Δεινόσαυρος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα. Ψάχνω ένα κινητό με 100 (το πολύ 150) ευρώ γιατί το παλιό άρχισε να κάνει νερά και θα ήθελα τα φώτα σας! Θέλω οπωσδήποτε: -Να έχει πληκτρολόγιο -Να είναι μικρό -Να είναι ελαφρύ -Nα έχει bluetooth Δεν με αφορά: -Τι λειτουργικό έχει -Τι κάμερα έχει -Τι apps, παιχνίδια και λοιπά χαμπέρια έχει/δέχεται -Το internet Ευχαριστώ προκαταβολικά! ΥΓ. Καλό θα ήταν να υπάρχει η δυνατότητα φόρτισης από usb. ΕΝΤΙΤ: Από αυτά τα τρία, υπάρχει κάποιο αισθητά καλύτερο? Sony Ericsson TΧΤ White Sony Ericsson Txt Pro Black Nokia Asha 200 Black
haris013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα. Ψάχνω ένα κινητό με 100 (το πολύ 150) ευρώ γιατί το παλιό άρχισε να κάνει νερά και θα ήθελα τα φώτα σας! Θέλω οπωσδήποτε: -Να έχει πληκτρολόγιο -Να είναι μικρό -Να είναι ελαφρύ -Nα έχει bluetooth Δεν με αφορά: -Τι λειτουργικό έχει -Τι κάμερα έχει -Τι apps, παιχνίδια και λοιπά χαμπέρια έχει/δέχεται -Το internet Ευχαριστώ προκαταβολικά! ΥΓ. Καλό θα ήταν να υπάρχει η δυνατότητα φόρτισης από usb. ΕΝΤΙΤ: Από αυτά τα τρία, υπάρχει κάποιο αισθητά καλύτερο? Sony Ericsson TΧΤ White Sony Ericsson Txt Pro Black Nokia Asha 200 Black για το asha εχω ακουσει καλα λογια αντιθετα με το txt που λενε οτι εχει προβληματα. αμα μπορεις να πας σε αυτο http://www.skroutz.gr/s/426125/Nokia-Asha-303.html?from=autocomplete ακομα καλυτερα αλλη εναλακτικη αυτο http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kinita-amp-suskeues/kinita-suskeues/view-device/?deviceid=328 τωρα δεν μου ερχεται καποιο αλλο..
Δεινόσαυρος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Πολύ ωραίο αυτο το νοκια. Αν βγαίνει σε κάποιο πιο ουδέτερο χρώμα θα το κοιτάξω σοβαρά.
haris013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Πολύ ωραίο αυτο το νοκια. Αν βγαίνει σε κάποιο πιο ουδέτερο χρώμα θα το κοιτάξω σοβαρά. πρεπει να βγαινει και σε μαυρο αν θυμαμαι καλα,τσεκαρετο ειναι ωραιο κινητακι και minimal
Δεινόσαυρος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Σ ευχαριστώ, θα περιμένω κι άλλες προτάσεις και μέσα στην επόμενη βδομάδα θα αγοράσω.
c0prse_grinder Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δες και το Nokia C3 - 01.5 touch and type Αποστολή από το Galaxy Nexus με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα