Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια!Μεχρι αυριο πρεπει να παραδωσω μια εργασια στο τει και εχω κολλισει :D Αυτη ειναι η ασκηση.

http://eclass.cs.teiath.gr/courses/N14040E/document/nnk/2nd_erxercise_Methodologies_June_2012.pdf

εχω φτιαξει καποια πραγματα αλλα δεν μπορω να φτιαξω αυτο με το choice και με το αρχειο που λεει.Οποιος μπορει να βοηθηση θα το εκτιμουσα :D

Δημοσ.

χαχα! Γαμάτος!! δεν κρατάς ουτε τα προσχήματα..κατευθειαν στο ψητό :P

το καλύτερο είναι ότι το θυμήθηκες μια μέρα πρίν..

ΥΓ: να παρακαλας να μην δει το μνμ ο defacer..στα στα κάνει @@ x(100e5)

Δημοσ.

εκανα τιποτα εκτος κανονων?τεσπα αμα θελει καποιος του στελνω τον κωδικα μπας και με βοηθησει γιατι μαλλον το χανω το μαθημα xD

Δημοσ.

Φίλε πόσταρε λίγο κώδικα(τουλάχιστον το σημείο γύρω από το οποίο έχεις κολλήσει), να μπούμε στο κλίμα της άσκησης. Πες μας τι ακριβώς σε προβληματίζει και ενδεχομένως κάποιος θα σε βοηθήσει.

Δημοσ.

Το choice το εκανα νταξει.Τωρα το θεμα ειναι οτι το προγραμμα εχει 3-4 textfields στα οποια καταχωρω διαφορα που πρεπει με το πατημα ενος κουμπιου να γραφονται σε ενα αρχειο .ΤΧΤ .Δεν εχω να στειλω καποιο σημειο του κωδικα σε αυτο το σημειο γιατι δεν το εχω ξεκηνσει καν.Ουσιαστικα τωρα το θεμα ειναι να σωσω αυτα τα δεδομενα σε ΤΧΤ και ειμαι κομπλε.Προσπαθησα να στειλω εδω τν κωδικα με επισυναψει αλλα δεν μαφηνε..

Δημοσ.

Αν η εργασία έχει deadline τα μεσάνυχτα και ποστάρεις τον κώδικα σου όπως είπαν οι παραπάνω όλο και κάποιος από μας θα βοηθήσει. Τώρα αν το deadline σου έχει περάσει, καλή επιτυχία με ότι έχεις μέχρι στιγμής.

EDIT

Μόλις είδα ότι στην καλύτερη περίπτωση τη παραδίδεις στις 16:00...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...