fotis1212 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα σε όλους εχω ένα ρουτερ Thomson και συνδεομαι ασυρματα με έναν υπολογιστή Mac mini που εχω.το πρόβλημα μου ειναι ότι συνεχεια με πεταει έξω και μου βγάζει μια σελίδα που γράφει not connected Καλησπέρα σε όλους εχω ένα ρουτερ Thomson και συνδεομαι ασυρματα με έναν υπολογιστή Mac mini που εχω.το πρόβλημα μου ειναι ότι συνεχεια με πεταει έξω και μου βγάζει μια σελίδα που γράφει not connected Ξέχασα να πω ότι οι άλλες συσκευές που έχω iPhone συνδέονται κανονικά εκείνη τη στιγμή Sent from my iPhone using Insomnia
poulinos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 αν πραγματι συνδεονται κανονικα εκεινη την στιγμη τοτε μαλλον σε πεταει απο το wireless. εκει μπορεις τα παρακατω. α.firmware update στο ρουτερ η στο mac mini τιποτα drivers αν υπαρχει πιο νεα εκδοση. β.αλλαγη καναλιου στο ρουτερ γ.αλλαγη τυπο κλειδωματος(ακομα και ανοιχτο για δοκιμη)
fotis1212 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Ευχαριστω επειδη είμαι λίγο άσχετος το firmware που βρίσκεται;
poulinos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 http://leoforeia.gr/thomson/ εδω εχει και το firmware που θες αναλογα ποιο μοντελο εχεις εχει και το wizard Που ειναι το προγραμμα για να κανεις firmware update.το update γινεται με καλωδιο παντα.επισης για το v7 υπαρχει ενα της forthnet και ενα generic Που ειναι το 8.2.6.5.εγω γενικα προτιμω τα generic. ισως ξαναχρειαστει να σεταρεις το ρουτερ απο την αρχη αν και μπορεις να παρεις το config backup και μετα να το κανεις restore.επισης καλως ηρθες στο forum
poulinos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Οπου κολλησεις με την διαδικασια πες μου να σε βοηθησω.τα εγραψα λιγο γρηγορα πιο πανω γιατι δεν ξερω τι ξερεις και τι οχι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα