Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλά έλεγα να τον αφήσω για αργότερα,σε ένα μήνα ρε παιδί μου,εμένα με ενδιαφέρει η απόδοση μέσα στο παιχνίδι,δεν νομίζω να με οφελήσει ο Solid.

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι άλλο; Μήπως θα ήταν καλύτερο να πάω σε 2400 ή 2500κ,απο διάφορα review που διάβασα είναι αρκετά πιο κρύοι. Θα υπάρχει πρόβλημα με την κάρτα εάν πάω σε κάτι όπως την υπογραφή σου Δεινόσαυρος;

Δημοσ.

Ρε δεν θέλει λέμε ο άνθρωπος! Μην πας να του επιβάλεις την άποψή σου! :rolleyes:

Εξυπναδες... εγώ του έδωσα μια γενικα πιο ολοκληρωμένη προτάση... απο εκει και περα αν μπορει να παει σε κανα μήνα σε ssd εννοειται στην αλλη συνθεση με της αλλαγες που είπες!

Δημοσ.

Δεν είναι αρκετά πιο κρύοι. Αυτό το θέμα έχει να κάνει με το o/c ψηλά που δεν σε αφορά απ ότι είπες. Εφόσον θες παιχνίδια το βασικό είναι η κάρτα. Καλή η 6870, παίζει σχεδόν όλα τα τωρινά παιχνίδια σε φουλ ρυθμίσεις αλλά για το μέλλον αλλάζουν τα πράγματα. Αν είδες τις αλλαγές που έκανα, βγαίνεις στα λεφτά σου και με πολύ δυνατό μηχάνημα γενικά.

Δημοσ.

Θα μπορέσω να πάω από τον επόμενο μήνα για ssd.Τώρα θα μπορούσατε να μου δώσετε σε λινκ τα προιόντα για να κάτσω να δω από που θα τα παραγγείλω.

Δημοσ.

Καλημέρα,μόλις με ενημέρωσε ο φίλος μου πως θα μπορέσω να γλυτώσω το ΦΠΑ.Άρα σκέφτηκα,πρώτον να πάω σε 2500k,από ότι μου είπε ο φίλος είναι καλύτερος από τον 3450 λόγω απόδοσης(Κ) και τιμής.Αποφάσισα πως θα ασχοληθώ με το o/c αφού από οτι μου είπε είναι κάτι σχετικά εύκολο.Είχα έναν q6600 και έπεσε πολύ διάβασμα για να τον φτάσω στα 3.2.Μου είπε πως είναι πιο απλό τώρα οπότε αξίζει να πάω.Και αυτό για μετά από κάποια χρόνια που ίσως χρειαστώ περισσότερη δύναμη απο το cpu.

Άρα έχουμε και λέμε.2500k+ μία μητρική για O/c,λογικά γλυτώνω το ΦΠΑ άρα ανεβαίνει το μπάτζετ 100-150ευρώ.

Ελπίζω να μην σας ζάλισα.Περιμένω προτάσεις.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Πρόταση:

Κουτί: Corsair Carbide Series 300R

Τροφοδοτικο: Corsair Builder Series CX600 V2

Επεξεργαστής: Intel Core i5-2500K Box

Ψύκτρα: Thermalright TRUE Spirit 120

Μητρική: Gigabyte GA-Z68X-UD3P-B3

Μνήμη: Kingston 8GB 1600MHz DDR3 Non-ECC CL9 DIMM (Kit of 2)

Κάρτα γραφικών: Sapphire Radeon HD7850 2GB GDDR5

SSD: Samsung 128GB 2.5-inch SSD 830 Series

963 ευρώ.

Αν επιμένεις να μην θέλεις τον ssd, πας σε 7870.

Άρα σκέφτηκα,πρώτον να πάω σε 2500k,από ότι μου είπε ο φίλος είναι καλύτερος από τον 3450 λόγω απόδοσης(Κ) και τιμής.

Ίδιοι είναι. Οι Κ δεν έχουν καλύτερη απόδοση, απλά επιδέχονται overclocking.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...