κλειδωματος(ακομα και ανοιχτο για δοκιμη)

Δημοσ.

http://leoforeia.gr/thomson/

εδω εχει και το firmware που θες αναλογα ποιο μοντελο εχεις εχει και το wizard Που ειναι το προγραμμα για να κανεις firmware update.το update γινεται με καλωδιο παντα.επισης για το v7 υπαρχει ενα της forthnet και ενα generic Που ειναι το 8.2.6.5.εγω γενικα προτιμω τα generic.

ισως ξαναχρειαστει να σεταρεις το ρουτερ απο την αρχη αν και μπορεις να παρεις το config backup και μετα να το κανεις restore.επισης καλως ηρθες στο forum

Δημοσ.

Οπου κολλησεις με την διαδικασια πες μου να σε βοηθησω.τα εγραψα λιγο γρηγορα πιο πανω γιατι δεν ξερω τι ξερεις και τι οχι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...